Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά χτες πήρα κάποια κομμάτια επεξεργαστή μητρική και κάρτα γραφικών και δεν μπορώ να παίξω σε full settings ούτε το Assain's creed το 2.

Τα κομμάτια που πήρα είναι

Μητρική:MSI 970A SLI Krait Edition (MS-7693)

Επεξεργαστής:AMD FX-8350

Vishera 32nm Technology

Κάρτα γραφικών:2048MB ATI Radeon RX 460 Graphics (Sapphire/PCPartner)

Το ξέρω ότι πήρα προηγούμενης γενιάς επεξεργαστή και μητρική αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά σαν parts για 1080p ακόμα, και ο λόγος είναι ότι δεν μπορούσα να πάω σε ryzen γιατί ήθελε μνήμες ddr 4 ενώ εγώ έχω ήδη 16 gb ddr 3 και δεν ήθελα να τις πετάξω.

'Άλλωστε όπως είπα και πιο πάνω παίζω αποκλειστικά σε τηλεόραση 42" 1080p και δεν πρόκειται να πάω σε οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης πριν από τέσσερα χρόνια τουλάχιστον.Είναι δυνατόν με αυτά τα specs να μην τρέχει ένα τόσο παλιό παιχνίδι απροβλημάτιστα σε full settings;

Ακόμα και με  υποχωρήσεις ψιλοκολλάει.Στο rotr δηλαδή η στο black flag που έχω ήδη να κατεβαίνουν από την ubisoft δηλαδή τι θα κάνει θα σέρνεται;
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα τις πέταγες τις μνήμες.. Θα τις πούλαγες και θα έβαζες την διαφορά. Υπάρχουν ακόμα ΠΟΛΛΟΙ που θα τις αγόραζαν εδώ μέσα με μια αγγελία. Προσπάθησε να κάνεις κινήσεις μπας και τα πουλήσεις όλα αυτά και φτιάξεις ένα ryzen συστηματάκι. Δεν θα κοστίσει πολλά.

Τώρα για το θέμα σου, δεν έχω ιδέα. 

• Like 4
Δημοσ.

Καταρχήν σε υπέρ ευχαριστώ για την απάντηση, απλά εδώ να πω ότι οι μνήμες είναι παλιές και για αυτό δεν μπήκα στον κόπο να τις πουλήσω,έπειτα είναι δύο dimakia διαφορετικής μάρκας αλλά ίδιας συχνότητας.

Τεσπα αυτό που με απασχολεί είναι ότι μάλλον το σύστημα σέρνεται, εκτός και αν η κάρτα είναι όντως τόσο midi range που δεν μπορεί να σηκώσει ένα τόσο παλιό παιχνίδι σε full settings πράγμα που δυσκολεύομαι να πιστέψω, αφού η προηγούμενη κάρτα η nvidia gt 640 σχεδόν έπαιζε στα full το συγκεκριμένο, απλά την άλλαξα για να παίξω και το rotr και το black flag που είχα αγοράσει και δεν τα σήκωνε.

Δημοσ.

Έκανες απεγκατάσταση drivers κάρτας γραφικών με DDU ; Αν όχι, κάντο. 

Σε ρωτάω μπας και έβαλες την παλιά κάρτα πάνω να κάνεις κανα τεστ και την ξανάβγαλες.

http://www.insomnia.gr/topic/565123-σωστή-απεγκατάσταση-εγκατάσταση-drivers-οδηγών-για/

Δημοσ.

Φυσικά αν και  το pc το είχα στο πλαίσιο εκεί πέρασα τα κομμάτια που πήρα έκανα uninstall τον driver της κάρτας γραφικών και κατέβασα τον τελευταίο που κυκλοφορεί καθώς αυτός από το cd ήταν outdate εδώ και 5 μήνες.Τεσπα θα δοκιμάσω το σύστημα και σε πιο καινούρια παιχνίδια, και αν μου 'έχει πάλι τόσο χάλια επιδόσεις θα πάει πάλι στα παιδιά στο τεχνικό τμήμα του plaisiou.Δουλεύει συγγενής εκεί για αυτό και το πηγαίνω στο συγκεκριμένο service.

Δημοσ.

Πλαίσιο λέει...

Λοιπόν, κάνε αυτό που σου είπα πιο πάνω και δες αν συνεχίσει να στο κάνει. 

Επίσης, υπάρχει περίπτωση να φταίει και το τροφοδοτικό σου. 

Είχα διαβάσει κάπου πως μπορεί να προκαλέσει τέτοιο θέμα. 

Άλλα games εκτός του game που είπες, δοκίμασες; 

Δημοσ.

Πλαίσιο λέει...

Λοιπόν, κάνε αυτό που σου είπα πιο πάνω και δες αν συνεχίσει να στο κάνει. 

Επίσης, υπάρχει περίπτωση να φταίει και το τροφοδοτικό σου. 

Είχα διαβάσει κάπου πως μπορεί να προκαλέσει τέτοιο θέμα. 

Άλλα games εκτός του game που είπες, δοκίμασες; 

Αυτό με το τροφοδοτικό το έχω σκεφτεί και εγώ.Το plaisioστην Λάρισα γαμεί και δέρνει , το έχουν αναφέρει πολλοί χρήστες αυτό. Άλλωστε την συναρμολόγηση έκανα μόνο εκεί τα parts τα αγόρασα μόνος μου.Άλλωστε και ο συγγενείς μου που δουλεύει εκεί έχει σπουδάσει ως τεχνικός υπολογιστών δεν είναι τυχαίος.

Όπως είπα έχω ήδη να κατεβαίνει το black flag,και το rotr έπεται,αλλά με δύο mbps  σύνδεση το black flag θα κατέβει στις τρεις το βράδυ περίπου.Μετά θα δοκιμάσω να κάνω format ίσως να υπάρχει κάποιο conflight επειδή δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση μετά την αναβάθμιση.Όπως και να έχει αν δεν βελτιωθούν τα πράγματα, την δευτέρα θα το ξανά πάω στον συγγενή μου να δούμε τι συμβαίνει.

Δημοσ.

Τα κουλά συνεχίζονται.Έβγαλα όλα τα φίλτρα και έμεινα με  τις minimum settings στα 1080p και αντί να βελτιωθεί η κατάσταση χειροτέρεψε το παιχνίδι ήταν σχεδόν unplayble.Όσο ανέβαζα τα φίλτρα τόσο πιο smooth ήταν η ροή του παιχνιδιού ωστόσο όταν έφτασα στο τέρμα των ρυθμίσεων πάλι έκανε μικροκολλήματα.Μήπως τρώω  μπουκάλι από τον επεξεργαστή;Ρωτάω, δεν γνωρίζω γιατί είμαι άσχετος σε αυτά.

Δημοσ.

το AC2 είναι γραμμένο για 2πύρηνους, μην κάθεσαι να bench-άρεις το σύστημα με ένα τόσο παλιό παιχνίδι.

θυμάμαι και γω πριν κανένα μήνα που το πέρασα οι επιδόσεις του με τέρμα ολα ηταν χάλια συγκριτικά με τα υπόλοιπα που παίζω.

• Like 1
Δημοσ.

fx8350 για gaming?

δεν τα έτρωγες σε σουβλάκια τα λεφτά σου καλύτερα?

το PC θέλει κλοκάρισμα και μετά πούλημα σε κανένα που δεν ξέρει τι παίρνει.

• Like 2
Δημοσ.

fx8350 για gaming?

δεν τα έτρωγες σε σουβλάκια τα λεφτά σου καλύτερα?

το PC θέλει κλοκάρισμα και μετά πούλημα σε κανένα που δεν ξέρει τι παίρνει.

άστο φίλε,γελάνε και οι πέτρες.

Γιατί δεν είναι ισχυρός για 1080p ανάλυση;

μη δίνεις σημασία στα intel fanboys, θα σε κερδίσουν λόγο εμπειρίας.

Μια χαρά ειναι το σύστημα για gaming, ελαφρώς θα καις τσάμπα ρευμα για τις επιδοσεις.

• Like 6
Δημοσ.

το AC2 είναι γραμμένο για 2πύρηνους, μην κάθεσαι να bench-άρεις το σύστημα με ένα τόσο παλιό παιχνίδι.

θυμάμαι και γω πριν κανένα μήνα που το πέρασα οι επιδόσεις του με τέρμα ολα ηταν χάλια συγκριτικά με τα υπόλοιπα που παίζω.

Μου δίνεις ελπίδες πολλές, ότι δεν πέταξα τα λεφτά μου άσκοπα.

Δημοσ.

Οι επιδόσεις που αναφέρεις δεν έχουν καμία απολύτως λογική για το σύστημα που έφτιαξες. Ούτε Ryzen χρειάζεσαι ούτε τίποτα. Ο επεξεργαστής σου είναι ΥΠΕΡ-αρκετός για να παίξει τα πάντα άνετα την επόμενη 3ετία τουλάχιστον.

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με κανένα AC, ούτε καν εγκατάσταση, μπορώ να υποθέσω μόνο ότι είναι προβληματική η engine του παιχνιδιού. Να σκεφτείς ότι με το σύστημά μου παίζω το Skyrim Special Edition με ένα σωρό mods σε 1920x1080 και Ultra settings στα 50fps χωρίς κολλήματα και το Oblivion, παιχνίδι του 2004, σε ίδια settings χωρίς mods και με έχει @#$%# στο stuttering και στο framedrop.

YΓ. Το σχόλιο πιο πάνω που λέει ότι ο 8350 δεν κάνει για gaming, απλά ασχολίαστο...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...