therion13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν ετοιμάζουμε για καινούριο pc και θέλω μια καλή οθόνη αλλά το budget Για οθόνη μένη 150 ευρό και άντε κανένα 15, 20 ευρό πάνω max. Μια Αναζήτηση στο skroutz και έβλεπα για 1ms και 75Hz και έλεγα μια από αυτές ΤΙΣ 2 https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=12101411%2C7566377 Η aoc έχει tn panel Ενώ η lg ips Ποια είναι καλύτερη η σε αυτά τα λεφτά αξίζει καμία άλλη; Ξέχασα να πω για 23-24" κοιτάω
cpttony Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Κατ' αρχάς, το "gaming" σαν υπότιτλος σε κάποια προιόντα αποτελεί περισσότερο marketing παρά υπάρχον feature. Τώρα, όσον αφορά τις οθόνες που αναφέρεις, τα monitor είναι στα 60Hz, λόγω FreeSync (πρέπει να έχεις AMD κάρτα) πάνε στα 75Hz. Θα προτιμούσα την LG για τον λόγο ότι είναι IPS, ο χρόνος απόκρισης νομίζω δεν παίζει σοβαρό ρόλο. 1
therion13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Κατ' αρχάς, το "gaming" σαν υπότιτλος σε κάποια προιόντα αποτελεί περισσότερο marketing παρά υπάρχον feature. Τώρα, όσον αφορά τις οθόνες που αναφέρεις, τα monitor είναι στα 60Hz, λόγω FreeSync (πρέπει να έχεις AMD κάρτα) πάνε στα 75Hz. Θα προτιμούσα την LG για τον λόγο ότι είναι IPS, ο χρόνος απόκρισης νομίζω δεν παίζει σοβαρό ρόλο. Για gaming σκοπο την θέλω. Δηλαδή σε αυτά τα λεφτά μόνο 60Hz πάω Ε; nvidia κάρτα θα πάρω οπότε δεν μετράει το freesync για εμένα.
Dantε Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Κατ' αρχάς, το "gaming" σαν υπότιτλος σε κάποια προιόντα αποτελεί περισσότερο marketing παρά υπάρχον feature. Τώρα, όσον αφορά τις οθόνες που αναφέρεις, τα monitor είναι στα 60Hz, λόγω FreeSync (πρέπει να έχεις AMD κάρτα) πάνε στα 75Hz. Θα προτιμούσα την LG για τον λόγο ότι είναι IPS, ο χρόνος απόκρισης νομίζω δεν παίζει σοβαρό ρόλο.Το lg νομιζω παιζει 75hz και χωρις το freesync.Στη σελιδα της lg ,λεει για 1920*1080@75hz για dvi και display port αν θυμαμαι καλα,αρα λογικα πρεπει να παιζει.
cpttony Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Για gaming σκοπο την θέλω. Δηλαδή σε αυτά τα λεφτά μόνο 60Hz πάω Ε; nvidia κάρτα θα πάρω οπότε δεν μετράει το freesync για εμένα. Και εγώ για gaming έχω την οθόνη μου, αλλά δεν έχει στο τίτλο το "gaming". Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι μια λέξη δεν κάνει αυτόματα το προϊόν gaming. Ναι πάνω από 60Hz θα πρέπει πρώτον να δώσεις πάνω από 250 ευρώ και να έχεις GPU/ σύστημα που να "πιάνει" τόσα fps. Κάποια monitors σηκώνουν OC στα 75Hz. Το lg νομιζω παιζει 75hz και χωρις το freesync. Στη σελιδα της lg ,λεει για 1920*1080 @75Ηz για dvi και display port αν θυμαμαι καλα,αρα λογικα πρεπει να παιζει. Μακάρι να είναι έτσι, αν και συνήθως είναι στα 60Hz τα περισσότερα. 1
jgeorgiou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Viewsonic VX2757-MHD 1.5ms , 75hz , ξεκινά ελλάδα από 178ευρώ. Αν η κάρτα σου βγάζει πάνω από 100fps στο παιχνίδι μέσο όρο θα είναι τέλεια για τα λεφτά της.
naruto14 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Κατ' αρχάς, το "gaming" σαν υπότιτλος σε κάποια προιόντα αποτελεί περισσότερο marketing παρά υπάρχον feature. Εντάξει στα monitors δεν ισχύει ακριβώς αυτό. Υπάρχουν πολλά σημαντικά features που έχουν τα gaming monitors όπως high refresh rate, adaptive sync κλπ. Για τον TS, ανέφερε μια και το σύστημα που φτιάχνεις για να σου προτείνουμε καλύτερα.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ για gaming έχω την οθόνη μου, αλλά δεν έχει στο τίτλο το "gaming". Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι μια λέξη δεν κάνει αυτόματα το προϊόν gaming. Ναι πάνω από 60Hz θα πρέπει πρώτον να δώσεις πάνω από 250 ευρώ και να έχεις GPU/ σύστημα που να "πιάνει" τόσα fps. Κάποια monitors σηκώνουν OC στα 75Hz. Μακάρι να είναι έτσι, αν και συνήθως είναι στα 60Hz τα περισσότερα. μια χαρα λειτουργουν στα 75 καρέ,κοιτάξτε την υπογραφή. μέσω hdmi σε hdmi η οθόνη μου έδωσε επιλογη ενεργοποιήσης του freesync(δεν λειτουργεί βέβαια)αλλα το μόνιτορ ειναι στα 75 καρέ πλέον. Που και που κάνει ενα ελαφρυ flick-άρισμα κατά το άνοιγμα του συστήματος αλλα διορθώνεται με ρισταρτ της οθονης(γνωστό bug)
therion13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ryzen 1600 που σκεφτούμε να τον oc λίγο και gtx 1060. Πολλά games που θα παίζω πιο συχνά δεν είναι και τόσο απαιτητιά όπως csgo, l4d2, wot, Μετά από εκεί και πέρα Ναι θα παίζω και κάποια latest title απαιτητικα αλλά αυτά τα 3 περισσότερο Ωραία οπότε lg λέτε Ε; τέλος Οκτώβριο θα τα πάρω όλα αλλά προς το παρόν ψαχνω
naruto14 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ryzen 1600 που σκεφτούμε να τον oc λίγο και gtx 1060. Πολλά games που θα παίζω πιο συχνά δεν είναι και τόσο απαιτητιά όπως csgo, l4d2, wot, Μετά από εκεί και πέρα Ναι θα παίζω και κάποια latest title απαιτητικα αλλά αυτά τα 3 περισσότερο Ωραία οπότε lg λέτε Ε; τέλος Οκτώβριο θα τα πάρω όλα αλλά προς το παρόν ψαχνω H LG είναι η καλύτερη σου επιλογή. 1
cpttony Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 μια χαρα λειτουργουν στα 75 καρέ,κοιτάξτε την υπογραφή. μέσω hdmi σε hdmi η οθόνη μου έδωσε επιλογη ενεργοποιήσης του freesync(δεν λειτουργεί βέβαια)αλλα το μόνιτορ ειναι στα 75 καρέ πλέον. Που και που κάνει ενα ελαφρυ flick-άρισμα κατά το άνοιγμα του συστήματος αλλα διορθώνεται με ρισταρτ της οθονης(γνωστό bug) Ναι, και εγώ στα 75Ηz έχω την οθόνη μου (μέσω DP όμως). Απλώς το ανέφερα γιατί σε κάποιες ίσως έχουν αυτό το flicker που κάνει η δική σου για παράδειγμα.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, και εγώ στα 75Ηz έχω την οθόνη μου (μέσω DP όμως). Απλώς το ανέφερα γιατί σε κάποιες ίσως έχουν αυτό το flicker που κάνει η δική σου για παράδειγμα. ελπίζω και εύχομαι μόνο να μην είναι θέμα της οθόνης μιας και σε freesync off δεν την έχω λειτουργήσει απο τότε που εβαλα το hdmi. Στην αρχή για καιρό την ειχα με DVI καλώδιο και δεν το είχε εμφανίσει. Αν βγάλω το freesync για εναν περίεργο λόγο πρέπει να διορθώσω το μαυρο χρώμα μιας και φαίνονται όλα ξεπλυμένα οπότε δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή την διαδικασία. Το θέμα είναι απ οσο εχω διαβάσει ειναι γενικά γνωστό bug του freesync το flick-αρισμα και το εχω δει σε βίντεο.
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ιδίως όταν έχεις περιορισμένο budget δεν μπορείς να τα έχεις όλα, δεν μπορείς να έχεις και ips και 75+hz και freesync/gsync και 1ms response time και 1440p ανάλυση και και και. Διαλέγεις κάποια και επιλέγεις
therion13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ιδίως όταν έχεις περιορισμένο budget δεν μπορείς να τα έχεις όλα, δεν μπορείς να έχεις και ips και 75+hz και freesync/gsync και 1ms response time και 1440p ανάλυση και και και. Διαλέγεις κάποια και επιλέγεις Ούτε freesync Ούτε gsync θελω. Τα ms 1-5 διάβασα ότι δεν έχουν μεγάλη διαφορά οπότε μόνο πολλά Hz Θέλω και αυτές οι οθόνες με 144Hz ξεκινάνε από 250 ευρό. Εγώ είμαι στα 200 με το ζόρι. Θέλω να είναι ξεκούραστη όταν παίζω games πολλά fps
Dantε Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μεχρι 200Ε νομιζω μονο 75αρες υπαρχουν. Εγω πηρα την 24mp59g-p και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Εχει και freesync ετσι για να υπαρχει,αλλα παιζει κανονικα στα 75 με την 1070 μου. Εχει διαφορα απο τα 60. Ειδικα με το strobe που εχει,ειναι αισθητη η διαφορα στα πρωτου προσωπου με πολλα fps,οπως το cs. Στα 60-70 fps δε κανει διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα