jgeorgiou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 ZELOMOTH δεν φταίει το σύστημα , φταίνε τα παιχνίδια που δεν το αξιοποιούν. αααα όπως λέει και το γνωστό άσμα , δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω , φταίει η ζωή που είναι μικρή.
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι αλλα εσυ κραζεις και το συστημα που στην ουσια στα λεφτα που το βρισκεις τωρα σαν πακετακι συμφερει αρκετα! Ωραιο το ασμα παντως! 1
Zaknafein Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι οι FX δεν είναι ότι καλύτερο για παλαιότερα παιχνίδια που θέλουν 1-2 δυνατούς πυρήνες. Σε παιχνίδια που εκμεταλλεύονται περισσότερους πυρήνες/νήματα, στέκονται εμφανώς καλύτερα. Ανεξάρτητα από την όποια CPU, σε 1080 ανάλυση με 2GB VRAM θα χρειαστεί σίγουρα υποχωρήσεις σε επίπεδο details κτλ, το πόσο είναι ανάλογα τον κάθε τίτλο. Οπότε τα "full settings" τα ξεχνάς με την υπάρχουσα κάρτα.
Undertaker25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ανεξάρτητα από την όποια CPU, σε 1080 ανάλυση με 2GB VRAM θα χρειαστεί σίγουρα υποχωρήσεις σε επίπεδο details κτλ, το πόσο είναι ανάλογα τον κάθε τίτλο. Οπότε τα "full settings" τα ξεχνάς με την υπάρχουσα κάρτα. Εξαρτάται από το παιχνίδι. 2
deltagama Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά με ένα formatακι έστρωσαν τα πάντα.Έχω στο αρχαίο το assaisns creed II τα πάντα στο τέρμα και εκεί που κολλούσε χτες τώρα πάει τελείως smooth και έχει καρφωμένα 58-60 fps.Για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι για το πότε θα ξανά κατέβουν το Rotr και το black flag με την άθλια σύνδεση των 2mbps που έχω. 1
atropa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 @jgeorgiou τωρα που με το φορματ εστρωσαν ολα τι φταίει? 4
Xristaras12 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 @jgeorgiou τωρα που με το φορματ εστρωσαν ολα τι φταίει? τώρα έχει επιδόσεις 2008 6
Whitefanged Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικά αν και το pc το είχα στο πλαίσιο εκεί πέρασα τα κομμάτια που πήρα Αγόρασες 9/2017 8350 και msi am3 m/b καινούρια από το Πλαίσιο? Και αν ναι πόσα έδωσες? Μου δίνεις ελπίδες πολλές, ότι δεν πέταξα τα λεφτά μου άσκοπα. Αν η απάντηση στη προηγούμενη ερώτηση είναι ναι, τα λεφτά σου δεν τα πέταξες απλώς. Αν τα πέταγες μπορεί και να τα 'βρίσκε κάποιος που τα ΄χει ανάγκη. τώρα έχει επιδόσεις 2008 Καλύτερες θα έχει, αλλά δεν είναι κι επιτυχία να παίζει αξιοπρεπώς παιχνίδι 7ετίας (?) δεν θυμάμαι ακριβώς. Κάκιστη επιλογή για αγορά καινούριου (υποθέτω). Άλλο πράμα ένας 8πύρηνος fx @ 4.9-5.0 με 16 gb @ 2133 κι άλλο ένας fx πάνω σε msi m/b όλα auto. Επίσης άλλο είναι κάποιος να έχει έναν fx κι άλλο να τον αγοράζει καινούριο 9/2017. 9
deltagama Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Αγόρασες 9/2017 8350 και msi am3 m/b καινούρια από το Πλαίσιο? Και αν ναι πόσα έδωσες? Αν η απάντηση στη προηγούμενη ερώτηση είναι ναι, τα λεφτά σου δεν τα πέταξες απλώς. Αν τα πέταγες μπορεί και να τα 'βρίσκε κάποιος που τα ΄χει ανάγκη. Καλύτερες θα έχει, αλλά δεν είναι κι επιτυχία να παίζει αξιοπρεπώς παιχνίδι 7ετίας (?) δεν θυμάμαι ακριβώς. Κάκιστη επιλογή για αγορά καινούριου (υποθέτω). Άλλο πράμα ένας 8πύρηνος fx @ 4.9-5.0 με 16 gb @ 2133 κι άλλο ένας fx πάνω σε msi m/b όλα auto. Επίσης άλλο είναι κάποιος να έχει έναν fx κι άλλο να τον αγοράζει καινούριο Απαντάω μόνο στην πρώτη σου ερώτηση.Με ενδιαφέρει το gaming μόνο σε 1080p και τίποτα άλλο για την επόμενη τετραετία τουλάχιστον.Αγοράστηκαν τα συγκεκριμένα parts γιατί δεν ήθελα να πετάξω τις μνήμες μου που ήταν παλιές 16 gb και διαφορετικά dimakia σαν μάρκα μεταξύ τους,οπότε θα μου ήταν και πολύ δύσκολο να τις πουλήσω.Αν βλέπεις εσύ ότι δεν θα μπορώ να παίξω 1080p με αυτό το σύστημα τότε καλώς κράζεις.Αλλιώς το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι υπέθεσες ότι έχω περισσότερες ανάγκες στο gaming, που δεν έχω.Επίσης τα κομμάτια δεν τα πήρα από το plaisio στο plaisio τα συναρμολόγησα!
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 άστο φίλε,γελάνε και οι πέτρες. μη δίνεις σημασία στα intel fanboys, θα σε κερδίσουν λόγο εμπειρίας. Μια χαρά ειναι το σύστημα για gaming, ελαφρώς θα καις τσάμπα ρευμα για τις επιδοσεις. Σε τεχνολογικο site είμαστε άρα καλό είναι να γράφονται δύο πράγματα σωστά. Οκ ο συμφορουμιτης υπερβάλεις λίγο αλλά δεν μπορώ να πω ότι έδωσες τις καλύτερες απαντήσεις πιο μετά. 2
Whitefanged Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Απαντάω μόνο στην πρώτη σου ερώτηση.Με ενδιαφέρει το gaming μόνο σε 1080p και τίποτα άλλο για την επόμενη τετραετία τουλάχιστον.Αγοράστηκαν τα συγκεκριμένα parts γιατί δεν ήθελα να πετάξω τις μνήμες μου που ήταν παλιές 16 gb και διαφορετικά dimakia σαν μάρκα μεταξύ τους,οπότε θα μου ήταν και πολύ δύσκολο να τις πουλήσω.Αν βλέπεις εσύ ότι δεν θα μπορώ να παίξω 1080p με αυτό το σύστημα τότε καλώς κράζεις.Αλλιώς το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι υπέθεσες ότι έχω περισσότερες ανάγκες στο gaming, που δεν έχω.Επίσης τα κομμάτια δεν τα πήρα από το plaisio στο plaisio τα συναρμολόγησα! Δεν σε κράζω. Δεν παίζει και πολύ ρόλο από που τα πήρες, όσο ότι τα πήρες και φυσικά πόσο τα πήρες. 1080p gaming είναι τα narratives της telltale και τα 64άρια mp του bf1. Πολύ γενικά και πολύ χοντρικά, αν έχεις απαιτήσεις από cpu-bound παιχνίδια δεν σε καλύπτει ήδη, πόσο μάλλον σε βάθος 4ετίας. Το ότι (αυτό)περιορίστικες από τις μνήμες δεν αλλάζει το απαράδεκτο της αγοράς. Κρίμα τα λεφτά. Ο μόνος τρόπος για να σταθεί αξιοπρεπώς ένας fx σήμερα είναι καλό m/b (όχι msi είναι τα χειρότερα για am3) καλή ψύξη, γρήγορες μνήμες (16gb @ 2133) και φυσικά oc. Με όσα σου γράφω είναι από αποδεκτός στην καλύτερη έως κάτω του μετρίου ανάλογα τη χρήση. Μια διευκρίνηση επειδή βλέπω ότι τονίζεις την ανάλυση (1080p). Ο cpu ζορίζεται το ίδιο σε όλο το φάσμα των 16:9 αναλύσεων και επιβαρύνεται περίπου +33% στις 21:9. Τα λεγόμενα draw calls per frame είναι ίδια ανάμεσα στις αναλύσεις με κοινό aspect ratio. Δηλαδή με απεριόριστη ισχύ σε gpu, το 4k και το 1080p είναι ακριβώς το ίδιο για τον cpu. Κρατώντας ίδιο το aspect ratio και ανεβαίνοντας ανάλυση, ζορίζεται περισσότερο η gpu και τρόπον τινά ξαλαφρώνει η cpu, άρα οι ψηλότερες αναλύσεις ξεμπροστιάζουν λιγότερο ένα κακό cpu. Με λίγα λόγια, αν σκοπεύεις να παντρευτείς τον fx ανέβα ανάλυση. 5
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 κοίτα η αλήθεια ειναι οτι με τον 8350 δεν έκανες και την καλύτερη επιλογή μιας και ενας R3 1300X έχει ίδιες η ελαφρώς λιγότερες επιδόσεις σε gaming.Ποιος το λέει αυτό?Μέγα λάθοςhttps://m.youtube.com/watch?v=_jiXkrRoD4w Ο παραπάνω reviewer είναι από αυτούς που έχουν βγάλει χρυσούς τους ryzen btw. Οκ δεν είναι για πεταμα ο 8350 αλλά καλύτερα να γνωρίζει ο άλλος 2πραγματα τώρα που ρωτάει,γιατί αργότερα δεν πρόκειται να ξαναασχοληθει/ρωτησει. Είναι από πολλές απόψεις κακή η αγορά του 8350,όχι μόνο λόγο πεθαμένης πλατφόρμας σε σχέση με ryzen αλλά και χειρότερων επιδοσεων και ddr4. Καλύτερα να κάνει την μετάβαση τώρα και σε νέα πλατφόρμα και ram που είναι νωρίς. Αργότερα θα βρίσκει πιο δύσκολα αγοραστές κιόλας(που και τώρα θα είναι δύσκολα). 1
Undertaker25 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ γενικά και πολύ χοντρικά, αν έχεις απαιτήσεις από cpu-bound παιχνίδια δεν σε καλύπτει ήδη, πόσο μάλλον σε βάθος 4ετίας. Το ότι (αυτό)περιορίστικες από τις μνήμες δεν αλλάζει το απαράδεκτο της αγοράς. Κρίμα τα λεφτά. Διαφωνώ. Εδώ ο 8350 τρέχει 55-65fps με 75% usage σε 1080 το battlefield και Ultra settings (οπότε και κάνει bottleneck η gpu). Πιο πάνω έβαλα βίντεο που τρέχει σε ultra το GTAV στα 75-85fps, όπου μετά κόβει η gpu. Με καλύτερες gpu, θα έδινε πολύ πιο πάνω και στα δυο cpu-heavy παιχνίδια. https://www.youtube.com/watch?v=zwSmmWpU6d4 Tα παιχνίδια δεν έχουν ακόμη τρελές απαιτήσεις σε CPU. Εδώ ο δικός μου ο πανάρχαιος τρέχει 30fps σε high settings και 1080p το Ghost Recon Wildlands. Μπορεί να είναι ελκυστική ιδέα ότι έχεις έναν cpu νεότερης τεχνολογίας αλλά ουσιαστικά οι διαφορές αυτή τη στιγμή στο 1080 gaming είναι ελάχιστες. Νομίζω πως ο φίλος εξ' αρχής πήρε το σύστημα για να παίζει γύρω στα 60fps μάξιμουμ και 1080. Γι' αυτό που το θέλει, είναι μια χαρά. Nαι, θα μπορούσε να πάει σε Ryzen αλλά αυτό σημαίνει +130 ευρώ τουλάχιστον σε μνήμες.
Whitefanged Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Διαφωνώ. Εδώ ο 8350 τρέχει 55-65fps με 75% usage σε 1080 το battlefield και Ultra settings (οπότε και κάνει bottleneck η gpu). Πιο πάνω έβαλα βίντεο που τρέχει σε ultra το GTAV στα 75-85fps, όπου μετά κόβει η gpu. Με καλύτερες gpu, θα έδινε πολύ πιο πάνω και στα δυο cpu-heavy παιχνίδια. https://www.youtube.com/watch?v=zwSmmWpU6d4 Tα παιχνίδια δεν έχουν ακόμη τρελές απαιτήσεις σε CPU. Εδώ ο δικός μου ο πανάρχαιος τρέχει 30fps σε high settings και 1080p το Ghost Recon Wildlands. Νομίζω πως ο φίλος εξ' αρχής πήρε το σύστημα για να παίζει γύρω στα 60fps μάξιμουμ και 1080. Γι' αυτό που το θέλει, είναι μια χαρά. Nαι, θα μπορούσε να πάει σε Ryzen αλλά αυτό σημαίνει +130 ευρώ τουλάχιστον σε μνήμες. Mε τι ακριβώς διαφωνείς? Ότι δεν αρκεί ένας fx για cpu bound παιχνίδια. Δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Έλεος με τους νοσταλγούς. Ότι βιντεάκι και να βρεις υπάρχουν άλλα τόσα και περισσότερα που κάνεις εμετό απ τα frame drops. Προσωπικά δεν παραθέτω ποτέ βιντεάκια μιας και υπάρχουν στο youtube διαθέσιμα βίντεο για να υποστηρίξει ο καθένας το οτιδήποτε, μέχρι και το ότι η Γη είναι επίπεδη. https://www.youtube.com/watch?v=FHHESqhNVBc Από τον φίλο περιμένουμε να μάθουμε πόσα πλήρωσε για να προσθέσουμε πόσα θα έπαιρνε από τις μνήμες κι έτσι να δούμε πόσο δεν άξιζε. Βέβαια με τη gpu που πήρε τελικά δεν παίζει και τόσο ρόλο σαν σύνολο, αλλά μια κακή αγορά πρέπει να επιισημαίνεται παρόλαυτα. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Και με 8gb ddr4 βολεύεται για αρχή δεν χρειάζεται 16gb αυτό το σύστημα. Όσο για τους fx για ποιο λόγο έγινε αυτός ο Πανίκος με τους ryzen αφού είναι οι fx τόσο τούμπανο?Μήπως γιατί οι fx δεν τραβάνε αλλά οι νεότεροι ryzen είναι όντως δυνατοί? Κοίτα Χρηστάρα στο video. Ο ryzen 3 1200 ρίχνει στον fx 8370.Μα ο ryzen είναι ''μονο 4πυρηνος'' πως γίνεται αυτό? Επίσης για το BF1 στο multi λέει αργότερα στο video ότι όντως ο i5 είναι στο 100% και ο fx όχι αλλά είναι πιο ομαλή η εμπειρία από ότι με τον fx. Γελάω πάντως με τον συμφορουμιτη που λέει ότι η κάρτα γραφικών κόβει τον επεξεργαστη και δεν αποδίδει παραπάνω. Σιγά το ''τερας''επιδοσεων....Τι να πουν και οι ryzen 7 δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα