saruman123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσιολογικο.... Μπορεις να το πεις και ετσι αφου ΔΕΝ το καλυπτουν οι εγγυησεις... Υπαρχουν 2-3 κωδικοι γιατι το εργοστασιο προμηθευεται οθονες απο πολλους κατασκευαστες....Samsung lg sharp κτλ. Επισης,οταν λες "αλλοι βαζουν σωστη και αλλοι οχι",τι ακριβως εννοεις;;;;. Δεν ειναι ενας ο κατασκευαστης(le eco) ; Με τόσοι παραγωγή που βγάζουν δεν νομίζω να υπάρχει ένας κατασκευαστής,άρα να υποθέσω ότι υπάρχουν και Β' και Γ' διαλογής panels.Αυτά που λέω τα λένε και στο forum διπλά για τα LeEco δεν τα λέω εγώ. Άρα να υποθέσω ότι σε όλα τα κινητά υπάρχει αυτό το θέμα...
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Με τόσοι παραγωγή που βγάζουν δεν νομίζω να υπάρχει ένας κατασκευαστής,άρα να υποθέσω ότι υπάρχουν και Β' και Γ' διαλογής panels. Αυτά που λέω τα λένε και στο forum διπλά για τα LeEco δεν τα λέω εγώ. Άρα να υποθέσω ότι σε όλα τα κινητά υπάρχει αυτό το θέμα... Το οτι ενα "εργοστασιο" προμηθευεται οθονες και απο Samsung και απο lg και απο sharp,δεν σημαινει οτι ειναι 2ης ή 3ης διαλογης.... Υπαρχει οχι σε ολα τα κινητα.... Υπαρχει στις ips οθονες... Οπως και στο g5 μου... Πιο λιανα δεν παει...
ziaba Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 σίγουρα είναι το note 4. εχεις παρατηρησει το ιδιο σε note pro ή έχεις ακούσει/διαβάσει για το ίδιο θεμα; Πίσω έχεις μια κάμερα ή δυο? Το νότε προ έχει άμολεντ οθόνη... συνήθως αυτές παρουσιάζουν παρόμοια θέματα
vasilisness Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Πίσω έχεις μια κάμερα ή δυο? Το νότε προ έχει άμολεντ οθόνη... συνήθως αυτές παρουσιάζουν παρόμοια θέματα μία κάμερα έχω πίσω. η συσκευή είναι redmi note 4
kajwbtfe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Το έιχα πάθει και εγώ το ίδιο όταν άφησα ανοιχτή την οθόνη πολύ ώρα (τέταρτο)γιατί κατέβαζα μια ταινία από utorrent και όταν την έκλεισα είχαν μείνει αχνα τα εικονίδια του utorrent αρκετή ώρα.Το Note 4x έχω.
vasilisness Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Σε συνέχεια του θέματος και επειδή βλέπω ότι το RedMi Note 4 είναι αρκετά δημοφιλές κινητό και ίσως να αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα κι άλλοι, το κατάστημα αναγνώρισε το πρόβλημα του burn-in και μου αντικατέστησε την οθόνη μεσω της εγγύησης 1
bele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Καλά νέα λοιπόν..ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Kotikullator Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα αντιμετωπίζω και κι εγώ το ίδιο πρόβλημα άλλα ο τεχνικός δεν βλέπει το πρόβλημα στην οθόνη. Δεν δέχονται να μου το αλλάξουν. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Kotikullator
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα