Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΒF1, Ultra settings, 1080, Multiplayer, 62-80 fps (ανάλογα το σημείο). Μην επιμένεις. Προς το παρόν μια χαρά ανταπεξέρχεται. Απλά έχει πολύ πιο κοντινή ημερομηνία λήξης από τους Ryzen.

Όχι δεν ανταπεξέρχεται μια χαρά σε ένα σκασμό παιχνίδια και καταστάσεις που είναι cpu bound.

Απαξιώνω τα βιντεάκια, δεν με κόφτει τι δείχνει ο καθένας. Βρες και βίντεο με g4560 να πηγαίνει

τάπα κάπου. Βρες και βίντεο ότι η Γη είναι επίπεδη ή στρογγυλή? Έχω μπερδευτεί με αυτό το youtube....

Δεν ξέρω πότε θα είναι η ημερομηνία λήξης του, καλογερνάνε οι fx είναι αλήθεια. 

Απλά δεν υπάρχουν τα 330 που λες. r3 1200 + a320 am4 + 8gb ddr4 πάνε γύρω στα 190.

Και του μένουν κι οι ddr3 να τις στολίσει στο ράφι. Ή αν τις πουλήσει να τα κάνει 16gb ddr4

ή να πάρει b350 αντί για a320 ή να πάρει τον 1300X, όλα αυτά είναι σε απόσταση 30 ευρώ πάνω κάτω.

Άλλο πράγμα το πόσο καλοστέκεται ο fx, εγώ λέω μέτρια, εσύ λες καλά κι άλλο πράγμα ότι

με τα ίδια λεφτά παίρνει κάτι πολύ καλύτερο.

Ναι, ποια μαντάτα?

Δηλαδή άμα έπαιρνε 1700 και είχε καρτα την 460 τι ακριβώς διαφορά θα έβλεπε? Μας δουλεύεις? Για low budget gaming, 40 fps σε ultra στο Watchdogs 2 είναι υπερ-αρκετό. Μόνο που με την κάρτα που έχει, όχι 40 δεν θα έβλεπε αλλά ούτε 20 και μετά θα του έλεγες δώσε άλλα 200 ευρώ να πάρεις μια gpu που να εκμεταλλεύεται τον Ryzen. Το κάθε κομμάτι πρέπει να πηγαίνει πακέτο με το σύστημα. Και αστειάκια να λες για πράγματα που είπα. Όχι για πράγματα που βγάζεις από το μυαλό σου και τα βάζεις στο στόμα μου.

Mafia 3 Ultra, 57 fps

Μαμώ τη δημοκρατία μου μέσα, θέλω να σε μπανάρω :-D.

Μια χαρά(δρα) είναι ο έρωτας σου ο 8350. Σε πειράζει να πρωταγωνιστείς στα ίδια βιντεάκια με έναν r3?

• Like 3
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι δεν ανταπεξέρχεται μια χαρά σε ένα σκασμό παιχνίδια και καταστάσεις που είναι cpu bound.

Απαξιώνω τα βιντεάκια, δεν με κόφτει τι δείχνει ο καθένας. Βρες και βίντεο με g4560 να πηγαίνει

τάπα κάπου. Βρες και βίντεο ότι η Γη είναι επίπεδη ή στρογγυλή? Έχω μπερδευτεί με αυτό το youtube....

Απλά δεν υπάρχουν τα 330 που λες. r3 1200 + a320 am4 + 8gb ddr4 πάνε γύρω στα 190.

Και του μένουν κι οι ddr3 να τις στολίσει στο ράφι. Ή αν τις πουλήσει να τα κάνει 16gb ddr4

ή να πάρει b350 αντί για a320 ή να πάρει τον 1300X, όλα αυτά είναι σε απόσταση 30 ευρώ πάνω κάτω.

Άλλο πράγμα το πόσο καλοστέκεται ο fx, εγώ λέω μέτρια, εσύ λες καλά κι άλλο πράγμα ότι

Μια χαρά(δρα) είναι ο έρωτας σου ο 8350. Σε πειράζει να πρωταγωνιστείς στα ίδια βιντεάκια με έναν r3?

Επαναλαμβανω οτι αμα ειναι να παρει και μια καλη ψυκτρα για τον FX κτλ κτλ κτλ τοτε μπορουσε να παει και σε R5 και με πουλημα μνημων κτλ...

Αυτο που λες, με αποκλεισεις 20-30 ευρω γινονται αυτα...

• Like 2
Δημοσ.

Μα πως είναι γυρω στα 190? 110 ο R3 + 140 οι 16GB Ram (16 έχει ο φίλος) + ένα 80άρι για μια μητρική ΑΜ4 της προκοπής = 330. Θες πιο φτηνή μητρική? Άντε μια των 60 ευρώ και πάμε στα 310.

Δεν χρειάζεται βιντεάκια ο R3. Έχω πει πολλάκις ότι είναι καλύτερος και πολύ πιο vfm. Όσο για τα βιντεο του 8350, η εικόνα ΔΕΝ ψεύδεται.  ;)

Δημοσ.

Μα πως είναι γυρω στα 190? 110 ο R3 + 140 οι 16GB Ram (16 έχει ο φίλος) + ένα 80άρι για μια μητρική ΑΜ4 της προκοπής = 330. Θες πιο φτηνή μητρική? Άντε μια των 60 ευρώ και πάμε στα 310.

Δεν χρειάζεται βιντεάκια ο R3. Έχω πει πολλάκις ότι είναι καλύτερος και πολύ πιο vfm. Όσο για τα βιντεο του 8350, η εικόνα ΔΕΝ ψεύδεται.  ;)

1000 φορες καλυτερα να ειχε R3 η΄ R5 με 8 gb ram και μετα απο καιρο επαιρνε αλλη μια (κι ας ηταν και single channel μεχρι τοτε) παρα 32gb με τον fx...  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Στο gaming ολη τη δουλειά την κάνει η GPU, λίγο συνεισφέρει η CPU.

Εγώ στο δικό μου σύστημα που έχω απο το 2009-2010 με i7 920 και 6GB DDR3, με το που κούμπωσα την RX480 έπαιζε όλα τα τελευταία παιχνδια στο full.

Μόνο στο DOOM έκανε κάτι ψιλοκοψιματάκια, και αυτό επειδή νομίζω θέλει 8GB minimum. Μόλις του πρόσθεσα και μνήμη εξαφανίστηκαν και αυτά.

Ακόμα και το Just Cause 3 που θεωρείται CPU intensive δέν είχε το παραμικρό θέμα.

O FX του φίλου deltagama είναι καλύτερος απο τον i7 920, οπότε απο θέμα CPU είναι καλυμένος για τα επόμενα χρόνια.

Επίσης καλά έκανε και κράτησε τις DDR3 γιατι στην πράξη δέν θα δεί καμία διαφορά με μνήμες DDR4.

Μόνη ένσταση η κάρτα που έχει λίγη μνήμη και είναι σχετικά αδύναμη, οπότε δέν νομίζω οτι θα βγάλει την τετραετία που ευελπιστεί. Νομίζω ούτε η δική μου RX480 με τα 8 Gb θα αντέξει τετραετία.

Αλλά βέβαια αν τα οικονομικά του φίλου φτάνανε μέχρι εκεί, μια χαρά αξιοπρεπής κάρτα είναι. Πιστεύω στο μέλλον αλλάζοντας μόνο την κάρτα θα μπορεί να παίζει όλα τα σύγχρονα παιχνίδια.

• Like 2
Δημοσ.

1)Μα πως είναι γυρω στα 190? 110 ο R3 + 140 οι 16GB Ram (16 έχει ο φίλος) + ένα 80άρι για μια μητρική ΑΜ4 της προκοπής = 330. Θες πιο φτηνή μητρική? Άντε μια των 60 ευρώ και πάμε στα 310.

Δεν χρειάζεται βιντεάκια ο R3. Έχω πει πολλάκις ότι είναι καλύτερος και πολύ πιο vfm.

2)Όσο για τα βιντεο του 8350, η εικόνα ΔΕΝ ψεύδεται.  ;)

1)105 o r3 + 50 για a320, 155 και 50 8gb ddr4 σύνολο 200 κι έγινε.

Δεν χρειάζεται σε πρώτη φάση 16gb ddr4 ή να αγοράσει κάποιες εξεζητημένα γρήγορες.

Αν πούλαγε αυτές που έχει μπορεί να τα κάνει 16gb,

να πάει σε ένα καλούτσικο b350 ή να τσοντάρει και κάτι και να έφτανε σε r5 όπως λέει ο Zelo

Μπορεί κανείς να στησει τελείως βασικό setup με 200 νταν και μετά αν κολλήσει κάτιτις

ανεβάζει λίγο cpu, m/b, ram ή κι όλα μαζί (το ακρίβυνα :-D)

2) Φυσικά και δεν ψεύδεται η εικόνα, ούτε εσύ, ούτε λέω ότι είναι μοντάζ.

Υπάρχουν άλλες εικόνες που δείχνουν άλλα πράγματα, αν θες μπορείς να τις βρεις.

Αν δεν μπορείς να βρεις αυτό που σου περιγράφω θεώρησε ότι σου λέω ψέματα.

• Like 1
Δημοσ.

A320? Το γ...σες και ψόφησε λίγο.  :-)  Λέμε να πάρει κάτι της προκοπής. Eκτός αυτου, η Α320 υποστηρίζει τους R3 στο bios F3, που σημαίνει ότι πρέπει να έχει έναν R7 (αν έρχεται με το F1) ή έναν R7/R5 (αν έρχεται με το F2) για να κάνει update και μετά να βάλει τον R3.

Όσο για τα 8GB, πίστεψέ με δεν φτάνουν πλέον. 8GB έχω και γω και πρόσφατα, αν δεν κάνω λάθος στο Resident Evil 7, θυμάμαι χαρακτηριστικά πως η χρήση RAM είχε φτάσει στα 6700MB (!!!) σε Ultra settings. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)O FX του φίλου deltagama είναι καλύτερος απο τον i7 920, οπότε απο θέμα CPU είναι καλυμένος για τα επόμενα χρόνια.

2)Επίσης καλά έκανε και κράτησε τις DDR3 γιατι στην πράξη δέν θα δεί καμία διαφορά με μνήμες DDR4.

1) Το πόσο καλλυμένος θα είναι κανείς εξαρτάται από τις ανάγκες του.  Από τα λίγα που περιέγραψε ο ts συμφωνώ ότι θα του αρκέσει. 

Δεν εστιάζουμε τόσο σε αυτό (ούτε καν στον ts, αυτός αγόρασε ήδη) όσο στο ότι υπάρχει καλύτερη εναλλακτική στα ίδια χρήματα.

2) Όταν είναι gpu bound δύσκολα φαίνονται διαφορές είναι η αλήθεια, εδώ δεν φαίνονται ανάμεσα σε διαφορετικά

cpu, πόσω μάλλον στη συχνότητα της ram. Όταν όμως η κάρτα τα καταφέρνει άρα είμαστε σε cpu bound scenario

τότε εμφανίζονται διαφορές ανάμεσα σε αργή η γρήγορη ram, κυρίως στα lowfps. Στη προκειμένη περίπτωση με την

460 όντως ddr3 και ddr4 είναι πάνω κάτω τα ίδια. Το πραγματικό κέρδος είναι συνολικό από την αλλαγή πλατφόρμας

από am3 σε am4, στα ίδια χρήματα πάνω κάτω πάντα.

A320? Το γ...σες και ψόφησε λίγο.  :-)  Λέμε να πάρει κάτι της προκοπής. Eκτός αυτου, η Α320 υποστηρίζει τους R3 στο bios F3, που σημαίνει ότι πρέπει να έχει έναν R7 (αν έρχεται με το F1) ή έναν R7/R5 (αν έρχεται με το F2) για να κάνει update και μετά να βάλει τον R3.

Όσο για τα 8GB, πίστεψέ με δεν φτάνουν πλέον. 8GB έχω και γω και πρόσφατα, αν δεν κάνω λάθος στο Resident Evil 7, θυμάμαι χαρακτηριστικά πως η χρήση RAM είχε φτάσει στα 6700MB (!!!) σε Ultra settings. 

Όχι φίλε μου. Μια χάρα είναι ένα a320 για r3.

Μπορεί να μη ταιριάζει στο συλλογισμό σου ότι χρειάζονται ντε και καλά 300φεύγα για am4, αλλά δεν πειράζει.

Πολύ καλύτερα r3 και asrock a320 από msi am3 και 8350.

Φυσικά και είναι καλύτερα με b350 και 16gb, χωράνε άλλωστε με τα χρήματα των ddr3 και κάτιτις αποπάνω.

Το bios update συνήθως το κάνει δωρεάν το κατάστημα αγοράς. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου έχει τύχει.

Επεξ/σία από Whitefanged
  • Like 2
Δημοσ.

Χαλαρώστε παιδιά.

Να το χαρείς αδερφέ, ετσι και αλλιώς με τα παιδιά πολύ χρόνο για παιχνίδι δεν θα έχεις λογικά.

Θα μπορούσες με ίδια λεφτά να πάρεις κάτι νεότερο, δεν πειράζει, μην σε νοιάζει. Έχεις τώρα οκταπυρηνο.

Κοίτα να χαρείς το σύστημα σου :-) Η ζωή μας δεν καθορίζεται από τις λεπτομέρειες, το τι pc είχαμε μια πενταετία. Άλλου είναι τα σημαντικά!

• Like 4
Δημοσ.

Εγω ας πουμε π δν ξερω τπτ απο υπολογιστες δν εχω ιδεα τι παιζει κ ηθελα αυριο να παω να παρω υπολογιστη,μονο κ μονο αν εβλεπα οτι το fx einai του 2012 η του ποτε ειναι,νομιζω δν θα ειχα λογο να παρω 5 χρονων εξαρτημα για να "παιζω games"..

Nομιζω μονο κ μονο αυτο το κριτηριο φτανει...Απλη λογικη ανθρωπινου εγκεφαλου... χD

To φαγατε το παιδι απο τα μουτρα τον πηρατε :P

• Like 2
Δημοσ.

Χαλαρώστε παιδιά.

Να το χαρείς αδερφέ, ετσι και αλλιώς με τα παιδιά πολύ χρόνο για παιχνίδι δεν θα έχεις λογικά.

Θα μπορούσες με ίδια λεφτά να πάρεις κάτι νεότερο, δεν πειράζει, μην σε νοιάζει. Έχεις τώρα οκταπυρηνο.

Κοίτα να χαρείς το σύστημα σου :-) Η ζωή μας δεν καθορίζεται από τις λεπτομέρειες, το τι pc είχαμε μια πενταετία. Άλλου είναι τα σημαντικά!

Ακριβως αυτο εξηγουμε τοση ωρα! Οτι το pc αυτο επρεπε να το ειχαμε πριν 5 χρονια και τωρα να παιρναμε καινουργιο του 2017! :P  :P

Δημοσ.

Μερικοί δεν παίρνουν από λόγια.Αποφασίζεις να το κάνεις σε νούμερα,πάλι δεν θέλουν να το καταλάβουν.Το επόμενο βήμα είναι να σας το ζωγραφίσουμε???

• Like 2
Δημοσ.

Όχι φίλε μου. Μια χάρα είναι ένα a320 για r3.

Μπορεί να μη ταιριάζει στο συλλογισμό σου ότι χρειάζονται ντε και καλά 300φεύγα για am4, αλλά δεν πειράζει.

Πολύ καλύτερα r3 και asrock a320 από msi am3 και 8350.

Φυσικά και είναι καλύτερα με b350 και 16gb, χωράνε άλλωστε με τα χρήματα των ddr3 και κάτιτις αποπάνω.

Το bios update συνήθως το κάνει δωρεάν το κατάστημα αγοράς. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου έχει τύχει.

Καλά και ωραία όλα αυτά αλλά ο άνθρωπος είπε 500 φορές ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει τις παλιές μνήμες. Συνεπώς, με την λογική σου μπορούσε να δώσει 40 ευρώ για σάπια μητρική ΑΜ3+ που στο πρώτο overclock θα τα παίξει και 110 για τον 8350, σύνολο 150 ευρώ και να μην αγοράσει τίποτε άλλο αντί να δώσει 220 για σύστημα με μητρική που δεν αντέχει overclock και τα έξτρα 70 που θα γλίτωνε, να τα έβαζε για μια καλύτερη κάρτα γραφικών από την RX 460, αφού και Threadripper να είχε αγοράσει, με την 460 δεν μπορεί να περιμένει πολλά. Ο κάθε άνθρωπος υπολογίζει διαφορετικά τα χρήματά του και για κάποιους και τα 20 ευρώ επιπλέον μπορεί να έχουν σημασία. Στο φινάλε, δεν του εξασφαλίζει κανείς ότι τα 16GB του θα πουληθούν σε καλή τιμή. Όπως είπε είναι παλιές. Ναι, η R3 επιλογή είναι καλύτερη, ναι εγώ στην θέση του σε R3 θα πήγαινα και σε μια B350 της Gigabyte (γι' αυτό σου ανέφερα 80αρι για ΜΒ) και με καινούριες μνήμες αλλά ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά. Αν μας έλεγε απλά τι σύστημα να αγοράσει εξ' αρχής, άλλαζε το πράγμα. Εγώ κρίνω βάσει του τι ζήτησε και με τι κριτήριο και γι' αυτό δεν έκραξα την επιλογή cpu.

Το bios update το κατάστημα μπορεί να το κάνει μόνο αν το ζητήσεις. Αν πας ανυποψίαστος χωρίς να ψαχτείς για bios update και συμβατότητες, όπως έχει συμβεί σε εκατοντάδες χρήστες και εδώ και στο adslgr, κλάφτα... 

Δημοσ.

Ρε συ under, ειναι τοσο ξεκαθαρο το πραγμα και προσπαθουμε να το μπλεξουμε τοσο πολυ ετσι για να ασχολουμαστε!

Πας να παρεις κατι, οτιδηποτε!Και ειδικα καινουργιο! Εχει την μεγαλυτερη σημασια αυτο! Θα κοιταξεις να παρεις κατι 6ετιας καινουργιο λοιπον χωρις να το ψαξεις να δεις τι τεχνολογικα νεο υπαρχει αυτη την στιγμη και σε τι τιμες ωστε να συγκρινεις?

Θελει πολυ μυαλο δηλαδη για να δεις οτι με λιγα παρα πανω φραγκα παιρνεις κατι πολυ καλυτερο απο ολες τις αποψεις και πουλας και το πιο παλιο που εχεις(ddr3 ) για να εισαι ανετοτατος?

Ειναι πολυ απλα τα πραγματα! Απλα ο φιλος ειδε πολλους πυρηνες και ενθουσιαστηκε κι επειδη δεν ειναι γνώστης, ε δεν ρωτησε κιολας και τα τσιμπησε! Ενταξει συμβαινουν αυτα αλλα μην επιμενεις οτι ειναι καλη αγορα!  Για ο,τι κι αν παρεις, απαξ και υπαρχει η επιλογη στα ιδια περιπου λεφτα να πας σε παλιαντζουρα και σε καινουργιο, ε θα πας στο καινουργιο ρε φιλε πως αλλιως να το πουμε?

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ under, ειναι τοσο ξεκαθαρο το πραγμα και προσπαθουμε να το μπλεξουμε τοσο πολυ ετσι για να ασχολουμαστε!

Πας να παρεις κατι, οτιδηποτε!Και ειδικα καινουργιο! Εχει την μεγαλυτερη σημασια αυτο! Θα κοιταξεις να παρεις κατι 6ετιας καινουργιο λοιπον χωρις να το ψαξεις να δεις τι τεχνολογικα νεο υπαρχει αυτη την στιγμη και σε τι τιμες ωστε να συγκρινεις?

Θελει πολυ μυαλο δηλαδη για να δεις οτι με λιγα παρα πανω φραγκα παιρνεις κατι πολυ καλυτερο απο ολες τις αποψεις και πουλας και το πιο παλιο που εχεις(ddr3 ) για να εισαι ανετοτατος?

Ειναι πολυ απλα τα πραγματα! Απλα ο φιλος ειδε πολλους πυρηνες και ενθουσιαστηκε κι επειδη δεν ειναι γνώστης, ε δεν ρωτησε κιολας και τα τσιμπησε! Ενταξει συμβαινουν αυτα αλλα μην επιμενεις οτι ειναι καλη αγορα!  Για ο,τι κι αν παρεις, απαξ και υπαρχει η επιλογη στα ιδια περιπου λεφτα να πας σε παλιαντζουρα και σε καινουργιο, ε θα πας στο καινουργιο ρε φιλε πως αλλιως να το πουμε?

Zelomoth, εξήγησα τον λόγο που είπα ότι είναι καλή αγορά. Μη το κουράζουμε λέγοντας τα ίδια. Αυτά που μου λες τώρα εσύ, τα έγραψα στο προηγούμενο σχόλιο. Δεν διαφωνούμε σε κάτι. Η όλη συζήτηση ξεκίνησε όχι με το αν άξιζαν τα λεφτά που έδωσε αλλά από κάποιους που έλεγαν ότι ο 8350 σέρνεται στα ΑΑΑ παιχνίδια και ιδιαίτερα επειδή μερικοί παρουσίαζαν την αγορά του λες και έριξε κανένα βιολογικό όπλο σε νηπιαγωγείο.

Απλά το "λίγα λεφτά παραπάνω" έχει διαφορετική αξία για τον καθένα. Πχ για μένα ως άγαμο gamer ένα επιπλέον 100ευρω μπορεί να είναι ευχάριστη οικονομική θυσία, για έναν οικογενειάρχη που θέλει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ απαγορευτική.

Αυτό το pc πήρε, να το χαρεί. Δε τρέχει τίποτα που δε πήρε R3, δεν ήρθε η συντέλεια του σύμπαντος. Πάμε παρακάτω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...