Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλα ντ' άλλων για μια ακόμη φορά. Τι κάνεις Γιάννη? Κουκιά σπέρνω.

Ρε άνθρωπα, αυτό που σου λέω είναι ότι για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ επιλογή μητρικής ΑΜ4, θα πας σε κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από την α320. Δηλαδή αν ο άνθρωπος αντί να δώσει όσα έδωσε για τον 8350, ήθελε να τα δώσει για R3, δεν θα έπρεπε να πάει σε α320 αλλά σε B350. Τα 200 ευρώ που λες είναι για μέρη ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. Η μητρική που αγόρασε για τον 8350 ΔΕΝ είναι της πλάκας. Μιλώ για ποιότητα, όχι για επιδόσεις. Οκ, είναι εξ' ορισμού της πλάκας λόγω του ότι είναι MSI, αλλά και πάλι είναι πιο ανθεκτική από μια φτηνιάρικη που δεν αντέχει το παραμικρό overclock.

Ναι, άμα πάρεις μέρη της πλάκας απλά για να τρέχει ο R3, τα πιάνεις τα 200. Ευχαριστημένος? Για το ότι έδωσε 80 για τη συγκεκριμένη μητρική, το κατέκρινα από τη πρώτη στιγμή ως περιττό έξοδο όπως και την 460 ως κακή επιλογή.

Τέλος, θα μπορούσες να μιλάς πιο ευγενικά όπως ευγενικά σου απευθύνομαι και εγώ. Διότι διακρίνω μια έντονη ειρωνεία σε κάθε σου σχόλιο.

Ειδικά εσένα που δεν καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για low end συστήματα, όπου με μπάτζετ για κάρτα γραφικών μόλις 110 ευρώ δεν πας για τίποτα παραπάνω.

Καλή συνέχεια από εμένα.Όταν μιλάς μόνος και εκθέτεις τον εαυτό σου,τι να πω και εγώ.Είμαι επιθετικός γιατί και σε άλλα θέματα έχω κάνει τον κινέζο παρά τις ΜΕΓΑΛΕΣ ανακρίβειες που λες απλά για να μην βγαίνω offtopic και χαλάει το θέμα του καθενός.Από την στιγμή που λύση "βρέθηκε" ήταν η ευκαιρία μου.Η αλήθεια είναι ότι έχεις πει χειρότερα σε άλλα θέματα απλά γιατί σε αρκετά πράγματα δεν έχεις άποψη ο ίδιος απλά βλέπεις βιντεάκια στο youtube  ;)

• Like 1
Δημοσ.

Καλή συνέχεια από εμένα.Όταν όταν μιλάς μόνος και εκθέτεις τον εαυτό σου,τι να πω και εγώ.Είμαι επιθετικός γιατί και σε άλλα θέματα έχω κάνει τον κινέζο παρά τις ΜΕΓΑΛΕΣ ανακρίβειες που λες απλά για να μην βγαίνω offtopic και χαλάει το θέμα του καθενός.Από την στιγμή που λύση "βρέθηκε" ήταν η ευκαιρία μου.Η αλήθεια είναι ότι έχεις πει χειρότερα σε άλλα θέματα απλά γιατί σε αρκετά πράγματα δεν έχεις άποψη ο ίδιος απλά βλέπεις βιντεάκια στο youtube  ;)

Είσαι επιθετικός και ανάγωγος γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας σου. Το βρήκες, δεν έχω άποψη ο ίδιος όπως και οι 99.9% εδώ μέσα που μεταφέρουν ότι διαβάζουν και ακούνε, στους οποίους συμπεριλαμβάνεσαι και εσύ. Την επόμενη φορά θα σου φέρω benchmark που θα κάνω ο ίδιος, αφού δαπανήσω 10.000 ευρώ σε υλικό.

Το αν έχω πει χειρότερα ή όχι, να μου το πεις τη στιγμή που το διαβάζεις. Γιατί μετά είσαι τζάμπα μάγκας. "Κάπου, κάποτε είπες κοτσάνα" κτλ κτλ

Όσο για τη κλασσική εξυπνάδα του μαρκάρω φράσεις και αφήνω να αιωρούνται διάφορα, να μου φέρεις reviews που λένε ότι η μητρική του παιδιού είναι της πλάκας.

Δημοσ.

1)Ρε άνθρωπα, αυτό που σου λέω είναι ότι για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ επιλογή μητρικής ΑΜ4, θα πας σε κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από την α320.

2)Δηλαδή αν ο άνθρωπος αντί να δώσει όσα έδωσε για τον 8350, ήθελε να τα δώσει για R3, δεν θα έπρεπε να πάει σε α320 αλλά σε B350. Τα 200 ευρώ που λες είναι για μέρη ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

3)Η μητρική που αγόρασε για τον 8350 ΔΕΝ είναι της πλάκας. Μιλώ για ποιότητα, όχι για επιδόσεις. Οκ, είναι εξ' ορισμού της πλάκας λόγω του ότι είναι MSI,

4)αλλά και πάλι είναι πιο ανθεκτική από μια φτηνιάρικη που δεν αντέχει το παραμικρό overclock.

1)Φυσικά κι αν θες μια αξιοπρεπή επιλογή δεν θα πάρεις m/b των 40 ευρώ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν βγαίνουν τα κουκιά για καλύτερο m/b θα πας σε νεκρή πλατφόρμα χειρότερων επιδόσεων.

Δεν ξέρω τι σου έχει πάρει 40 μυνήματα για να το καταλάβεις.

Αν το απόλυτο ταβάνι είναι τα 200, το am4 είναι εφικτό και το am3 κάκιστη αγορά (στα 200).

2) + 3) συνεννοήσου με τον εαυτό σου αν το msi είναι της πλάκας ή όχι...

Ένα a320 της asrock δεν είναι της πλάκας. Δεν ξέρω πως το αποφάσισες εσύ ότι είναι της πλάκας αλλά δεν είναι.

Είναι φτωχό απλώς. 

Θα ήθελα να στοιχηματίσω στη μακροζωία ενός asrock a320 με ένα r3, εναντίον ενός msi με 8350....

4) Το a320 δεν σηκώνει oc ούτως ή άλλως. Ούτε και με την msi χωρίς ψύκτρα γίνεται πάντως.

Μπορεί να βάλει b350 με 20-30 ευρώ πάντως. Δηλαδή με παρόμοια χρήματα που χρειάζεται

για την ψύκτρα του 8350 μπορεί να πάρει λίγο καλύτερο m/b για o/c.

Τέλος θέλω να δω μέχρι τι άλλο θα φανταστείς για να συνεχίσουμε να γράφουμε γιατί κάποιος 

δεν πρέπει να πάρει am3 αντί για am4. Άμα λέω εγώ ότι αλλού δεν θα είχαν γίνει ούτε τα δύο πρώτα Post...

Ούτε ειρωνείες ούτε τίποτα. Απλά δεν θα υπήρχε ένας τύπος να προσπαθεί να πείσει τους υπόλοιπους

για τεχνολογία 5ετίας...

Καλή συνέχεια από εμένα.Όταν μιλάς μόνος και εκθέτεις τον εαυτό σου,τι να πω και εγώ.Είμαι επιθετικός γιατί και σε άλλα θέματα έχω κάνει τον κινέζο παρά τις ΜΕΓΑΛΕΣ ανακρίβειες που λες απλά για να μην βγαίνω offtopic και χαλάει το θέμα του καθενός.Από την στιγμή που λύση "βρέθηκε" ήταν η ευκαιρία μου.Η αλήθεια είναι ότι έχεις πει χειρότερα σε άλλα θέματα απλά γιατί σε αρκετά πράγματα δεν έχεις άποψη ο ίδιος απλά βλέπεις βιντεάκια στο youtube  ;)

Όχι απλώς τεράστιες ανακρίβειες. Ο τύπος είναι επικύνδυνα άσχετος.

Υποστηρίζει ως καλή αγορά τον 8350 καινούριο. Το 2017. 

Είναι προκλητικά αδαής και για τη συμπεριφορά των fx που μας τα έχει κάνει καζάνια.

Μιλάμε για αερολογία σκέτη. Δεν έχει κι ιδέα τι υποστηρίζει δηλαδή..

Δημοσ.

Είσαι επιθετικός και ανάγωγος γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας σου. Το βρήκες, δεν έχω άποψη ο ίδιος όπως και οι 99.9% εδώ μέσα που μεταφέρουν ότι διαβάζουν και ακούνε, στους οποίους συμπεριλαμβάνεσαι και εσύ. Την επόμενη φορά θα σου φέρω benchmark που θα κάνω ο ίδιος, αφού δαπανήσω 10.000 ευρώ σε υλικό.

Το αν έχω πει χειρότερα ή όχι, να μου το πεις τη στιγμή που το διαβάζεις. Γιατί μετά είσαι τζάμπα μάγκας. "Κάπου, κάποτε είπες κοτσάνα" κτλ κτλ

Όσο για τη κλασσική εξυπνάδα του μαρκάρω φράσεις και αφήνω να αιωρούνται διάφορα, να μου φέρεις reviews που λένε ότι η μητρική του παιδιού είναι της πλάκας.

Ναι είμαι.Αν δεις όλα τα υπόλοιπα μηνύματα μου είναι στον ίδιο βαθμό επιθετικότητας  ;) Δεν χρειάζεται να τα δαπανήσεις αλλά όταν κάποιος που έχει και τα δύο και σου λέει κάτι αλλά προτιμάς να πιστέψεις κάποιον άλλο στο youtube δεν μπορώ να κάνω κάτι.Όπως πολλάκις έχουμε πει στο youtube μπορείς να βρεις τα πάντα.Μπορείς να βρεις video με pentium D να σπέρνει και με 7700 να κολλάει στο word..

Και να στο πω θα το παραδεχτείς?

Θα σου φέρω review όταν θα μου φέρεις ότι το 320 σκάει  :D

Βλέπεις ότι κάνω προσπάθεια να το κόψω,βοήθαμε λίγο  :P

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το έχω γράψει 100 φορές και δεν το καταλαβαίνετε, δεν ισχυρίζομαι ότι είναι καλύτερη επιλογή από τον Ryzen. 

Ναι, η R3 επιλογή είναι καλύτερη, ναι εγώ στην θέση του σε R3 θα πήγαινα και σε μια B350 της Gigabyte (γι' αυτό σου ανέφερα 80αρι για ΜΒ) και με καινούριες μνήμες αλλά ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά. Αν μας έλεγε απλά τι σύστημα να αγοράσει εξ' αρχής, άλλαζε το πράγμα. Εγώ κρίνω βάσει του τι ζήτησε και με τι κριτήριο και γι' αυτό δεν έκραξα την επιλογή cpu.

Δυο από τις περίπου 10 φορές που ανέφερα ότι η R3 επιλογή είναι καλύτερη του 8350. Παρόλα αυτά, συνεχίζεις να λες τα ίδια και να χρησιμοποιείς strawman arguments ισχυριζόμενος ότι εγώ υποστηρίζω τεχνολογίες 6ετίας από τις σύγχρονες. Πουθενά δεν υποστήριξα ότι είναι προτιμότερη η AM3 από την ΑΜ4 επιλογή. Απλώς είπα ότι από τη στιγμή που ο άνθρωπος είπε ότι θέλει να κρατήσει τις μνήμες, για τον οποιονδήποτε λόγο, επειδή έτσι του κα..λωσε, από εκεί και πέρα ο 8350 είναι οκ στις gaming απαιτήσεις του. Συν ότι από τη στιγμή που δεν πρόκειται να δώσει λεφτά για gpu, δεν θα του χαραμιστεί κιόλας.

Περί MSI έχω πει πολλάκις ότι είναι εταιρεία-απάτη. Απλά ανέφερα ότι η μητρική που αγόρασε, βάση χαρακτηριστικών, με την υπόθεση ότι δεν θα πέσει στο μεγάλο % αστοχίας υλικού της MSI, είναι πιο ανθεκτική από μια no budget μητρική και ότι αν πάμε σε R3, θα έπρεπε να επενδύσει σε μια μητρική της τάξεως των 80-90 ευρώ τουλάχιστον. Δεν διαφωνώ στο ότι χτίζεις R3 σύστημα με 200 ευρώ. Διαφωνώ στο ότι χτίζεις αξιόπιστο και σωστό σύστημα με 200 ευρώ.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά.

Όχι απλώς τεράστιες ανακρίβειες. Ο τύπος είναι επικύνδυνα άσχετος.

Υποστηρίζει ως καλή αγορά τον 8350 καινούριο. Το 2017. 

Είναι προκλητικά αδαής και για τη συμπεριφορά των fx που μας τα έχει κάνει καζάνια.

Μιλάμε για αερολογία σκέτη. Δεν έχει κι ιδέα τι υποστηρίζει δηλαδή..

Και εσύ προκλητικά επιλεκτικός στο τι θες να ακούς και να καταλαβαίνεις. Άμα σου τα έχω κάνει καζάνια, μην ξαναπαντάς για να μην μου τα κάνεις και εσύ καζάνια.

Strawman argument x 1.000 btw. Συνεχίζεις να λες ότι τον θεωρώ καλή αγορά για εκ θεμελίων καινούριο σύστημα ενώ μιλώ μόνο ως αγορά για διατήρηση ddr3 μνημών και λειτουργία σε ΑΜ3 σύστημα.

Δημοσ.

Απο το bios καντε desable τους μισους σας πυρηνες η κατεβαστε τον πολλαπλασιαστη στο μισο (του cpu).

Αφηστε το voltage οπου ειναι

μειωση επεξεργαστικης ισχυς 50%.

Ετσι θα δειτε τι ρολο παιζει ο cpu στα games η σε καποιο gpu benchmark test.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να τα δαπανήσεις αλλά όταν κάποιος που έχει και τα δύο και σου λέει κάτι αλλά προτιμάς να πιστέψεις κάποιον άλλο στο youtube δεν μπορώ να κάνω κάτι

Ναι, έχω το ελάττωμα να πιστεύω την εικόνα και όχι τις παπάτζες που λέει ο καθένας. Ο Whitefanged είπε ότι ο 8350 σε Ultra και multiplayer δεν τραβάει, του έφερα βίντεο που τρέχει σε 62-80 fps και συνεχίζει να λέει τα ίδια (ναι, τυχαία τρέχει τόσο, όλοι οι άλλοι τρέχουν μάξιμουμ 20, μόνο σε αυτό το βίντεο πάει καλά). Όχι ευχαριστώ, προτιμώ να πιστέψω αυτό που βλέπω με τα μάτια μου.

Δημοσ.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά.

Όχι δεν έγινες. Γράφεις ανακρίβειες και αερολογίες. 

Στον ύπνο σου μπορεί να μην είναι αξιόπιστο ένα a320 με r3. Εμάς στον ξύπνιο μας είναι.

Κατανοητό?

Τα 200 ευρώ πάνε στο Am4.

Κατανοητό?

Τις αερολογίες περί ανθεκτικότητας και μηχανικής υλικών τις μετράς στο σπίτι μέσα ή έξω στην αυλή? :-D  :-D

Ο Whitefanged είπε ότι ο 8350 σε Ultra και multiplayer δεν τραβάει,

Ούτε καν...

Επίσης ντάξει τον είδες σε βίντεο μπράβο. Εμείς τον είχαμε και δυό χρόνια...

Συμμετέχοντας και στο benchmarking του forum. Δεν ήρθα χθεσινός να λέω τι βλέπω στο youtube.

Είπαμε η Γη είναi επίπεδη κι o g4560 τα πάει τάπα όλα. Υπάρχουν στο yutube.

Δημοσ.

Όχι δεν έγινες. Γράφεις ανακρίβειες και αερολογίες. 

Στον ύπνο σου μπορεί να μην είναι αξιόπιστο ένα a320 με r3. Εμάς στον ξύπνιο μας είναι.

Κατανοητό?

Τα 200 ευρώ πάνε στο Am4.

Κατανοητό?

Τις αερολογίες περί ανθεκτικότητας και μηχανικής υλικών τις μετράς στο σπίτι μέσα ή έξω στην αυλή? :-D  :-D

Στο ξύπνιο σου μπορεί να είναι αξιόπιστο και ένα Deer 1200W. Δε λέει κάτι.

Άμα αλλάξεις σύστημα κάποια στιγμή και βάλεις R7, να πας σε α320. H καλύτερη επιλογή.

ΥΓ. Τις μετρώ εκεί που βλέπεις εσύ ότι ο 8350 πιάνει 20fps.  :-D

Δημοσ.

Ναι, έχω το ελάττωμα να πιστεύω την εικόνα και όχι τις παπάτζες που λέει ο καθένας. Ο Whitefanged είπε ότι ο 8350 σε Ultra και multiplayer δεν τραβάει, του έφερα βίντεο που τρέχει σε 62-80 fps και συνεχίζει να λέει τα ίδια (ναι, τυχαία τρέχει τόσο, όλοι οι άλλοι τρέχουν μάξιμουμ 20, μόνο σε αυτό το βίντεο πάει καλά). Όχι ευχαριστώ, προτιμώ να πιστέψω αυτό που βλέπω με τα μάτια μου.

Δεν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα που έχεις γράψει...γτ από που να αρχίσω...Αλλά μόνο το τελευταίο:είσουν μπροστά σε κάθε βιντεάκι που ποστάρεις? Όσο μπορείς να πιστέψεις αυτό που σου λέω εγώ άλλο τόσο μπορείς να πιστέψεις και το youtube.

Δημοσ.

Εντάξει, είναι μούφα τα βίντεο. Όπως μούφα είναι ότι το BF1 ως official recommended system requirements προτείνει τον 8350. Όλα είναι ψέματα, ο 8350 είναι για παίζεις WoW. Ευχαριστημένος?

Δημοσ.

Δεν έχω ανάγκη να πιστέψω τίποτα.Απλα προσπαθούμε να σου πούμε ότι,ότι βλέπεις στο youtube δεν είναι πάντα αλήθεια.Και επίσης ότι βλέπεις μόνο τα βίντεο που θέλεις,διαβάζεις μόνο ότι θέλεις κλπ 

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, είναι μούφα τα βίντεο. Ευχαριστημένος?

Δεν είναι μούφα μάστορα κανονικό είναι. Δεν είναι εκεί το θέμα.

Έχουν πολλές απαλεψιές οι fx στα cpubound σενάρια.

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα το δεις σε ένα ή σε 100 βίντεο.

Υπάρχουν βίντεο που ο fx πετάει και βίντεο που δεν πετάει.

Έβαλες έσυ 5 που πετάει, να βρω 5 που δεν, για να βρεις άλλα 5 που, είναι κάπως ατέρμονο...

Το οποίο είναι και τελείως άχετο με το θέμα μας btw. 

Τα 200 πάνε στο am4, συφωνάμε ή να πάνε στον fx?

Δημοσ.

Απο το bios καντε desable τους μισους σας πυρηνες η κατεβαστε τον πολλαπλασιαστη στο μισο (του cpu).

Αφηστε το voltage οπου ειναι

μειωση επεξεργαστικης ισχυς 50%.

Ετσι θα δειτε τι ρολο παιζει ο cpu στα games η σε καποιο gpu benchmark test.

AMD FX-8350 Wraith cooler  μόνο159.90 €

Passmark cpu mark  8943

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...