Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα παιχνίδια δεν έχουν ακόμη τρελές απαιτήσεις σε CPU. Εδώ ο δικός μου ο πανάρχαιος τρέχει 30fps σε high settings και 1080p το Ghost Recon Wildlands. Μπορεί να είναι ελκυστική ιδέα ότι έχεις έναν cpu νεότερης τεχνολογίας αλλά ουσιαστικά οι διαφορές αυτή τη στιγμή στο 1080 gaming είναι ελάχιστες.

Έχω προσπαθήσει να αποφύγω τις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Φίλε είσαι επικίνδυνα νυχτωμένος.

Σε κανονικό forum τα παραπάνω θα είχαν διαγραφεί. Από bot όχι από admin.

Ο admin θα σου έστελνε δικαστικό επιμελητή.

Σε 4k είναι μεγαλύτερες δηλαδή? :-D :-D :-D

Μην αναγάγεις τον δικό σου gaming μικρόκοσμο και τις δικές σου πενιχρές απαιτήσεις

σε θεωρητικές προσεγγίσεις σχετικά με το τι είναι αρκετό και τι είναι αποδεκτό γενικά.

Ένας fx πάνω σε msi m/b με όλα auto είναι απαράδεκτη gaming πλατφόρμα γενικά.

Αν πληρώσεις 9/2017 για να την αποκτήσεις βρίσκεται ανάμεσα σε χρυσό βατόμουρο και darwin award.

• Like 4
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παραπάνω βασικά λέγεται Παραπληροφοριση,μιας και από την κουβέντα στο θέμα ίσως κριθούν μελλοντικές αγορές.

Όντως είναι κρίμα ορισμένοι να παιρνετε στον λαιμό σας κόσμο.

Μια ζωή ο ενδιαφερόμενος την 460 θα έχει?

Αν δεν αλλάξει τώρα που είναι νωρίς,τότε πότε θα αλλαξει,αργότερα που θα θέλει και κάρτα γραφικών και τα κουκιά δεν θα βγαίνουν?

• Like 2
Δημοσ.

Ποιος το λέει αυτό?Μέγα λάθος

https://m.youtube.com/watch?v=_jiXkrRoD4w

Ο παραπάνω reviewer είναι από αυτούς που έχουν βγάλει χρυσούς τους ryzen btw.

καλά έκανες και το επισήμανες, το ανάποδο σκεφτόμουν να γράψω και άλλο έγραψα.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά με ένα formatακι έστρωσαν τα πάντα.Έχω στο αρχαίο το assaisns creed II τα πάντα στο τέρμα και εκεί που κολλούσε χτες τώρα πάει τελείως smooth και έχει καρφωμένα 58-60 fps.Για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι για το πότε θα ξανά κατέβουν το Rotr και το black flag με την άθλια σύνδεση των 2mbps που έχω.

Αυτο μαλλον δεν το διαβασε κανεις.

Άθλιο το επίπεδο εδω μεσα δυστυχώς.......

Δημοσ.

Λογικό είναι ένας χρήστης που βολεύεται με 4πύρηνο phenom (αν ισχύει η υπογραφή)

να αντιλαμβάνεται τον 8πύρηνο fx ως (υπερ)αρκετό.

Το παράλογο είναι την δικιά του θεώρηση των πραγμάτων να την προβάλει ως αντικειμενικά ορθή.

• Like 1
Δημοσ.

Επι του θεματος παντα το προβλημα λύθηκε.

Για γενικη και αοριστη συζήτηση για τούς FX εναντιον intel υπαρχουν απειρία θέματα στο φορουμ

ΔΕΝ χρειαζομαστε αλλο ενα.Οι γνωστοι ενδιαφερόμενοι μπορουν να ξεθάψουν καποιο απο αυτα και να βγαλουν τα εσώψυχα τους εκει.

Δημοσ.

Επι του θεματος παντα το προβλημα ληθηκε.

Για γενικη και αοριστη συζήτηση για τούς FX εναντιον intel υπαρχουν απειρία θέματα στο φορουμ

ΔΕΝ χρειαζομαστε αλλο ενα.Οι γνωστοι ενδιαφερόμενοι μπορουν να ξεθάψουν καποιο απο αυτα και να βγαλουν τα εσώψυχα τους εκει.

Λύθηκε με την έννοια ότι κατάφερε να παίξει παιχνίδι 7ετίας.

Φυσικά και δεν χρειαζόμαστε άλλο ένα αλλά έχουμε ρημαδοφτάσει 2017!!!!! και επειδή κάποιος

σήκωσε στο κανάλι του ένα βίντεο για να πάρει likes από τους fxολάγνους και views από τους haters και lovers μαζί,

θα πρέπει να ξαναματαναλύσουμε στον κάθε αστοιχείωτο (δεν εννοώ τον ts) γιατί το 2017 δεν ψωνίζουμε fx.

• Like 2
Δημοσ.

Το μονο που ακομα δεν λυθηκε τελικα ειναι αν τα πηρε καινουργια ο ts η΄ μεταχειρ. 

Και καλο θα ηταν να απαντησει ωστε αν ηταν καινουργια  να του πουμε τι θα μπορουσε να κανει για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα με τα χρηματα αυτα.

Και για να μπει στο νοημα ο ιδιος αλλα και για τους επομενους που θα διαβασουν το νημα αυτο..

Ετσι κι αλλιως η λαθος  αγορα εγινε απλα για το γενικο καλο που λεμε... :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει φιλε μου επιμένεις.Απλα να ξέρεις οτι εδω δεν ειναι κεντρο ψυχανάλυσης.........................................................

Λύθηκε με την έννοια ότι κατάφερε να παίξει παιχνίδι 7ετίας.

Φυσικά και δεν χρειαζόμαστε άλλο ένα αλλά έχουμε ρημαδοφτάσει 2017!!!!! και επειδή κάποιος

σήκωσε στο κανάλι του ένα βίντεο για να πάρει likes από τους fxολάγνους και views από τους haters και lovers μαζί,

θα πρέπει να ξαναματαναλύσουμε στον κάθε αστοιχείωτο (δεν εννοώ τον ts) γιατί το 2017 δεν ψωνίζουμε fx.

Το προβλημα του αυτο ηταν.Να παίξει το παιχνίδι 7ετιας.ΔΕΝ ζητησε κατι παραπανω ουτε ρωτησε την αποψη σου για την επιλογή του.Απλα εσυ επιλεγείς να το αγνοείς επιδεκτικα.Οπως και καποιοι αλλοι μέτοχοι εδω μεσα.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι λάθος αγορά, καλά έκανε και πήρε fx, το λέει το βίντεο στο γιουτιουμπ.

Ενταξει φιλε μου επιμένεις.Απλα να ξέρεις οτι εδω δεν ειναι κεντρο ψυχανάλυσης........................................................

Θες να μου εξηγήσεις δια ζώσης τι είδους ψυχολογική υποστήριξη χρειάζομαι?

Ευχαρίστως από μεριάς μου, όποτε νιώθεις διαθέσιμος να μου εκθέσεις τις απόψεις σου περί ψυχανάλυσης κατά πρόσωπο.

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει φιλε μου επιμένεις.Απλα να ξέρεις οτι εδω δεν ειναι κεντρο ψυχανάλυσης.........................................................

Το προβλημα του αυτο ηταν.Να παίξει το παιχνίδι 7ετιας.ΔΕΝ ζητησε κατι παραπανω.Απλα εσυ επιλεγείς να το αγνοείς επιδεκτικα.

Σ΄εμενα λες οτι επιμενω η΄ στον White?

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε @deltagama 

Οτι επιλογή και άν έκανες και ότι και να αγόρασες έχει λήξει σάν θέμα, εγώ θα ήθελα να τρέξεις task managerκαι να δείς το cpu usage, εμένα προσωπικά μου έχουν φέρει πολλές msi motherboard που δέν είχαν τίποτα, απλά είχε μπεί το msi customer service στα προγράμματα και έτρωγε μέχρι και 80% cpu usage!!!!, επίσης βάλε μία μία τις μνήμες και δές εάν υπάρχει κάποια μεταβολή.

edit: άκυρο είδα ότι το έλυσες το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα εγω λεω να μας πει αν τα πηρε καινουργια κτλ γιατι αν ας πουμε τα πηρε κανα ,120 ευρω μαζι μεταχειρ. τοτε οκ για τα λεφτα του καλα ειναι! Αλλα αν τα πηρε καινουργια τοτε να του πουμε τι καλυτερο θα μπορουσε να γινει ωστε να ξερουν και οι επομενοι που μπορει να ψαχτουν για κατι παρομοιο....

Επισης, αν τα πηρε καινουργια, δεν ρωτησε πριν τα παρει τον γνωστο του που δουλευει στο πλαισιο και τα συναρμολογησε? Αυτος δεν του ειπε τιποτα? Και οταν επαθε αυτο το θεμα με το παιχνιδι, πως και δεν απευθυνθηκε σε αυτον και εγραψε εδω το προβλημα?Πολλα τα ερωτηματα... :ph34r:  Και λογικα για να μην λεει ,καινουργια θα τα πηρε απλα μαλλον ξενερωσε λιγο απο αυτα που του λεμε και λογικο ειναι βεβαια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...