κουξκουκ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά περίπου πριν έναν χρόνο και κάτι μηνες μου κανανε δώρο το από πάνω τάμπλετ ,ήταν από ελληνικό μαγαζί το κατάλαβα από τα μανουαλ ,οστωσω δεν το πολύ δουλεύω αλλά βλέπω ότι πρέπει να έχει πρόβλημα με την φόρτιση του, μιας και όταν το συνδέω δεν βγάζει τον κεραυνό δίπλα από το ποσοστό της μπαταρίας αλλά γράφει εκεί ότι *δεν φορτίζει" και το φορτίζει πολύ πολύ αργά , υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μιας και δεν έχω αποδηξη γιατί ήταν δώρο;υ.γ. έχω αλλάξει και φορτιστή και καλώδιο αυθεντικό πάλι τα ίδια
Agmourk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Στείλε ένα mail στην Apple, ή στην iSystems εδώ στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεσαι απόδειξη αφού φαίνεται πότε πρωτοανοίχτηκε το tablet και με τι λογαριασμό. Μόνο το S/N. Επίσης, μπορείς να απευθυνθείς και σε service όπως έχουν τα Public, Κωτσόβολος, Γερμανός κλπ, προκειμένου να το παραλάβουν αυτοί και να το στέιλουν. Απλά εάν δεν επισκευαστεί, πληρώνεις έξοδα αποστολής που θα είναι αρκετά. Πάντως γενικά μόνο το S/N χρειάζεσαι και επικοινωνείς κατευθείαν με αντ/πεια για την επισκευή.
κουξκουκ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,μήπως σου βρίσκεται κάποιο τηλέφωνο από isystems?
Agmourk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα Νομίζω είναι αυτό 21 0663 3990.
Neg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά περίπου πριν έναν χρόνο και κάτι μηνες μου κανανε δώρο το από πάνω τάμπλετ ,ήταν από ελληνικό μαγαζί το κατάλαβα από τα μανουαλ ,οστωσω δεν το πολύ δουλεύω αλλά βλέπω ότι πρέπει να έχει πρόβλημα με την φόρτιση του, μιας και όταν το συνδέω δεν βγάζει τον κεραυνό δίπλα από το ποσοστό της μπαταρίας αλλά γράφει εκεί ότι *δεν φορτίζει" και το φορτίζει πολύ πολύ αργά , υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μιας και δεν έχω αποδηξη γιατί ήταν δώρο;υ.γ. έχω αλλάξει και φορτιστή και καλώδιο αυθεντικό πάλι τα ίδια Το iPad Mini 2 χρειάζεται 12W φορτιστή για να φορτίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα