Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα βλέπει κανεις;

(Και εγω έχω να δω σειρά απο τις 3 χάριτες).

Αυτό ειναι σαν μια τρελη προσπάθεια μίξης όλων των κλισέ της λάμψης Φώσκολου + ultra light braking bad + αισθητική τούρκικου σήριαλ, επενδεδυμένα με άφθονα κιτσέ τραγούδια (και μινιμαλ μουσική απο εισαγωγικές οθόνες Nintendo για τις σκηνές όπου ο ψυχακιας δολοφόνος διαλογίζεται στο σαλόνι του..). έναν αχταρμά, που εχει πλάκα κ μου έβγαλε κάτι, όποτε ειπα να το μοιραστώ να δω αν το έβλεπε κανεις άλλος. Αλλά μάλλον δεν το βλέπει κανεις όποτε Σορρυ για την ενόχληση dudes... :-)

Η αλήθεια είναι ότι είναι ιδανική συντροφιά για να παίζει απο το κινητό, όταν κάνω grinding στο Darkest Dungeon και βαριέμαι λίγο... Ιεροσυλία I know :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθημερινό ελληνικό σήριαλ είναι, μην περιμένετε να γίνει house of cards. Πάντως, αρκετά προσεγμένο ως παραγωγή και καθόλου φθηνιάρικη (κυρίως εξωτερικά πλάνα, κάποιοι καταξιωμένοι ηθοποιοί) σε αντίθεση με τα 2/3 των σήριαλ των τελευταίων χρόνων. Για να γράφουμε και τα πράγματα όπως είναι...

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ενδιαφέρον σενάριο, ωραίες εικόνες αλλά χάλια ερμηνείες από τους νέους ηθοποιούς. Ειδικά οι 2 πρωταγωνιστές καθώς και ο αστυνόμος, θυμίζουν παραστάσεις του Σεφερλή... :P

PS: Έγινε συγχώνευση 2 θεμάτων, γι'αυτό θα δείτε "σφήνες" με νέα μηνύματα... 

Δημοσ.

Το βλεπω , μου τη σπαει η Νινα διοτι παιζει λες και ειναι στο θεατρικο γυμνασιου ή διαβαζει τα λογια της σε καθε σκηνη!

Γελω με αστυνομο Αυγερη διοτι παει να μιμηθεί ταξιαρχο Θεοχαρη ! Οταν λεει ειδικα : καθαρματα... ντροπιαζουν το Σωμα κλπ

Οι πρωταγωνιστες μ αρεσουν, δε θα με χαλαγε βεβαια η Ολγα να ηταν πρωταγωνιστρια

Α επισης θελω πολυ ενα σεκλετι Γκλετσου και να χορέψει ζειμπεκικο Ευδοκίας ή να συλλογιζεται και να παιζει ψιθυρους καρδιας απο πισω! Χααχααχχ

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που βλέπει την "Άννα" και μετά την Όλγα(Γερονικολου) και δεν έχει πει το ίδιο πράγμα? Της πάει και αυτος ο ρόλος της Γερονικολού αλλά λόγω ρεπερτορίου και γενικά στυλ θα ταν ταμάμ να παίξει την Άννα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...