Προς το περιεχόμενο

Compact ή Mirrorless


Kostasallinone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά, 

Θέλω να αλλάξω την φωτογραφική μηχανή Sony dsc h50. Έχοντας την εδώ και 7 χρόνια με βόλεψε πάρα πολύ ο ενσωματωμένος φακός και το εύρος του. Δεν γνωρίζω πολλά από χαρακτηριστικά κοκ, απλά μου αρέσει η φωτογραφία σαν χόμπι.

 

Πλέον θέλω να αγοράσω μια μηχανή πολύ μικρή είτε compact, είτε mirrorless που ο φακός τους να έχει ένα σχετικό μεγάλο εύρος όπως στην προηγούμενη μηχανή μου. Μέχρι στιγμής μου πρότειναν την Fujifilm xt2 που από ότι είδα αλλάζει φακούς. Η τιμή που διαθέτω είναι 1800 ευρώ. Γενικά αναζητώ μια μηχανή που θα μπορούσε να κουβαληθεί στις γενικές αποσκευές και να μην χρειάζεται δικιά της τσάντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Compact εφόσον έχεις τέτοιο budget τις αφήνεις....

 

Κοιτάς για mirrorless που είναι μικρές σε μέγεθος, αλλάζουν φακούς και σ'αυτό το budget θα βρεις εξαιρετικές επιλογές που θα σου προτείνουν και τα πιο έμπειρα μέλη εδώ:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις κυκλοφόρησε από την Sony. https://www.dpreview.com/products/sony/compacts/sony_dscrx10iv

 

Ουσιαστικά είναι η σημερινή εκδοχή της δικιάς σου μηχανής, πολύ βελτιωμένη βέβαια. Αισθητήρας μεγέθους 1 ίντσας πολύ καλός.

Αν θέλεις να μπαίνει στην τσέπη με αντίστοιχο ζουμ αναγκαστικά πας σε αισθητήρα 1/2.3 ίντσες που έχουν και τα καλά κινητά. Ένα παράδειγμα είναι αυτό. https://www.dpreview.com/products/panasonic/compacts/panasonic_dczs70

 

edit υπάρχει και αυτή με 1 ίντσα αισθητήρα και 10Χ ζουμ που είναι κοντά στη δικιά σου. https://www.dpreview.com/reviews/power-zoom-panasonic-lumix-dmc-zs100-tz100-review/3

Επεξ/σία από nickolas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...