XPHSTOS_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα!Προ 'λίγων ημερών και ξαφνικά, χωρίς να κάνω update το πρόγραμμα ή να πατήσω κανένα Alt + L στο πρόγραμμα... δεν μπορώ να δω υπότιτλους σε mkv αρχεία που περιέχουν anime!Το τονίζω αυτό, γιατί άλλα mkv με embeded subs (όχι hardcoded) και με περιεχόμενο ταινίες-σειρές τα παίζει κανονικά.Επίσης εξωτερικά srt + ass διαβάζει.Αν σώσω τον υπότιτλο του anime και δοκιμάσω να το περάσω μέσα με drag n drop πάλι δεν παίζει τίποτα! Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι τον player τον τρέχω και στο laptop μου, με τα ίδια settings και εκεί παίζει κανονικά τους υπότιτλους!!(Δοκίμασα να κάνω export τα settings από το laptop και να τα περάσω στο desktop, αλλά πάλι τίποτα!Βασικά αυτό με υποψιάζει μήπως φταίει κάποια άλλη ρύθμιση στο σύστημα) Καμία ιδέα κανείς? Πληροφορίες συστήματος:Windows 10 ProPotPlayer ver. 1.7.3795 (32bit)Video Rendered: MadVR (Δοκίμασα να το αλλάξω και αυτό, αλλά καμία τύχη)
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Να κάνεις uninstall τον player και install ξανά, δοκίμασες; Κανα σκάλωμα λογικά. Είχα πάθει το ίδιο με τον mpc.
XPHSTOS_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Να κάνεις uninstall τον player και install ξανά, δοκίμασες; Κανα σκάλωμα λογικά. Είχα πάθει το ίδιο με τον mpc. Μόνο αυτό δεν δοκίμασα, κατέβασα την νέα version και την πέρασα από πάνω... αλλά δεν... Θα το δοκιμάσω και αυτό.. Τζίφος... ούτε το uninstall έπιασε... ρε τι στο..?! :/
ss13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Κατέβασε αυτό για πλήρη απεγκατάσταση http://download.cnet.com/Revo-Uninstaller/3000-2096_4-10687648.html
XPHSTOS_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Κατέβασε αυτό για πλήρη απεγκατάσταση http://download.cnet.com/Revo-Uninstaller/3000-2096_4-10687648.html Με αυτό το έκανα έτσι και αλλιώς ;)
KilliK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 γιατι δεν τρεχεις τους υποτιτλους με το xysub filter? δινει καλυτερη ποιοτητα και υποστηριζει τα παντα.
XPHSTOS_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 γιατι δεν τρεχεις τους υποτιτλους με το xysub filter? δινει καλυτερη ποιοτητα και υποστηριζει τα παντα. Πως το κάνω αυτό? Τους κατέβασα και τους έβαλα στα preferred filters αλλά πάλι τίποτα.. μήπως δεν κάνω εγώ κάτι σωστά. Έχεις κανένα guide?
vavoom Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά (εκτός από ταινίες 3D) τον Media Player Classic - BE (aka MPC-BE) https://www.videohelp.com/software/MPC-BE Ελαφρής, παραμετροποιήσιμος και με εσωτερικούς codecs. Ρίξ'του μια ματιά αν θέλεις.
XPHSTOS_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά (εκτός από ταινίες 3D) τον Media Player Classic - BE (aka MPC-BE) https://www.videohelp.com/software/MPC-BE Ελαφρής, παραμετροποιήσιμος και με εσωτερικούς codecs. Ρίξ'του μια ματιά αν θέλεις. Τον έχω δει, ο συγκεκριμένος παίζει τα video που αναφέρω, όπως και ο MPC-HC, όπως και ο Bomi. Δυστυχώς όμως οι υπότιτλοι τους δεν εμφανίζονται όπως τους θέλω αν δεν είναι πλήρως μεγιστοποιημένος ο player. Πέρα από αυτό, αισθητικά δεν με καλύπτει. Ευχαριστώ πάντως.
KilliK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πως το κάνω αυτό? Τους κατέβασα και τους έβαλα στα preferred filters αλλά πάλι τίποτα.. μήπως δεν κάνω εγώ κάτι σωστά. Έχεις κανένα guide? δεν τους βαζεις στα preferred filters. ξεζιπαρε το ζιπ αρχειο σε ενα μονιμο φακελο και τρεξε απο εκει το install batch που εχει. στον potplayer απενεργοποιησε τους δικους του υποτιτλους. αυτο ηταν ολο. θα τρεχει αυτοματα οταν ανοιγεις ενα βιντεο. και το ελεγχεις απο το tray icon του. το κατεβαζεις απο εδω: https://github.com/Cyberbeing/xy-VSFilter/releases/tag/3.1.0.746 για μεγιστη ποιοτητα, βαλε επισης τα madvr/lavfilters/reclock. ειναι προαιρετικα αυτα. υποψιν, οτι καποια subtitles format οπως τα subrip, δεν μπορεις να αλλαξεις την απεικονιση τους (size, font,κτλ) επειδη ειναι στην ουσια εικονες, οχι χαρακτηρες κειμενου. πρεπει να τα περασεις απο OCR πρωτα, αν θελεις να αλλαξεις το στυλ τους. το xysub τα παιζει απροβληματιστα. 1
micos000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Kilik, το δοκίμασα το xy αλλά δεν φορτώνει στο tray για να δείξει υπότιτλους σε κανέναν Player (pot, mpc, wmp) σε win10
XPHSTOS_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Kilik, το δοκίμασα το xy αλλά δεν φορτώνει στο tray για να δείξει υπότιτλους σε κανέναν Player (pot, mpc, wmp) σε win10By default νομίζω δεν εμφανίζει tray icon, πρέπει να του το πεις.
micos000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι μόνο το tray icon αλλά το ότι δεν εμφάνιζε καθόλου τους υπότιτλους. Αν κατάλαβα καλά, θα πρέπει να εμφανίζει υπότιτλους σε όλους τους players όπως το direct vobsub και το ffdshow subtitles, σωστά; Εμένα πάντως δεν μου εμφανίζει υπότιτλους πουθενά. Και από που να το ρυθμίσω; Δεν έχει κάπου ρυθμίσεις και στο HKEY_CURRENT_USER\Software (είναι στο reg αρχείο μέσα στο zip) δεν υπάρχει κλειδί Gabest
micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εννοείται. Δεν ξέρω μήπως έχει πρόβλημα με τα 10άρια. Τέλος πάντων, δε μου χρειάζεται απλά ήθελα να το δω και φορτώνουμε το thread του Χρήστου. Θα το ψάξω και σε άλλα λειτουργικά. EDIT: Το δοκίμασα σε 7 και xp και με mpc (το απλό) όπου απενεργοποίησα το auto load subtitles και με wmp 8 και 9 αλλά υπότιτλους δεν είδα πουθενά! Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2017 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα