Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Λετε να δοκιμασουμε? Μην τους δίνεις θάρρος.
kargo130 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εγω ως ηρωας το ειδα και οφειλω να πω οτι δεν γελασα σε κανενα σημειο. Θα δω ομως τα 3/4 πρωτα επεισοδια πριν το εγκαταλειψω μηπως γινει κανενα θαυμα. Παντως ακομα και αυτο το γερασμενο tbbt ειναι κλασεις ανωτερο.
KilliK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εγω ως ηρωας το ειδα και οφειλω να πω οτι δεν γελασα σε κανενα σημειο. οπως με το BBT δηλαδη. δεν βλεπω που ειναι το προβλημα.
leonidas_fs Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Είδα σήμερα τα 3 πρώτα επεισόδια και είναι αρκετά "ωραία" και χαλαρή σειρά! Σίγουρα δεν θα γελάσεις ιδιαίτερα, απλά βλέπετε ωραία και περνάει ευχάριστα η ώρα!
Metal_Head Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Τα έχω δει όλα μέχρι τώρα. Προφανώς σαν σειρά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και την ξεκίνησα λόγω tbbt (το οποίο, επίσης έχει πέσει σε ενδιαφέρον εδώ και χρόνια), αλλά το βάζεις να παίζει στο backround και περνάει ευχάριστα η ώρα.
Anorymous Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Λοιπόν το έχω ξεκινήσει εδώ κάι μία βδομάδα και μου αρέσει αρκετά , το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι πολύ μικρά τά επεισόδια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 8 minutes ago, Anorymous said: το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι πολύ μικρά τά επεισόδια Την κλασική διάρκεια για sitcom δεν έχουν?
Anorymous Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Την κλασική διάρκεια για sitcom δεν έχουν? Δεν ξέρω να σού πω απλά έχω συνηθίσει όσες σειρές έχω δει να έχουν διάρκεια 30 με 45 λεπτά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, Anorymous said: Δεν ξέρω να σού πω απλά έχω συνηθίσει όσες σειρές έχω δει να έχουν διάρκεια 30 με 45 λεπτά. Τα sitcom έχουν 20 με 30... 1
Anorymous Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, ThReSh είπε Τα sitcom έχουν 20 με 30... Δεν το γνώριζα. 1
paragontikos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 παιδια εγω το βρίσκω ωραια σειρα, ενταξει δεν εχει το τρελο γελιο αλλα ο πιτσιρικάς παιζει καλα και βλέπεται ευχάριστα, ειναι και μικρα σε διάρκεια, ούτε που καταλαβαινεις ποτε τελειωνει.. να σημειώσω ότι δεν εχω δει tbbt, μονο καμια φορα αν ετυχε στο σταρ
koolisk6 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 εγω παντως εχει τυχει να γελασω σε 2-3 επεισοδια του young sheldon περισσοτερο απ οτι στις τελευταιες 2-3 σεζον του tbbt.... η μικρη αδερφη ολα τα λεφτα οντως αλλα κ ο μεγαλος βγαζει αρκετο γελιο... τον sheldon ok τον ξεραμε πανω κατω, δε κανει εντυπωση
mary Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Νομιζω ο πιο πετυχημενος χαρακτηρας, και που σε καμια περιπτωση δεν τον φανταζομουν ετσι ειναι η meemaw του. Πολυ κουλ και μπροστα για γιαγιά. 1
webparts Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Τελικα μ'αρεσει η σειρουλα,βλεπεται ευχαριστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα