kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επειδή σχετικά συμφωνούμε, αλλά όπως πάντα όταν τα κάνουμε οι ίδιοι είναι πνευματωδες, ειδαλλως δείχνει εμπάθεια , αφήνω αυτό εδώ http://www.insomnia.gr/topic/620544-νέο-iphone-7-plus-από-την-apple-με-διπλή-κύρια-κάμερα/?p=55129487 Θα είχες ένα point, αν νωρίτερα δεν είχαμε ανταλλάξει 20 μηνύματα αντιπαράθεσης, δεν είχε προηγηθεί το δικό σου "δεν έχεις Android, έχεις ένα βδέλυγμα της Samsung", κλπ. Δεν μπήκα ξαφνικά σε ένα θέμα που δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα για να κάνω ένα στοχευμένο quote (προ 14 ημερών, όχι προ 2 ετών, όπως έγινε εδώ) και να σε "εκθέσω". Σωστά; ένας αρχαίος έλληνας φιλόσοφος έλεγε ότι οι άνθρωποι που αλλάζουν άποψη ανάλογα με τις περιστάσεις δεν είναι αξιόλογοι άνθρωποι. Μόνο που δεν άλλαξα άποψη, γιατί δεν έχω ακόμα γράψει τίποτα για το 94 που έδωσε το DxOMark στο IPhone 8. Που σημαίνει ότι είσαι απλώς ένας συκοφάντης, όσο ελαφρύ και αν είναι το θέμα. Όλο και κάποιος αρχαίος θα έχει πει κάτι για τους συκοφάντες, δεν μπορεί. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2017 από kirileman 3
Neg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας και βρήκα τώρα χρόνο να απαντήσω στα Quote του Haha από το παρελθόν, δεν άλλαξα προσωπικά τα λεγόμενα μου ούτε έγραψα ξαφνικά το αντίθετο για το DxOMark. Δεν μου λέει κάτι το Score του DxOMark γιατί εγώ αλλιώς συγκρίνω τα Smartphone και έχω άλλες πηγές. Από εκεί και πέρα αν εσύ θες να σκαλίζεις το παρελθόν μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις, αλλά δεν πρόκειται να δεις διαφορετική άποψη ξαφνικά από εμένα. Οπότε την επόμενη φορά που θα κάνεις Quote κάντο γιατί έγραψα ξαφνικά το αντίθετο.
Heybro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας και βρήκα τώρα χρόνο να απαντήσω στα Quote του Haha από το παρελθόν, δεν άλλαξα προσωπικά τα λεγόμενα μου ούτε έγραψα ξαφνικά το αντίθετο για το DxOMark. Δεν μου λέει κάτι το Score του DxOMark γιατί εγώ αλλιώς συγκρίνω τα Smartphone και έχω άλλες πηγές. Από εκεί και πέρα αν εσύ θες να σκαλίζεις το παρελθόν μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις, αλλά δεν πρόκειται να δεις διαφορετική άποψη ξαφνικά από εμένα. Οπότε την επόμενη φορά που θα κάνεις Quote κάντο γιατί έγραψα ξαφνικά το αντίθετο. Εβαλα φωτογραφίες με 8 και note 8 ποιες σου φάνηκαν πιο σωστές?
haHa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας και βρήκα τώρα χρόνο να απαντήσω στα Quote του Haha από το παρελθόν, δεν άλλαξα προσωπικά τα λεγόμενα μου ούτε έγραψα ξαφνικά το αντίθετο για το DxOMark. Δεν μου λέει κάτι το Score του DxOMark γιατί εγώ αλλιώς συγκρίνω τα Smartphone και έχω άλλες πηγές. Από εκεί και πέρα αν εσύ θες να σκαλίζεις το παρελθόν μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις, αλλά δεν πρόκειται να δεις διαφορετική άποψη ξαφνικά από εμένα. Οπότε την επόμενη φορά που θα κάνεις Quote κάντο γιατί έγραψα ξαφνικά το αντίθετο. Ισως με μπερδευεις με τον kirileman που ειπε αυτο: Όχι, έβαλες απαξιωτικά -και καλά- σχόλια χρηστών για το DxOMark, την περίοδο που το DxOMark έβγαλε 10ο το iPhone 6s, θέλοντας να πεις ότι τότε το θεωρούσαν αναξιόπιστο, ενώ τώρα που βγάζει 1ο το iPhone 8, το εμπιστεύονται, δηλαδή κωλοτουμπιάζουν. Και επειδή το ένα σχόλιο που παρέθεσες ήταν δικό μου, θα λάβεις απάντηση*: Εγω ουδεποτε ειπα οτι καποιος αλλαξε γνωμη/λεγομενα ή γραφει τα αντιθετα για το DxOMark(κανε παραθεση αν θελεις που ειπα κατι τετοιο), οποτε ειναι ακαιρα αυτα που γραφεις. Το οτι βεβαια και εσυ κατα μια εννοια προσπαθησες να υπερασπιστεις(?) τον εαυτο σου σε σχεση το παραπανω ισως δειχνει κατι. Αλλα ακομα και να αλλαζε καποιος γνωμη για οποιοδηποτε θεμα, ειναι θεμιτο. Για αυτο αλλωστε εγραψα οτι δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνησω σε αυτο: "Οι απόψεις μας στο παρελθόν, κουβαλάνε το μομέντουμ εκείνης της στιγμής."
kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω ουδεποτε ειπα οτι καποιος αλλαξε γνωμη/λεγομενα ή γραφει τα αντιθετα για το DxOMark(κανε παραθεση αν θελεις που ειπα κατι τετοιο), οποτε ειναι ακαιρα αυτα που γραφεις. Το οτι βεβαια και εσυ κατα μια εννοια προσπαθησες να υπερασπιστεις(?) τον εαυτο σου σε σχεση το παραπανω ισως δειχνει κατι. Αυτά πες τα σε κάνα νουμπά του φόρουμ. Άλλωστε, "απολογήθηκες" για το φάουλ σου χθες το βράδυ. Μια φορά αρκεί, δεν χρειάζεται να το κάνεις κάθε 12 ώρες. Κάτσε να γράψω και ένα "Τα παραπάνω δεν σημαίνουν και κάτι" για να είμαι καλυμμένος, γιατί μου αρέσει να γράφω πράγματα στο ινσόμνια που δεν σημαίνουν και κάτι. 1
Razor333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Συγγνώμη, αλλά όσοι πιστεύετε πως μια dslr συγκρίνεται άμεσα με την κάμερα ενός smartphone, κάνετε το ίδιο λάθος όπως όταν βλέπετε benchmarks στα οποία ενδεικτικά εκτός από έναν mobile επεξεργαστή, αναγράφονται και οι επιδόσεις ενός desktop... Το dxomark δεν συγκρινει καν ολοκληρωμενα φωτογραφικες, αλλα μονο τους αισθητηρες αυτων, αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα μπορουσε να περασει την οποιαδηποτε φωτογραφικη, απο το test protocol που περναει τα smartphones και να τα συγκρινει αμεσα, βεβαια υπαρχει ενα προβλημα, με τι φακο; Εφοσον μιλαμε για dslr/mirrorless. Ομως ας πουμε οτι καποιος εφαγε τον παπα και ειδε τον τιτλο που παιζει παγκοσμιως, οτι το iphone 8 εχει την καλυτερη καμερα που εχει μετρησει το dxomark (γιατι ξεχασε να μετρησει καμια 10αρια αλλες ΑΑΑ συσκευες) και δει την αρχικη σελιδα του dxomark, η οποια αλλαξε εντελως τυχαια τις τελευταιες μερες και βγαζει πρωτα πρωτα τα scores απο τα smartphones, (δηλαδη τα 5 iphone και 4 android που προλαβαν να μετρησουν), ακριβως πανω απο τις μετρησεις των αισθητηρων. Πιστευεις οτι το 90% που απευθυνεται αυτη η ειδηση παπας, θα κατσει να σκεφτει οτι δεν εχουν καμια σχεση οι μετρησεις και οτι δεν θα βγαλει το γρηγορο συμπερασμα οτι τα κινητα πλεον φτανουν κορυφαιες φωτογραφικες, που ειναι ακριβως απο κατω με παρομοια score, θα κατσει να το αναλυσει περισσοτερο. Οπως επισης θα κατσει να ψαξει οτι το dxomark, αλλαξε το πρωτοκολλο του (γιατι το προηγουμενο δεν βολευε) 2 βδομαδες πριν και απεκλεισε ποσες αλλες συσκευες ΑΑΑ. Τα συμπερασματα βγηκαν, η δουλεια εγινε, μπραβο απο εμενα στην apple, το εχει αποδειξει και στο παρελθον στο μαρκετινγκ, αυτη η εταιρεια δεν παιζετε. Οσο για τα benchmarks, υπαρχουν καποια εκει εξω που χαρακτηριζονται ως cross-platform και εχουν ως baseline π.χ. τον i7 6600u και συγκρινουν αμεσα τα αποτελεσματα του με smartphones που τρεχουν σε αλλη αρχιτεκτονικη και σε αλλες πλατφορμες. Δεν το λεμε εμεις, αυτοι το λενε, ειδη σκασανε συμπερισματα, τυπου πιο δυνατο το iphone 8/x απο το περσινo macbook με i7 6600u. Ας τους να εκτιθενται και να τρωει τον παπα ο κοσμος, οτι ενα galaxy s8 και ενα iphone 8 εχουν περισσοτερη δυναμη απο το hi end laptop που αγόρασαν πέρσι. 1
haHa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτά πες τα σε κάνα νουμπά του φόρουμ. Άλλωστε, "απολογήθηκες" για το φάουλ σου χθες το βράδυ. Μια φορά αρκεί, δεν χρειάζεται να το κάνεις κάθε 12 ώρες. Κάτσε να γράψω και ένα "Τα παραπάνω δεν σημαίνουν και κάτι" για να είμαι καλυμμένος, γιατί μου αρέσει να γράφω πράγματα στο ινσόμνια που δεν σημαίνουν και κάτι. Συνεχιζεις σε υφος που πιθανως δειχνει καποιον εκνευρισμο. Φαουλ υπηρχε απο την πλευρα σου που προχωρησες σε χαρακτηρισμους και διαφορες εκφρασεις. Οπως και να εχει, δεν εγραψα πουθενα οτι καποιος αλλαξε γνωμη/λεγομενα ή γραφει τα αντιθετα για το DxOMark. Αυτο ηταν κατι που εγραψες εσυ και αυτο ισως να μπερδεψε τον Neg. To DxOMark οπως βλεπουμε εχει περιεργο παρελθον και υπαρχει κοσμος δεν το θεωρει αρκετα αξιοπιστο.
kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Συνεχιζεις σε υφος που πιθανως δειχνει καποιον εκνευρισμο. Φαουλ υπηρχε απο την πλευρα σου που προχωρησες σε χαρακτηρισμους και διαφορες εκφρασεις. Οπως και να εχει, δεν εγραψα πουθενα οτι καποιος αλλαξε γνωμη/λεγομενα ή γραφει τα αντιθετα για το DxOMark. Αυτο ηταν κατι που εγραψες εσυ και αυτο ισως να μπερδεψε τον Neg. To DxOMark οπως βλεπουμε εχει περιεργο παρελθον και υπαρχει κοσμος δεν το θεωρει αρκετα αξιοπιστο. Νομίζω ότι όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας. Ας μην το συνεχίσουμε... Αν έχεις πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς, report. 2
Spiraulos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Αντε παλι... Εδω οι Αλβανια λεει στα βιβλια της οτι η Ηπειρος ειναι δικια της. Η Τουρκια τα κλασσικα της. Ο καθενας λεει οτι γουσταρει - παντα με σκοπο να πετυχει κατι. Απλα σταματηστε να ακουτε οτι λεει ο καθενας. Αν σας αρεσει οι photos του iphone - παρτε iphone. Αν οχι... Εα απλα παρτε αυτο που σας αρεσει. Δεν θελει μεταπτυχιακο για να το καταλαβεις. Εγω θα μεινω με το note5 και θα υποστηριζω τα LG. (Εαν οι διαχειριστες κρινουν πως πρεπει να διαγραφει λογω πολιτικων, που δεν γραφω τιποτα πολιτικο, ας το κανουν) αντε παλι με την LG, το μονο καλο που εχεις να προσαψεις για την εταιρεια ειναι η σειρα V την οποια και κατεστρεψαν με το V30 που εχασε οτι την εκανε ξεχωριστη. (bye bye δευτερη οθονουλα). Οσο αναφορα το Note 5 εισαι 2 χρονια <- πισω. Αλλα ναι, κραζουμε τα iphone και εχουμε Mac σπιτι απ το 1991
NOODLE Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα και οταν βγήκε το Ζ5 το dx το ειχε βαθμολογησει ως καλύτερη κάμερα... και ηταν χαλια..ας δουμε μερικα review ακομα..
boulevar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=bwnSCjyhKuU 4
kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 1 κλικ πάνω το Note 8. Να δούμε πώς θα τα πάει και το X. 3
Jophiel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλλον το παρελθόν "σε πρόλαβε" και δεν το αντέχεις. Όσο για το "momentum της στιγμής και το σκάψιμο στο παρελθόν" ένας αρχαίος έλληνας φιλόσοφος έλεγε ότι οι άνθρωποι που αλλάζουν άποψη ανάλογα με τις περιστάσεις δεν είναι αξιόλογοι άνθρωποι. Όσο για την εμπάθεια, εσύ εκφράζεις εμπάθεια προς τον Haha με τα γραφόμενά σου γιατί, προφανώς, δεν αντέχεις να σε αμφισβητούν και να σου φέρουν αντιρρήσεις... Άλλωστε ΕΣΥ πάντα έχεις ΔΙΚΙΟ ανάλογα με τη στιγμή. Επί της ουσίας (DXO mark) δεν διαφωνώ. ΤΕΛΟΣ και καληνύχτα. Μάλλον είναι ηλίθιος τότε εκείνος που είπε ότι «ένα ξέρω, ότι δεν ξέρω». Όσα λέει κάποιος έχουν να κάνουν με τα δεδομένα του. Όταν αυτά αλλάζουν και αυτός επιμένει στην άποψη του, τότε δε διορθώνεται ποτέ.Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε τεχνολογικά θέματα που τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια, τότε θεωρώ άστοχη τη θεωρία σου. Δεν αλλάζει απόψεις σύμφωνα με τις περιστάσεις, αλλά με τα δεδομένα. Ελπίζω να το κατάλαβες δεύτερε λογαριασμέ του ξέρεις εσυ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα