Προς το περιεχόμενο

Tablet Dual OS

Agmourk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι στην αναζήτηση για tablet. Ενώ στην αρχή έλεγα να πάρω ένα Android Tablet, μετά σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερα αν έπαιρνα ένα Dual OS, για να τα έχω και τα δύο σε ένα.

Η χρήση του θα είναι αυστηρά για το σπίτι (έχω λαπτοπ για τα υπόλοιπα), αλλά θα ήθελα να είναι όσο πιο future proof γίνεται, αφού θα ήθελα να το κρατήσω 2-3 χρόνια. Λόγω του ότι έχω όλο το οικοσύστημα μου σε MS (κινητό, λαπτοπ και σταθερός) θα ήθελα να συνεχίσω έτσι, αφού είδα ότι η MS το μεγαλύτερο πρόβλημα στα tablet της για εμένα, το πληκτρολόγιο, το διορθώνει με την καινούργια έκδοση.

Βασικές προυποθέσεις είναι να είναι 4GB RAM, 64GB+ αποθηκευτικό χώρο και έναν καλό επεξεργαστή. Έχω ήδη ένα tablet που χρησιμοποιεί ο πατέρας μου, το Vero Tab 10.1, και είμαι ικανοποιημένος, αλλά δεν παίρνει εύκολα αναβαθμίσεις λόγω αποθηκευτικού χώρου και μνήμης (2GB RAM). Επειδή όμως δεν έχω πειραματιστεί με κινέζικα dual boot θα ήθελα γνώμη απο κάποιον που έχει δοκιμάσει.

Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν στα Windows tablet μπορούμε να παίρνουμε ειδοποιήσεις σε sleep mode. Όπως σε Android ας πούμε. Το Budget είναι στα 200 ευρώ και δεν με πειράζει να είναι και απο εξωτερικό (Amazon, Ebay, Gearbest) αρκεί να είναι απο Ευρώπη.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά που σου προτείνω είναι https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_605518.html είναι απο κίνα δυστηχώς αλλά μπορείς να επιλέξεις Priority line express EU τρόπου αποστολης για να αποφύγεις τυχών χρεώσεις τελωνείου.

Ενα αρκέτα δύνατο tablet  κ μεσα στο budget  που ζήτησες! Με πολυ μεγάλη μπαταρία  8400mAh  + keyboard   android 5.1 + windows 10 υποστηρίζονται όλες οι γλώσσες και ελληνικά.4 πυρινο intel cherry cpu στα 1,44ghz εως 1,92ghz 4gb ram 64gb rom.type c usb k πολλα ακομα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Επεξ/σία από paredwse
Δημοσ.

Αυτά που σου προτείνω είναι   https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_605518.html?lkid=11445604       είναι απο κίνα δυστηχώς αλλά μπορείς να επιλέξεις Priority line express EU τρόπου αποστολης για να αποφύγεις τυχών χρεώσεις τελωνείου.

Ενα αρκέτα δύνατο tablet  κ μεσα στο budget  που ζήτησες! Με πολυ μεγάλη μπαταρία  8400mAh  + keyboard   android 5.1 + windows 10 υποστηρίζονται όλες οι γλώσσες και ελληνικά.4 πυρινο intel cherry cpu στα 1,44ghz εως 1,92ghz 4gb ram 64gb rom.type c usb k πολλα ακομα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ σε παρόμοιο κατέληξα. Λόγω μεγάθους θα πάρω το hipro 10. Απο χθες που έβαλα το θέμα κοίταξα κάποια βίντεο και κατέληξα σε αυτό, αφού με 20 ευρώ βρίσκω και το πενάκι που ίσως να μυο φάνει χρήσιμο σε κάποια πράγματα που θέλω να κάνω. Εννοείται με priority line express για να μην έχω τελωνείο. και πάλι ευχαριστώ.!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ σε παρόμοιο κατέληξα. Λόγω μεγάθους θα πάρω το hipro 10. Απο χθες που έβαλα το θέμα κοίταξα κάποια βίντεο και κατέληξα σε αυτό, αφού με 20 ευρώ βρίσκω και το πενάκι που ίσως να μυο φάνει χρήσιμο σε κάποια πράγματα που θέλω να κάνω. Εννοείται με priority line express για να μην έχω τελωνείο. και πάλι ευχαριστώ.!

εχει μικροτερη μπαταρια το Hi10 pro  6600mAh  σε αντι8εση με το Ηι10 plus  8400mAh.

Δημοσ.

εχει μικροτερη μπαταρια το Hi10 pro  6600mAh  σε αντι8εση με το Ηι10 plus  8400mAh.

Ναι το είδα. Η μπαταρία δεν με ενοχλεί και τόσο αφού σπίτι θα το έχω και ελάχιστα έξω, οπότε 2 ημέρες θεωρώ ότι μου βγάζει χωρίς πρόβλημα. Γνωρίζεις εάν παίρνουν ειδοποιήσεις, όταν σβήνει η οθόνη, τα windows tablets? κάπου είχα διαβάσει ότι γίνεται αλλά είναι χαρακτηριστικό μόνο των Surface.

Δημοσ.

Ναι το είδα. Η μπαταρία δεν με ενοχλεί και τόσο αφού σπίτι θα το έχω και ελάχιστα έξω, οπότε 2 ημέρες θεωρώ ότι μου βγάζει χωρίς πρόβλημα. Γνωρίζεις εάν παίρνουν ειδοποιήσεις, όταν σβήνει η οθόνη, τα windows tablets? κάπου είχα διαβάσει ότι γίνεται αλλά είναι χαρακτηριστικό μόνο των Surface.

Μύθος  , μια χαρά λειτουργούν οι ειδοποιήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...