Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για καινουργια τηλεόραση με τα παρακάτω χαρακτηριστικά αγοράς:

Διαθέσιμο budget: Έως 700-800 χοντρικά

Απόσταση και γωνία θέασης: περίπου 2,5 μέτρα με γωνία 0-45 περίπου

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ),  digea,  κτλ]: Κυρίως digea-pc για yοutube-λίγες ταινιες.

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): Μέχρι 50΄΄

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: όχι μεγαλύτερη από 50 (αν και εγώ θα πήγαινα σε 55) γιατί βαράει η γυναίκα... :P

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): smart σίγουρα.

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Είδα την UE49MU6202 που τρέχει σε προσφορά και θελω τις απόψεις σας.

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):

​Για αρχή πείτε μου αν αξίζει η UE49MU6202 στα 649 που έχει τωρα (δίνει και 100 ευρώ δωροεπιταγή για ικέα ο κώτσος). Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη. Έχω μείνει λίγο πίσω στις τηλεοράσεις αθώς αυτή που έχω τωρα την αγόρασα το 2009.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου. ειμαι και εγω στην ιδια φαση, προσανατολιζομαι και εγω για το μοντελο που λες αλλά το θεμα που υπαρχει ειναι πως και αυτη οπως και τα περισσοτερα μοντελα ειναι 60hz τα πραγματικα. με 120 hz πρεπει να δωσεις απο 950 και πανω. δεν ξερω......ριξε μια ματια και εδω για περισσοτερες πληροφοριες http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/130-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82

Δημοσ.

Ειναι η καλυτερη επιλογη σ αυτα τα λεφτα, οπως εχουμε πει και σε αρκετα αλλα θεματα. Τωρα με τη δωροεπιταγη απο ικεα ακομα καλυτερη!

Δημοσ.

Ποιά η διαφορά της με την 6100 εκτός της κυρτότητας? Γιατί η 6100 έχει κριτικές στο skroutz η 6202 δεν έχει καμία ακόμη. Άλλη επιλογή δεν έχουμε δηλαδή σε αυτά τα χρήματα να μην το ψάξω παραπάνω? Στη black friday παίζει να πέσει πολύ παρακάτω αξίζει να περιμένω? Και τέλος τα 60 Hz σε σχέση με τα 100 (που δεν είχα ποτέ μου) είναι μεγάλη διαφορά στο ανθρώπινο μάτι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...