Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι πήρα προηγούμενης γενιάς επεξεργαστή και μητρική αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά σαν parts για 1080p ακόμα

Στο rotr δηλαδή η στο black flag που έχω ήδη να κατεβαίνουν από την ubisoft δηλαδή τι θα κάνει θα σέρνεται;

Ξαναδιαβασε αγαπητέ τι εγραψες ο ίδιος στο αρχικό σου σχόλιο πέραν του AC 2,γιατί είσαι λάθος και πας να βγεις και από πάνω.

Στα ξεχώρισα για να μην μπερδευτεις....

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρω πολύ καλά τι έχω γράψει.Αυτό που εννοούσα ήταν μήπως κάποιο part ήταν ελαττωματικό,ή αν δεν πάτησε καλά κάποιος οδηγός.Δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό ότι δεν μπορεί να σηκώσει το σύστημα 1080p στα συγκεκριμένο παιχνίδι αφού πριν το σήκωνε ένας amd athllon x II (δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο) και μια gt 640 της nvidia.Άλλωστε το ανέφερα και ο ίδιος παρακάτω ότι μάλλον η από format θα ήταν το πρόβλημα η από τροφοδοτικό.Δεν χρειάζεται να εξηγούμε τα αυτονόητα.

Δημοσ.

Ενταξυ αφού δεν θες(μάλλον από πείσμα)να παραδεχτείς αν έκανες καλή αγορά ή όχι,να ακούσεις 2-3 πραγματα και έχεις κατώτερα standar από μας τους υπόλοιπους στο τι θεωρεις''αρκετο''(να παίζεις χειρότερα από κονσόλες)για 1080p(κάτι που θα φανεί πιο έντονα σε επόμενη δυνατοτερη κάρτα ),δεν έχω να πω κάτι άλλο,και δεν αξίζει κιόλας τον κόπο.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Αν ο ts ειχε τροφοδοτικο turbο-x θα χτυπιοσασταν τοσο πολυ για το οτι δεν αξιζει;

οχι βεβαια!! Μονο μια εξηγηση υπαρχει ζηλια ( γιατι κανατε κρητικη;)

AMD FX-8350 Wraith cooler  μόνο159.90 €

Passmark cpu mark  8943

Αν δεν μπαινει Fx στην μητρικη σας μην τα βαζετε με τους  αλλους.

Δημοσ.

Ενταξυ αφού δεν θες(μάλλον από πείσμα)να παραδεχτείς αν έκανες καλή αγορά ή όχι,να ακούσεις 2-3 πραγματα και έχεις κατώτερα standar από μας τους υπόλοιπους στο τι θεωρεις''αρκετο''(να παίζεις χειρότερα από κονσόλες)για 1080p(κάτι που θα φανεί πιο έντονα σε επόμενη δυνατοτερη κάρτα ),δεν έχω να πω κάτι άλλο,και δεν αξίζει κιόλας τον κόπο.

Καλή συνέχεια.

Δηλαδή εντελώς θεωρητικά τώρα αν πάρω μια nvidia 1060 3 gb  με μία καλή ψύκτρα και κλοκάρω τον επεξεργαστή μπορείς να μου πεις που θα έχω πρόβλημα;Έλεος τον πιο ισχυρό επεξεργαστή της AMD της προηγούμενης γενιάς πήρα δεν πήρα phenom.Επίσης κάποιοι λένε για μητρική στο auto εγώ και στην μητρική αλλά και σε σχόλια χρηστών που την έχουν βλέπουν ότι και η μητρική κλοκάρεται και ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών.Δηλαδή αν μπει μία πολύ καλή ψύκτρα η μία υδρόψυξη ας μου πει κάποιος τι από τα παραπάνω που ανέφερα δεν μπορώ να κάνω,εντελώς θεωρητικά μιλώντας πάντα.

Δημοσ.

Δηλαδή εντελώς θεωρητικά τώρα αν πάρω μια nvidia 1060 3 gb  με μία καλή ψύκτρα και κλοκάρω τον επεξεργαστή μπορείς να μου πεις που θα έχω πρόβλημα;Έλεος τον πιο ισχυρό επεξεργαστή της AMD της προηγούμενης γενιάς πήρα δεν πήρα phenom.Επίσης κάποιοι λένε για μητρική στο auto εγώ και στην μητρική αλλά και σε σχόλια χρηστών που την έχουν βλέπουν ότι και η μητρική κλοκάρεται και ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών.Δηλαδή αν μπει μία πολύ καλή ψύκτρα η μία υδρόψυξη ας μου πει κάποιος τι από τα παραπάνω που ανέφερα δεν μπορώ να κάνω,εντελώς θεωρητικά μιλώντας πάντα.

νομίζω στα έχω αναφέρει και γω στην αρχή

ΑΜ3+ και MSI δεν πάνε μαζί λόγω κακών κυκλωμάτων τροφοδοσίας που χρησιμοποιούν, αν ψάξεις υπάρχουν αναφορές μέχρι και για φωτιά.

Απο εκει και πέρα, και γω νόμιζα στην αρχή οτι τα πήρες μεταχειρισμένα η τουλάχιστον είχες κάποιο κομμάτι(τις μνήμες όπως έγραψες) και βρηκες σε καλή τιμή τα άλλα εξαρτήματα.

εφόσον μιλάμε για καινουρια, συμφωνώ 1000% ότι αποτελεί λάθος αγορά ο οποιοσδήποτε FX καινούριος εφόσον υπάρχουν ωραιότατοι ryzen οι οποίοι λόγω δυνατότερου πυρήνα τα πάνε πολύ καλύτερα στα παιχνίδια απο τον οποιονδήποτε FX.

όσο και ψηλά να πας τον FX επιδόσεις επόμενης γενιάς δεν θα πάρεις τσάμπα ρεύμα θα καις για λιγότερες επιδόσεις.

Μου έχουν παραθέσει σε προηγούμενο πόστ συγκριτικό μεταξύ FX και ryzen με 3 διαφορετικές κάρτες(1060,1070,1080) και αν το δεις ακόμα και ο φτηνός R3 των 120€ με λίγο ανέβασμα είναι αρκετά μπροστά απο τον 8370 κλοκαρισμένο ο οποίος παίζει να καίει και τριπλάσιο ρεύμα απο τον R3 για τις επιδόσεις αυτές.

Αν θες, δες άλλο ενα συγκριτικό

• Like 5
Δημοσ.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη μητρική δεν είναι η ενδεδειγμένη για oc σε 8πύρηνο fx. 

Πιστεύω πολύ δύσκολα θα βγάλεις κάτι παραπάνω από 4.5 στη συγκεκριμένη.

Μπορεί να έχεις τύχει σε καλό τσιπάκι βέβαια, που δεν ζητάει πολύ τάση και να τα καταφέρει η msi.

Θέλεις μια καλή αερόψυκτρα, του 50άρικου κατά προτίμηση ή και καλύτερη.  

Οι μνήμες σου πού παίζουν? Αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς με oc έχεις πολύ καλύτερες ελπίδες αν

σπρώξεις αυτές που έχεις και πάρεις ένα κιτάκι των 2 dimm σε ψηλή συχνότητα.

Από τιμές έχω καιρό να τσεκάρω στις ddr3 μη δώσεις πολλά, αλλά για να αξίζει το κόπο τσέκαρε αν μπορείς να βρεις 2x8gb 2133.

Σχετικά με το ερώτημα σου για τις επιδόσεις του setup σου τώρα ή μελλοντικά, 

Όπου είναι απαραίτητο το single thread performance θα απογοητεύεσαι.

Όπου δεν είναι θα είσαι αποδεκτά καλά. Εξαρτάται από τα παιχνίδια που παίζεις δηλαδή.

Φυσικά αν τον ανεβάσεις με oc καλυτερεύεις την κατάσταση. 

Επειδή προφανώς με παρεξήγησες, πρωτύτερα απάντησα στο ερώτημά σου αν πέταξες τα λεφτά σου.

Δεν κριτικάρω ποτέ πρόσφατες αγορές, εκτός κι αν κάποιος ρωτάει από μόνος του  :-D.

Θα μπορούσες να είχες κάνει κάτι καλύτερο με τα λεφτά σου, τώρα ότι έγινε έγινε.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι για πέταμα, φρόντισε το, στήστο ωραία και καλό gaming.

• Like 2
Δημοσ.

νομίζω στα έχω αναφέρει και γω στην αρχή

ΑΜ3+ και MSI δεν πάνε μαζί λόγω κακών κυκλωμάτων τροφοδοσίας που χρησιμοποιούν, αν ψάξεις υπάρχουν αναφορές μέχρι και για φωτιά.

Απο εκει και πέρα, και γω νόμιζα στην αρχή οτι τα πήρες μεταχειρισμένα η τουλάχιστον είχες κάποιο κομμάτι(τις μνήμες όπως έγραψες) και βρηκες σε καλή τιμή τα άλλα εξαρτήματα.

εφόσον μιλάμε για καινουρια, συμφωνώ 1000% ότι αποτελεί λάθος αγορά ο οποιοσδήποτε FX καινούριος εφόσον υπάρχουν ωραιότατοι ryzen οι οποίοι λόγω δυνατότερου πυρήνα τα πάνε πολύ καλύτερα στα παιχνίδια απο τον οποιονδήποτε FX.

όσο και ψηλά να πας τον FX επιδόσεις επόμενης γενιάς δεν θα πάρεις τσάμπα ρεύμα θα καις για λιγότερες επιδόσεις.

Μου έχουν παραθέσει σε προηγούμενο πόστ συγκριτικό μεταξύ FX και ryzen με 3 διαφορετικές κάρτες(1060,1070,1080) και αν το δεις ακόμα και ο φτηνός R3 των 120€ με λίγο ανέβασμα είναι αρκετά μπροστά απο τον 8370 κλοκαρισμένο ο οποίος παίζει να καίει και τριπλάσιο ρεύμα απο τον R3 για τις επιδόσεις αυτές.

Αν θες, δες άλλο ενα συγκριτικό

Βρε παιδιά κανένας δεν μίλησε για επιδόσεις επόμενης γενιάς, το τι ήθελα από το σύστημα και γιατί μπήκα να γράψω για το πρόβλημα που είχα νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος.Άλλωστε με 200 ευρώ σε μηχάνημα οκταετίας πως μπορείς να επιτύχεις επιδόσεις επόμενης γενιάς;Εγώ θέλω να παίζω τα παιχνίδια που έχω στα 1080p σε medium αναλύσεις χωρίς να κολλάνε, αν κάποια από αυτά παίζουν και στα high ή και στα ultra τα πολύ παλιά, ευπρόσδεκτα θα είναι.

Δηλαδή εμένα το black flag ας πούμε στα 1080p δεν έκανε βήμα κολλούσε ,το ίδιο και το rotr.Επίσης πόσο μέτρια θα παίξει το  Τοmb Raider το reboot όταν ο phainom που είχα με την  nvidia την 640 gt το σήκωναν άνετα στα 1080 με τα περισσότερα στο φίλτρα στο high. Το simcity που έχω το έπαιζα με το προηγούμενο σύστημα όλα στο full. Το ίδιο και το civ 5.Δεν είμαι hardcore gamer (42 χρονών είμαι με δύο μικρά να με τρελαίνουν συνεχώς) μην κάνετε προβολές τις δικές σας ανάγκες πάνω στις δικές μου.

Επίσης άντε να πάρω να παίξω και το PES το 2018 και το NBAK 2018.Απλά παιχνιδάκια παίζω χωρίς τρελές απαιτήσεις, απλά θέλω να μπορώ να τα παίξω και όχι να κολλάνε όπως πριν μερικά εξ αυτών. :)

Δημοσ.

Ας το πούμε πιο απλά μιας που ΔΕΝ.

Λες φίλε μου ότι θες να παίζεις σε medium αναλύσεις χωρίς να κολλάνε τα παιχνίδια και πήγες και αγόρασες ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ τα συγκεκριμένα παρτς, ενώ θα μπορούσες με τα ίδια λεφτά και ΛΙΓΑ, πολυ λιγα παραπάνω, να παίζεις σε high ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ και μην ξεχνάμε και την ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ που είναι το πιο βασικό. 

Στο είπα και στην πρώτη σελίδα πως θα μπορούσες να πουλήσεις τις μνήμες που είναι ddr3 και θα μπορούσες να πάρεις καινούριες χωρίς να βγεις χαμένος. 

Το κουράσαμε όμως. 6 σελίδες με τα ίδια και τα ίδια. Λύθηκε το πρόβλημα (νομίζω) άρα κλείστε και το thread. 

Βλέπω πολλούς τώρα τελευταία που μπαίνουν και ανοίγουν threads και ζητάνε συμβουλές και όταν τις παίρνουν, λένε τα δικά τους και πάνε να βγουν κ από πάνω. Ανούσιο εντελώς.

PS: Ναι εντάξει, το ξέρουμε πως κάνεις τα πάντα για να πιστέψεις και ο ίδιος πως έκανες καλή αγορά και να μην σε πιάσουν τα κλάματα μιας που χάλασες τόσα λεφτά, αλλά δεν είναι ανάγκη να γίνεται αυτό το θέατρο του παραλόγου, κάπου έλεος δηλαδή. 

Καλή συνέχεια. Over and out.

• Like 3
Δημοσ.

1) Δεν ξέρουμε αδερφέ τι πλήρωσε ο άνθρωπος. Έχει γράψει πουθενά πόσο του κόστισε και δεν το βλέπω?

Δηλαδή αν έδωσε 250 ευρώ για m/b και cpu είναι καλή αγορά? Αν έδωσε 150?

Δεν μπορούμε να βαφτίσουμε την αγορά μέχρι να μάθουμε πόσο κόστισε.

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το hardware είναι sub-par. Αν το πήρε φτηνά... κρίμα.. αλλά όχι τόσο. Αν το ακριβοπλήρωσε...

2) Το βίντεο φυσικά και δεν είναι μοντάζ αλλά δεν αποδεικνύει τίποτα. Όπως υπάρχει αυτό το βίντεο

υπάρχουν άλλα τόσα που δείχνουν κάτι άλλο. Το ότι έπαιξε στις συγκεκριμένες συνθήκες με 60 min

(δεν το είδα καν σε πιστεύω) δεν σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει αυτό γενικά.

Δοκίμασε να αναζητήσεις βιντεο με 20 fps min στο multiplayer bf1 ή και σε άλλους τίτλους..

1) Κοίτα, δεν είμαι τρελός να πιστεύω ότι το να δώσεις 250 ευρώ για cpu-mb ΑΜ3 είναι καλή επιλογή Ο 8350 ξεκινά από 110 ευρώ στο skroutz, συνεπώς σε αυτά τα λεφτά είναι κατανοητή αγορά. Αν έδωσε πχ 150 για τον 8350, σαφώς και δεν είναι.

2) ΒF1, Ultra settings, 1080, Multiplayer, 62-80 fps (ανάλογα το σημείο). Μην επιμένεις. Προς το παρόν μια χαρά ανταπεξέρχεται. Απλά έχει πολύ πιο κοντινή ημερομηνία λήξης από τους Ryzen.

Επειδή το έχω γράψει 100 φορές και δεν το καταλαβαίνετε, δεν ισχυρίζομαι ότι είναι καλύτερη επιλογή από τον Ryzen. Αλλά για 110 ευρώ και με τη λογική διατήρησης των παλιών μνημών, δεν είναι και επιλογή για πέταμα όπως πάτε να τον βγάλετε. Ο άνθρωπος έδωσε 200 ευρώ σύνολο θέλοντας να κάνει οικονομία και εσείς του λέτε για συστήματα που θέλουν το λιγότερο 330 ευρώ.

Τα μοναδικά άκυρα που του δίνω είναι η RX 460 και η μητρική λόγω του ότι είναι MSI...

Δημοσ.

1)Δεν είμαι hardcore gamer (42 χρονών είμαι με δύο μικρά να με τρελαίνουν συνεχώς)

2)μην κάνετε προβολές τις δικές σας ανάγκες πάνω στις δικές μου.

Να σου ζήσουν αδερφέ! Να ΄σαι καλά να τα χαίρεσαι!

2) Δεν είναι έτσι φίλος. Το ότι δεν χρειάζεσαι r3 και ddr4 για να καλύψεις τις ανάγκες σου,

δεν σημαίνει ότι στα ίδια περίπου λεφτά καλά έκανες που πήρες κάτι χειρότερο. 

Τουλάχιστον το θετικό είναι ότι όπως μας τα λες σου φτάνει ο 8350,

άρα πες ότι πήγες μια ταβέρνα παραπάνω με γυναίκα και πιτσιρίκια και τέλος  :-D.

• Like 3
Δημοσ.

Τεσπα επειδη το εχουμε κανει το θεμα "Λαμια-Βολο με καρο ,αντι αμμο τσιμεντο, τι αμμο τι βοτσαλα" (Παλαια Ιταλικα) :-D

Κοιτα να δεις κι εντελως ενδεικτικα τι θα μπορουσες να παρεις με τα ιδια λεφτα περιπου και πουλοντας τις παλιες μνημες και θα ειχες πολυ μεγαλυτερη δυναμη, καινουργια τεχνολογια και παιρνει κι επομενες αναβαθμισεις. Κι ουτε να παρεις σουπερ ψυκτρες και υγροψυξεις και πατατες μ αυγα! Και με τουλαχιστον την μιση καταναλωση και tdp και παει λεγοντας...

https://www.skroutz.gr/s/11139196/AMD-Ryzen-5-1400.html?from=catspan

https://www.skroutz.gr/s/11553176/Asrock-AB350M-Pro4.html

https://www.skroutz.gr/s/9470608/G-Skill-Aegis-8GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16S-8GISB.html

• Like 2
Δημοσ.

Ρε με αυτο το BF1 ερωτα..Αγορι μου βαλε κανα WD2 κανα Μαφια3 κανα wildlands κανα ACeed να δεις τα μαντατα..

Οχι ρε τι ryzen 1400 αυτ ειναι 4πηρυνο..Ο FX 8 cores ειναι πιο δυνατο :P

• Like 2
Δημοσ.

Να σου ζήσουν αδερφέ! Να ΄σαι καλά να τα χαίρεσαι!

2) Δεν είναι έτσι φίλος. Το ότι δεν χρειάζεσαι r3 και ddr4 για να καλύψεις τις ανάγκες σου,

δεν σημαίνει ότι στα ίδια περίπου λεφτά καλά έκανες που πήρες κάτι χειρότερο. 

Τουλάχιστον το θετικό είναι ότι όπως μας τα λες σου φτάνει ο 8350,

άρα πες ότι πήγες μια ταβέρνα παραπάνω με γυναίκα και πιτσιρίκια και τέλος  :-D.

Ειπες καλο τωρα. Σα να ηθελε αμαξι και με τα ιδια λεφτα να μπορουσε να παρει ενα φιατακι και μια μερσεντα κι αυτος επειδη ηθελε να παει μονο μεχρι την δουλεια 2 τετραγωνα παρα κατω, πηρε το φιατακι! Που παντα, καπου παρα περα θα πας και θα χρειαστεις μεγαλυτερο και καλυτερο οχημα...(Πιο νεα games οπως υποθηκε πιο και πιο πανω...)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε με αυτο το BF1 ερωτα..Αγορι μου βαλε κανα WD2 κανα Μαφια3 κανα wildlands κανα ACeed να δεις τα μαντατα..

Οχι ρε τι ryzen 1400 αυτ ειναι 4πηρυνο..Ο FX 8 cores ειναι πιο δυνατο :P

Ναι, ποια μαντάτα? Δηλαδή άμα έπαιρνε 1700 και είχε καρτα την 460 τι ακριβώς διαφορά θα έβλεπε? Μας δουλεύεις? Για low budget gaming, 40 fps σε ultra στο Watchdogs 2 είναι υπερ-αρκετό. Μόνο που με την κάρτα που έχει, όχι 40 δεν θα έβλεπε αλλά ούτε 20 και μετά θα του έλεγες δώσε άλλα 200 ευρώ να πάρεις μια gpu που να εκμεταλλεύεται τον Ryzen. Το κάθε κομμάτι πρέπει να πηγαίνει πακέτο με το σύστημα. Και αστειάκια να λες για πράγματα που είπα. Όχι για πράγματα που βγάζεις από το μυαλό σου και τα βάζεις στο στόμα μου.

Mafia 3 Ultra, 57 fps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...