kogi4ever Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα εκανα κι εγω το μπανακι μου περυσι το καλοκαρι με το s7 edge στην πισινα μου και εβγαζα φωτο τους κοιλιακους μου σαν λαικο παιδι και για καποιο λογο πηρε νερο το κινητο.Το ολο προβλημα εμφανιστηκε στην οθονη η οποια εβγαλε μια μονιμη ροζ γραμμη. Μετα απο 1 χρονο λοιπον επεσε στα χερια μου ενα κλειδωμενο s7 edge (carrier lock) και τελος παντων εβγαλα την οθονη του και την εβαλα στην δικη μου μητρικη.Μετα απο 1 μηνα ομως χωρις να βγαλω φωτο τους κοιλιακους μου σε πισινα ξανα βγηκε η ροζ γραμμη.Σημερα ανοιξα το κινητο και ελεγξα αυτα που που σου δειχνουν αν εχει μπει νερο μεσα και δεν εχει κοκκινησει.Πως εξηγητε λοιπον ενω αλλαξα οθονη μετα απο 1 μηνα να μου ξανα εμφανιστηκε το ιδιο προβημα χωρις να το βαλω σε νερο; Η μονο επαφη που ειχε με τον νερο ειναι ο ιδρωτας οταν το εχω στη τεσεπη μου και εχει εξω 40 βαθμους....
stelios18120 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ισως να φταιει η μητρικη σου (Ισως να φταινε οι κοιλιακοι σου,γ ασε μπακα να δουμε τοτε θα βγαζει ροζ γραμμη; ) 3
kogi4ever Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 χαχα ναι το σκεφτηκα κι εγω για την μητρικη αλλα για ποιο λογο να βγει μετα απο 1 μηνα και οχι εκεινη την στιγμη;
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/655107-οθονη-s7-edge-με-ροζ-γραμμη/ Μπες και διαβασε
kogi4ever Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν λέει πολλά. Ακόμα έχω την σπορεία το πρόβλημα είναι στην οθόνη ή στην μητρική?
ziaba Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 σαν πολλές ροζ γραμμές δεν εμφανίστηκαν τελευταία? Στέλιο ετοιμάσου! ts τέτοια γραμμή σου πέταξε?
saruman123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ισως να φταιει η μητρικη σου (Ισως να φταινε οι κοιλιακοι σου,γ ασε μπακα να δουμε τοτε θα βγαζει ροζ γραμμη; ) Νατα,νατα τα μαντάτα.... χαχα , άντε πάνε για το S8....
stelios18120 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Νατα,νατα τα μαντάτα.... χαχα , άντε πάνε για το S8.... Ειμαι υπο σκεψη...και στο ψαξιμο. Οχι s8 αλλα s8+ Θελω γκουμουτσα αυτη την φορα 1
kogi4ever Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι και η παλια οθονη και η καινουργια.Μαλλον ημουν τοσο τυχερος που ακομη και η καινουργια οθονη που εβαλα εμφανισε το ιδιο προβλημα...Δυσκολο να παρω τo s8 γτ μολις το αγορασα στο κοριτσι
ziaba Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 το να πας σε s8 δεν είναι λύση παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημά 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 το να πας σε s8 δεν είναι λύση παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημά Οποτε αν εισαι τυχερος το γλυτωνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα