anonymous96 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα, Ειμαι φοιτητης σε σχολη ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων και χρειαζομαι ενα laptop για τη σχολη δηλαδη για προγραμματισμο, office κλπ. Επισης το χρειαζομαι και προσωπικη χρηση πχ facebook youtube ταινιες skype και τετοια. Απο πλευρας gaming δεν με πολυενδιαφερει δηλαδη το πολυ πολυ να παιξω λιγο λολ και αυτο οχι σε τελεια γραφικα. Εδω και καιρο εχω φαει κολλημα με τα macbooks και θελω πολυ να παρω ενα τετοιο μηχανημα!!! Αξιζει να το αγορασω για τη χρηση που θελω η μου προτεινετε εσεις καποιο αλλο laptop;
billiboo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 ολα εξαρτονται απτο budget αμα δεν σε ενδιαφερει το gaming και εχεις τα χρηματα go for it. 1
anonymous96 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Τα χρηματα τα εχω και μπορω να τα διαθεσω σε ενα τετοιο μηχανημα γιατι με ενδιαφερει να δουλευει και μετα απο 8 χρονια αφου (μακαρι Θεε μου) βγω απο τη σχολη
3oxic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω που ξεκινησα να το χρησιμοποιω τωρα τελευταια, μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
anonymous96 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Σκεφτομαι το Macbook Pro 2016 TouchBar i7/16gb/512gb https://www.skroutz.gr/s/10273584/Apple-MacBook-Pro-15-4-2-7GHz-i7-16GB-512GB-with-Touch-Bar-2016.html
billiboo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 ε αμα μπορεις τσιμπα το δεν νομιζω να απογοητευτεις.
anonymous96 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο σκεφτομαι!!! Αλλα πολλοι μου λενε να μην δωσω τοσα πολλα λεφτα και να παρω ενα φτηνοτερο με windows. Μηπως εχουν δικιο;
billiboo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο σκεφτομαι!!! Αλλα πολλοι μου λενε να μην δωσω τοσα πολλα λεφτα και να παρω ενα φτηνοτερο με windows. Μηπως εχουν δικιο; κοιτα να δεις αν τα χρηματα αυτα προκειται να σου λειψουν τοτε ναι παρε ενα αλλο πολυ φθηνοτερο , ετσι κι αλλιως δεν το προοριζεις και για τπτ τρελο και για αυτα που μας ειπες ακομη και ενα λαπτοπ με 300-400 ευρω κανει. μπορεις επισης με τα χρηματα που θελεις να διαθεσεις να κανεις ενα πολυ καλο desktop και να σου περισεψουν και για ενα λαπτοπι. ολα εξαρτωνται απο το τι θες εσυ. εγω προσωπικα (παιζω και games) σε αυτα τα χρηματα θα εκανα ενα desktop και θα επερνα και ενα λαπτοπ για την φορητοτητα,
isay Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Επισης μην σκέφτεσαι οτι μετα απο 8 χρόνια θα ειναι τουρμπο. Να σκεφτεσαι την πενταετία γιατί μετα θα κάνεις μπολικες υποχωρήσεις. Επισης πρεπει να σκεφτείς αν τα προγράμματα που θα δουλευεις για τη σχολή εχουν εκδοση για windows εκτός αν δεν σε νοιάζει ή αν μπορεις να εγκαταστήσεις dual boot ΚΑΙ windows στο mac (γινεται αλλά σκέψου αν το θες) Προσωπικά με τις γνώσεις που εχω δεν θα τα εδινα σε mac γιατί κρίνω οτι δε με συμφέρει, ουτε μου χρειάζεται το macos. Εγω θα αγοραζα ενα καλό μηχάνημα και θα του εβαζα windows και linux. Ολα ειναι θεμα γουστου και τσέπης 1
Shai-Hulud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 ως φοιτητής Ημμυ ξανθης, θα σου λεγα να πάρεις windows. Πολύ συχνά χρησιμοποιούμε προγράμματα που δεν υπάρχουν / εμφανίζουν συχνά προβλήματα σε mac, ή κάποιο πρόγραμμα που είναι διαθεσιμο μόνο σε linux, οπότε θα πρέπει να είναι βολικό το format (χωρίς να ξέρω αν τα mac μπορούν να πάρουν inux)
dpolal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 2.800 ευρώ για ένα φορητό που το θες για τουλάχιστον 8 χρόνια είναι υπερβολικά μεγάλο στοίχημα. Όχι ότι χαλάνε τόσο εύκολα αλλά σίγουρα δεν θα ανταποκρίνεται στο 100% των αναγκών της εποχής εκείνης λόγο της ηλικίας του. Δώσε τώρα τα μισά, πάρε ένα τούμπανο και μετά από 4 χρόνια πούλησε το και με αυτά τα λεφτά συν τα άλλα μισά από το αρχικό κεφάλαιο θα πάρεις το αντίστοιχο υπερτούμπανο εκείνης της εποχής. Οι ανάγκες σου τώρα ούτως ή άλλως δεν είναι για mac όπως και να το κάνουμε αλλά ποιό πολύ το θες για την γκ@ύλα σου. Καλά κάνεις αφού τα έχεις τα χρήματα όπως λες. Εγώ πιστεύω ότι θα είσαι ποιό πολύ κερδισμένος με την διπλή αγορά. 2
d_crazy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικά μια ισχύουν 2 αντιφατικές αρχές: Απο την μία ο,τι πληρώνεις ,παίρνεις.Απο την άλλη δεν σημαίνει οτι θα σε βγάλει το macbook χρόνια!Εν ολίγοις,αν έχεις τα χρήματα να το αγοράσεις ,πάρτο. Ωστόσο,μπορείς να βρείς και αρκετά αποδοτικότερα laptop σε καλύτερη τιμή.
Bulba57 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Οπως είπε και ο Shai-Hulud θα χρειαστείς σίγουρα προγράμματα που τρέχουν αποκλειστικά σε Windows ή Linux. Είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις χρόνο και ίσως χρήμα για να βρεις λύση στα θέματα συμβατότητας; Αν όχι, αναγκαστικά πας για Windows (dual με Linux πιθανότατα).
anonymous96 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω ολους πραγματικα για το χρονο τους που αφιερωσαν στο θεμα μου!!! Πηρα την αποφαση μου και θα στραφω σε μηχανημα με windows και κατα πασα πιθανοτητα στη Dell Αληθεια απο τη Dell ποιο μοντελο μου προτεινετε για τη περιπτωση μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα