panosno1com Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά η ερώτηση μου είναι : Το laptop που αγόρασα πρόπερσυ είχε τα Windows 8 , και έκανα τη δωρεάν αναβάθμιση αμέσως στα Windows 10. Θέλω αυτόν τον καιρό να αγοράσω έναν SSD . Τι πρέπει να κάνω ώστε να περάσω τα Windows 10 πάλι και να τα ενεργοποιήσω (?) νόμιμα ? Γίνεται βασικά αυτό ;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι θα ενεργοποιηθούν εφόσον εγκαταστήσεις το δίσκο και τα Windows με την Site: ανάλογη έκδοση μόνα τους και εάν θέλεις μπορείς πριν το κάνεις αυτό να κρατήσεις και το Site: κλειδάκι να το έχεις και εσύ πέρα από το laptop εάν δεν έχει label.
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Και άμα πες για οποιονδήποτε λόγο δεν σου δουλέψει έτσι, θα στείλεις ένα μήνυμα στο support της microsoft που είναι απίστευτα εξυπηρετικό και θα τους πεις πως σου χάλασε ο σκληρός και πως θες να στα ενεργοποιήσουν ξανά στον καινούριο. Το έχω κάνει σε αρκετά pc χωρίς θέμα. 2
panosno1com Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Και τι στοιχεια θα χρειαστουν αν δεν μου δουλεψει ετσι ;
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Και τι στοιχεια θα χρειαστουν αν δεν μου δουλεψει ετσι ; Μια φορά μου ζήτησαν την απόδειξη της νεας μητρικής και τους την έστειλα. Τις άλλες φορές τίποτα.
rfc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Στα windows 10 δυσκολο να εχεις προβλημα με την ενεργοποιηση τωρα πια. Κανε σεταπ, εκει που θα σου ζητησει κλειδι πατα skip και μολις τελειωσεις θα ενεργοποιηθουν μονα τους. Μπορεις βεβαια να κανεις και clone disk για να μη ξαναστηνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα