Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:-D  :-DΚαι αναρωτιόμουν αν μόνο εγώ σκεφτόμουν κάτι τέτοιο...

όχι δεν είστε οι μόνοι αλλά πόσες φορές να πούμε τα ίδια έστω και σε διαφορετικά θέματα...

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις τοποθετήσεις σας και τις απόψεις σας. 

Θέλω όμως να θίξω κάτι. Έκανα μια συγκεκριμένη ερώτηση που αφορούσε καθαρά ένα τεχνικό κομμάτι και οι περισσότεροι έσπευσαν να αξιολογήσουν τον αν αξίζει ή όχι η αγορά που πρόκειται να κάνω. 

Το ίδιο είχε επαναληφθεί όταν ρώτησα για δύο κάρτες γραφικών την εξής ερώτηση: "ποια από τις 2 είναι καλύτερη" και η απάντηση που πήρα ήταν ότι το σύστημα μου δεν έχει να επωφεληθεί τίποτα από μια κάρτα γραφικών τελευταίας γενιάς.

Δηλαδή αν ρωτήσω για o/c σε pentium 4 η απάντηση που θα πάρω θα είναι ποιος ασχολείται ακόμα με pentium?

Ontopic: Ρώτησα ποια είναι η καλύτερη επιλογή μητρικής η οποία θα έχει σαν στόχο να overclockarei στα μέγιστα μια cpu γενιάς vishera.

Δεν ρώτησα αν αυτά τα 200 ευρώ είναι καλύτερα να τα επενδύσω σε ryzen ή corei3,5,7 κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις τοποθετήσεις σας και τις απόψεις σας. 

...........

Ontopic: Ρώτησα ποια είναι η καλύτερη επιλογή μητρικής η οποία θα έχει σαν στόχο να overclockarei στα μέγιστα μια cpu γενιάς vishera.

Απαντήθηκε μερικώς και λίγο νωρίτερα στο νήμα και προσωπικά θα έλεγα,

1. Asus Crosshair V Formula Z

2. Asus Sabertooth 990FX

3. Asus M5A97

4. Gigabyte GA-970A-UD3

• Like 1
Δημοσ.

vishera 32nm εν έτη 2017??

κάτι τέτοιο ίσως??Link.png Site: motherboard

μην πετάτε τα λεφτά σας σε παλιές τεχνολογίες

η 2η γενιά της ΙΝΤΕΛ που ήταν 32νμ καταργήθηκε πριν 5 χρόνια και σε τέτοια εργοστάσια φτιάχνονται μόνο κάτι cpu των 50cents που έχουν τα κινητά με κουμπιά που κάνουν 7-9 USD

Δημοσ.

Παιδιά με καλύψατε, η Killer της Asrock είναι 8+2 phase και σε καλή τιμούλα και chipset 990X. Καλή επιλογή?

απλα εγκυκλοπεδικα η συγκεκριμενη παρολο που ειανι 990Χ και εχει 8+2 φασεις, υπερθερμενεται και δεν κραταει σταθερα ρολογια. Οποτε οτι προταθηκε παραπανω.

+ αυτην 

https://www.skroutz.gr/s/8254482/Asus-970-Pro-Gaming-Aura.html

• Like 1
Δημοσ.

με τις ελλιπείς πληροφορίες που έχουν δοθεί,συνοψίζοντας και κάνοντας το δικηγόρο του ts:
1. είπαμε,θέλει και render,ένας 8core μάλλον θα αποδίδει καλύτερα.

2. το budget μάλλον είναι πολύ μικρό.

3.παρ'όλες τις προτροπές μας επιμένει σε am3+ άρα η συζήτηση πήγε προς τα κει μετά.

Δημοσ.

Ας μας πει τι σύστημα έχει τώρα, να του πούμε πόσο πιάνει στα μεταχειρισμένα και να δούμε τι παίρνει με την προσθήκη των χρημάτων που είναι διατεθημένος να δώσει. 

Η λογική λέει πως ακόμα και R5 1600 + A320 πλατφόρμα να βάλει, καλύτερα αποτελέσματα θα έχει και εντελώς default

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά θέλω για hobby καθαρά να κάνω μια προσπάθεια o/c, με τον εξοπλισμό που ήδη έχω και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Τώρα να αναβαθμίσω σε ryzen. να δώσω 300+ και να μπω σε διαδικασίες πώλησης κτλ. δεν το θέλω αυτή την στιγμή. 

Δημοσ.

Παιδιά θέλω για hobby καθαρά να κάνω μια προσπάθεια o/c, με τον εξοπλισμό που ήδη έχω και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Τώρα να αναβαθμίσω σε ryzen. να δώσω 300+ και να μπω σε διαδικασίες πώλησης κτλ. δεν το θέλω αυτή την στιγμή. 

στο απάντησαν και στο ποστ 18,καλύτερες επιλογές δεν υπάρχουν πλέον.

Δημοσ.

Τώρα τι έχεις στα χέρια σου, τι σύστημα ?

Απαντήθηκε μερικώς και λίγο νωρίτερα στο νήμα και προσωπικά θα έλεγα,

1. Asus Crosshair V Formula Z

2. Asus Sabertooth 990FX  R2.0

3. Asus M5A97

4. Gigabyte GA-970A-UD3

3) ASROCK 990FX EXTREME 9 

4) GIGABYTE 990FXA UD7 R3.0

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mobo: Asrock 960GC-GS FX

CPU AMD FX 4320 Black Edition

GPU Asus R7250

PSU TURBO X 650W

Edit ----------------

Από ότι βλέπω οι FX 9590 σε επιδόσεις αγγίζουν τους ryzen r5, καθόλου άσχημο, βέβαια 220W  TDP αλλά αν έχεις υδρόψυξη πιστεύω είναι μια χαρά.

Επεξ/σία από ssd93
Δημοσ.

Εσύ πας για συνολική αναβάθμιση και θες και τροφοδοτικό. Να πας σε ΑΜ3+ απλά δεν αξίζει. Να 'χες τον επεξεργαστή ή την μητρική κάτι γίνεται, αλλά να τα πάρεις και τα 2 καινούρια είναι χαζό. Από κει και πέρα, δικά σου είναι, κάνε ότι καταλαβαίνεις, αλλά να ξέρεις ο 350 θέλει καλή ψύξη + τροφοδοτικό πέραν απ'την καλή μητρική.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...