Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά θα φτάσω στα όρια του αυτόν που έχω, περιμένω από ένα φίλο τον 8320 αλλά και να μην μου τον δωσει με 200 ευρώ την έχω κάνει τη δουλειά μου. 

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι καλη ιδεα να παίξεις με τα ρευματα με αυτο το τροφοδοτικο,αν γινει μλκια ειναι πιθανο να παρει καμια μητρικη μαζι.μην το κανεις.παιξε λιγο με αυτη που εχεις προς το παρον,βαλε manual clock και κατεβασε ρευμα απο το stock που εχει να δεις που μενει σταθερο.μετα αν θες τσιμπας λιγο ρευμα και λιγο συχνοτητα αλλα δεν ειναι για πολλα αυτη προσεχε.οσο ομως το ρευμα παραμενει στοκ αντε και λιγο πανω δεν εχεις θεμα.

Κι αν θες βαλτον αγγελια τον επεξεργαστη,25-30?και παρε ενα 6300 μτχρ με μαξ 50(εγω τον εδωσα 45 με ψυκτρα) που σε render θα ειναι πολυ καλυτερος με 2 extra cores απο αυτον που εχεις.και την παλευεις για λιγο καιρο μεχρι να μαζέψεις για σωστο συστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού σώνει και καλά θες ΑΜ3+, τότε πας πρώτα για τροφοδοτικό και μετά καλή μητρική. Και καλή ψύξη ε, βλ. Noctua/Phanteks διπλές σε αέρα ή 240ρι AIO σε νερό (60-100 μόνο για την ψύξη δλδ). Οπότε 200ρι δεν σου φτάνει (50-60 PSU 80 mobo 60-100 ψύκτρα) εκτός αν σου 'ρθει η CPU τσάμπα.

Ξαναλέω ότι το θεωρώ πεταμένα λεφτά, αλλά δικά σου είναι οπότε... καλοφάγωτα.

Δημοσ.

Ξανά και ξανά τα ίδια.

-Έχω υδροψυξη.

-Πάρε καλή ψυκτρα ή κάποιο ΑΙΟ να είσαι καλυμμένος

Zaknafein®

-Θελω να φτιάξω μακαρόνια με κιμά

-Φιλε, δεν αξίζει, πάρε σπαλομπριζολα και ριχτην στο κάρβουνο!

-Και είπα μακαρόνια...

-πεταμενα λεφτά φίλε, και κάρβουνο κανονικό για το μπριζολιδι έτσι, όχι τίποτα μπρικετες...

-ρε παιδιά ρώτησα για μακαρόνια, δεν θέλω κρέας...

-και ρε αλλά δεν αξίζει

... και η ίδια ιστορία παίζει με διάφορες παραλλαγές ξανά και ξανά.

Pathetic.

On topic

Μητρική με 8+2 που να αντέχει ρεύματα. Google it

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλως μια παρατηρηση , το κοστος .

Αμα μπορεις να βρεις πχ μια Sabertooth στα 80 και ενα καινουργιο 8350 με 110  και εχεις και καλη ψυξη και τροφοδοτικο καλο 600W+ οk

αλλα  καινουργια Asus Crosshair V Formula Z , Hero και λοιπες πανακριβες ΟΧΙ με τιποτα μη δωσεις τοσα.

Και παλι με 200 ευρώ μετα λες γμτω γιατι δεν ταβαλα σε ryzen

Στο μικρο value εβαλα fx 6300 και gigabyte 970 και μαζι με την παλια μου 7870 ειναι all around VFM

στο λιγο καλυτερο που ηθελα ο 8350 που θελει και ακριβη 8+2 και προσοχη καλη ψυξη παντου

καμινι -και τρωει τα κερατα του σε OC .

Στη δικη μου περιπτωση ηθελα να χρησιμοποιησω τις 4 μνημες  και οτι παλια parts που ειχα να καθονται -

εσυ θες και power efficiency 85+ τροφοδοτικό και καλή μητρική και cpu  - που βγαινουν πολυ πανω απο 200

και η CoolerMaster Seidon 240 μουγκριζει στα ορια της για να κρατησει τον 8350 OC 5,1 ghz

Για FX 9590 ξεχασε το .Οποιος στον ειπε για αναβαθμιση πεστου να κατσει πανω να τηγανισει.

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.

Mobo: Asrock 960GC-GS FX

CPU AMD FX 4320 Black Edition

GPU Asus R7250

PSU TURBO X 650W

Edit ----------------

Από ότι βλέπω οι FX 9590 σε επιδόσεις αγγίζουν τους ryzen r5, καθόλου άσχημο, βέβαια 220W TDP αλλά αν έχεις υδρόψυξη πιστεύω είναι μια χαρά.

Δεν κάνει το τροφοδοτικό ειδικά για τέτοια φορτία.

Μνήμη δεν μας λες πόση έχεις και τι χρονισμους.

Λογικά η κάρτα σου είναι μια 7850.

Πούλα το σύστημα που έχεις και κάνε ολική αναβάθμιση.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις.

Αυτό γιατί δεν έχεις ούτε FX 83xx επεξεργαστή, ούτε μητρική της προκοπής, ούτε τίποτα από AM3+ πλατφόρμα που να πεις πως θα χρησιμοποιήσεις.

Ακόμα και έναν R5 1400 ή και R3 1200 να πάρεις , πολύ καλύτερα θα είσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Ξανά και ξανά τα ίδια.

-Έχω υδροψυξη.

-Πάρε καλή ψυκτρα ή κάποιο ΑΙΟ να είσαι καλυμμένος

Zaknafein®

Η seidon μου ξέφυγε ότι είναι η 240, για κάποιο λόγο νόμιζα ότι είναι η μικρή (120) που δεν επαρκεί... το point δεν αλλάζει πάντως, θέλει και τροφοδοτικό οπωσδήποτε.

Τα μαγειρικά τα αφήνω για τους masterchef, θα έχουν και επιλογές ψησίματος, για χαμηλή φωτιά στα VRMs καμιάς MSI και για δυνατή ο FX στα 5Ghz :P Pathetic θα ήμουν αν δεν υπήρχαν επιλογές, αλλά άμα είναι κολλημένο το ημερολόγιο στο 2012 ε τι άλλο να πει κανείς...

• Like 1
Δημοσ.

Mobo: Asrock 960GC-GS FX

CPU AMD FX 4320 Black Edition

GPU Asus R7250

PSU TURBO X 650W

Edit ----------------

Από ότι βλέπω οι FX 9590 σε επιδόσεις αγγίζουν τους ryzen r5, καθόλου άσχημο, βέβαια 220W  TDP αλλά αν έχεις υδρόψυξη πιστεύω είναι μια χαρά.

αν ελεγες απο την αρχη το συστημα ισως και να ειχες διαφορετικες απαντησεις... το τροφοδοτικο τουβλο χ ειναι ρισκο.

Δημοσ.

Κι εκτος των αλλων θες και καλο κουτι αμα δεν εχεις και με μπολικους ανεμιστηρες... Δεν γινονται απο νορμαλ ανθρωπο αυτα φιλε TS... Η΄ μαζοχακιας η΄ για κλινικη παρακολουθηση η΄ τρολαρεις κοσμο και μακαρι κιολας για το καλο σου! :-D 

Δεν εχεις τιποτα κι απο το 0(μηδεν) θες να φτιαξεις μια πλατφορμα  χωνι? Που με τα ιδια λεφτα παιρνεις καινουργιλα και κανεις κι εκει overclocking αφου το θες τοσο? Με πολυ καλυτερες επιδοσεις, ολες τις νεες τεχνολογιες και με το 1/3 της καταναλωσης?

Και χθες ειχαμε την ιδια πανω κατω κουβεντα σε αλλο σχεδον  ιδιο νημα, με την διαφορα οτι ο αλλος τα πηρε ηδη τα πραγματα...

Και τωρα κλαιει αλλα δεν το μαρτυραει και το παιζει χαρουμενος!!!  :P  :P  :P

• Like 2
Δημοσ.

με λιγα λογια δεν νομιζω να ειναι και πολυ συμφερουσα η λυση του AM3+ ειναι μια πολυ ξεπερασμενη πλατφορμα πια. ακομη και μονο cpu να ηθελες θα επρεπε να το σκεφτεις. αφου αν τα βαλουμε κατω θες cpu, mobo,psu καλυτερα θα ηταν να βαλεις οτι θα εβαζες + ενα 60-70 και να πας σε Ryzen.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά ρε παιδιά ο άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή... Δεν γουστάρει am4... Όποιος δεν θέλει να του κάνει πρόταση στην ερώτηση του ας μην τον πρίζει άλλο... Άκουσε τα επιχειρήματα υπέρ της am4 φτάνει όχι άλλο. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Απλά ρε παιδιά ο άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή... Δεν γουστάρει am4... Όποιος δεν θέλει να του κάνει πρόταση στην ερώτηση του ας μην τον πρίζει άλλο... Άκουσε τα επιχειρήματα υπέρ της am4 φτάνει όχι άλλο. :-)

Ολα για καποιο λογο γινονται....

Το να ζαλιζουμε η΄να μας ζαλιζουν, παντα το κρινει ο χρονος αν ηταν σωστο η΄οχι...

Με τις υγειες μας λοιπον και ...βοηθεια μας!!! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να μη γουστάρει am4 - απλως νομιζει οτι θα εξοικονομησει καποια χρηματα ... αλλα δεν παει και να πεσει στο γκρεμο chill :P  και εγω ειχα φετιχ και απωθημενο να παρω την ποιο ακριβη ASUS .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...