Vrontosavros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Είμαι στο δίλημμα του τίτλου. Τα Ζ533 τα άκουσα live σε γνωστή αλυσίδα και βγάζουν εξαιρετικό ήχο για τη τιμή τους. Δυστυχώς δεν είχαν σε live demo και της creative για να συγκρίνω. Δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ πολύ η ένταση, όσο η ποιότητα, τα κρυστάλλινα πρίμα και το βαθύ μπάσο. Τα Ζ533 ;βγάζουν πολύ ωραία πρίμα με τα tweter που έχουν και η καμπίνα του sub παίζει πολύ καλά για τα κυβικά της. Έχει κανείς άποψη (ειδικά για τα δεύτερα)??
tsofras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Αγόρασα τα Kratos και τα άλλαξα επειδή όταν δεν άκουγα μουσική και ήταν ανοιχτά έκαναν θόρυβο τα ηχεία. Βασικά έκαναν και όταν έπαιζαν σε χαμηλή ένταση οπότε τα γύρισα πίσω και αγόρασα τα logitech. Είναι λίγο ποιο χαμηλά σε ένταση, το γούφερ της soundblaster ήταν ποιο δυνατό, αλλά ισχύει αυτό που λές και εσύ, της Logitech βγάζουν ποιο καθαρό ήχο. Αλλά αν δεν είχα θέμα με το βουητό μια χαρά είναι και τα soundblaster, αν τα άκουγα δλδ και τα 2 να παίζουν θα δυσκολευόμουν να αποφασίσω ποια να αγοράσω 1
FountinhoOP Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Θα σου πρότεινα να δεις τα Ζ333, είναι πιο φτηνά απο τα 533 και έχουν φοβερό ήχο και μπάσο, δηλαδή αν τα βάλεις σε δωμάτιο μεχρι 50 τ.μ. είναι πολύ δυνατα, απλά μια πρόταση εγώ αυτά έχω και θα τα πρότεινα με κλειστά μάτια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα