JohnTehGreek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Κακώς που δεν ρώτησες. Τι σημαίενει "Θα παίρνεις περισσότερα"; Περισσότερα από 500€ μικτά η κάθαρα; Για κανά 600€ καθαρό σε κόβω πάντως.
kokkigodynia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Με πείρε δοκιμαστικά και που τον ρώτησα μου λέει θα μου δίνει τον βασικό μισθό. Και του λέω εάν είναι 500 ευρώ δεν κάθομαι και μου λέει δεν είναι τόσο γιατί δουλεύεις νύχτα. Για αυτό ρωτάω μήπως γνωρίζει κανείς. Μυστυκοπαθης ο φούρναρης, να δεις πού θα ειναι απο αυτους που σου πουλανε πίτα και δεν ξερεις αν θα βρεις μεσα αλλαντικό, χόρτα ή σοκολάτα 1
lactate Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ένας φίλος μου ντρεπόταν να ρωτήσει το μιθσό του στην εταιρεία που δούλεψε με σύμβαση και τον έμαθε όταν πήρε το μισθό του
Zerg13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ένας φίλος μου ντρεπόταν να ρωτήσει το μιθσό του στην εταιρεία που δούλεψε με σύμβαση και τον έμαθε όταν πήρε το μισθό του Και του αρεσε το ποσο απ οτι καταλαβα; Κακώς που δεν ρώτησες. Τι σημαίενει "Θα παίρνεις περισσότερα"; Περισσότερα από 500€ μικτά η κάθαρα; Για κανά 600€ καθαρό σε κόβω πάντως. Λιγα ειναι. Απο 700 μεχρι 850 λεω εγω. Ειναι σκληρη δουλεια
lactate Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Και του αρεσε το ποσο απ οτι καταλαβα; Λιγα ειναι. Απο 700 μεχρι 850 λεω εγω. Ειναι σκληρη δουλεια όχι γιατί έπαιρνε το βασικό και περίμενε κάτι καλύτερο..
vairass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 ειναι δυσκολη δουλεια και πρεπει να θυσιασει πολλα.. και ολα αυτα για 600-700 ευρω... αυτο ειπα.. Ρέ συ ηρέμησε, ξέρεις ότι άλλοι την βγάζουν με 600 40-50 ημέρες; Καλησπερα. Ειμαι 24 χρονων και θα αρχισω να εργαζομαι σε φουρνο. Γνωριζει κανεις τι αποδοχες θα εχω? Να πω οτι θα δουλευω 8-9 ωρες το βραδυ. Ευχαριστω πολυ.Επειδή είσαι κάτω των 25 θα παίρνεις σίγουρα 550-650, εκεί να υπολογίζεις. Μια χαρα λεφτά είναι.
Basilhs1982 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 ... και στην κίνα δουλεύουν για 1 δολάριο τη μέρα, ωραία λογική έχετε ορισμένοι. Το καλύτερο που έχει να κάνει επειδή στις μέρες μας αρκετοί εργοδότες εκμεταλλεύονται ανθρώπους και καταστάσεις είναι να ξεκαθαρίσει τι μισθό θα παίρνει, πόσες ώρες θα δουλεύει αν θα δουλεύει συχνά υπερωρίες και φυσικά αν θα τις πληρώνεται. Τα ωράρια των φούρνων είναι γνωστά και ζόρικα. Ξεκαθάρισε αυτά τα πραγματάκια για να μην απογοητευτείς και για να μην χάσεις τσάμπα χρόνο σε μια δουλειά που δεν σε ενδιαφέρει και προφανώς θα την κάνεις αποκλειστικά από ανάγκη. 1
unforgiven Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Συμβουλεύουμε, χωρίς να έχουμε ξεκαθαρίσει αν θα είναι εργάτης ή πωλητής. Και αν το βράδυ θα είναι 15:00-23:00 ή 3:00-11:00
Zerg13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ρέ συ ηρέμησε, ξέρεις ότι άλλοι την βγάζουν με 600 40-50 ημέρες; Επειδή είσαι κάτω των 25 θα παίρνεις σίγουρα 550-650, εκεί να υπολογίζεις. Μια χαρα λεφτά είναι. 700 ακατεβατα και λιγα ειναι. Εκτος αν θες το 50αρικο να το καλυψεις εσυ βραδινο ωραριο δουλευει πηγαιντε να δουλεψετε εσεις με το φορειο θα σας παρουν 1
vairass Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 700 ακατεβατα και λιγα ειναι. Εκτος αν θες το 50αρικο να το καλυψεις εσυ βραδινο ωραριο δουλευει πηγαιντε να δουλεψετε εσεις με το φορειο θα σας παρουν με φορειο ; χαχα ασε ρε ελα να δεις τι κανω εγω στα 43 - τα παλια Παοκια ειναι δυναμη ... και στην κίνα δουλεύουν για 1 δολάριο τη μέρα, ωραία λογική έχετε ορισμένοι. Το καλύτερο που έχει να κάνει επειδή στις μέρες μας αρκετοί εργοδότες εκμεταλλεύονται ανθρώπους και καταστάσεις είναι να ξεκαθαρίσει τι μισθό θα παίρνει, πόσες ώρες θα δουλεύει αν θα δουλεύει συχνά υπερωρίες και φυσικά αν θα τις πληρώνεται. Τα ωράρια των φούρνων είναι γνωστά και ζόρικα. Ξεκαθάρισε αυτά τα πραγματάκια για να μην απογοητευτείς και για να μην χάσεις τσάμπα χρόνο σε μια δουλειά που δεν σε ενδιαφέρει και προφανώς θα την κάνεις αποκλειστικά από ανάγκη. τοσα δινουν ολοι αντε μεχρι 700 σε μικρο παιδακι. 1
fsbmaniac Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Για φούρνο που εχει πολλή δουλεια για δοκιμαστικό θα παρεις 600-700 καθαρά . Αν του κανεις και σου κάνει δεν νομίζω να παρεις λιγότερα από 900-1000 καθαρά. Με 15 ετια πάντως έμπειροι ζυμώσεις κτλ πάνε στα 1400 άνετα . Δύσκολη δουλεια , χάνεις την προσωπική σου ζωη δεν αξίζει τα χρηματα που δίνουν πλέον που ειναι κογοτερα από το να δουλέψεις σε καφέ .
eliak Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 23/9/2017 στις 6:29 ΜΜ, G.h.o.s.t είπε Καλησπερα. Ειμαι 24 χρονων και θα αρχισω να εργαζομαι σε φουρνο. Γνωριζει κανεις τι αποδοχες θα εχω? Να πω οτι θα δουλευω 8-9 ωρες το βραδυ. Ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από eliak
AntiCambeR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Αστο....εχει παρει ηδη συνταξη....😀 Ο άλλος έχει κάνει μετά απο 2+ χρόνια παράθεση στο αρχικό ερώτημα του TS χωρίς να απαντήσει, διότι κατάλαβε μετά πως το θέμα είναι παλιό και έκανε επεξεργασία του δικού του post.Αλλά εντάξει, απάντησε ο επόμενος. 😄 Απλά "ξεθάφτηκε" ακόμα 1 θέμα. Αν θυμάμαι σωστά, βάσει των κανονισμών εφόσον έχει παρέλθει χρονικό διάστημα άνω του 1 χρόνου, δεν επιτρέπεται η συνέχιση του θέματος. ΥΓ: Ημουν και εγώ εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα