Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα το 1ο διπλο επεισοδιο και εχω εντυπωσιαστει απο τις ερμηνειες των "παλαιοτερων" ηθοποιων (παρτσαλακης γκλετσος ακριτιδη παπουλια)

Ομολογω πως δεν περιμενα τετοιες ερμηνειες και τετοιο ενδιαφερον απο Ελληνικη σειρα.

Νομιζω πως το ΝΗΣΙ εχει βρει πλεον αντιπαλο δεος ...

Αξιζει καποιος να το ξεκινησει εαν του αρεσουν τα αστυνομικα μυστηριου ...

Δημοσ.

Προσωπικά μου φαίνεται προβλέψιμο.Δεν ξέρω αν φταίει η σειρά ή ότι έχω δει σειρές τύπου 10ης εντολής οπότε το "απροσδόκητο" της σειράς εμένα μου φαίνεται σίγουρο. 

Δημοσ.
Επιτέλους μια σοβαρή σειρά με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ερμηνείες (αγαπάμε Μυρτώ Αλικάκη όσοι ασχολουμαστε

λίγο με θέατρο). 

Δεν ειναι η σειρά που μας καθιλώσει, σε καμία περίπτωση δεν ειναι Νησί που θα ανταγωνιζόταν survivor, αλλά υπάρχει ποιότητα

και αυτό ειναι το σημαντικο. Ελπίζω να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι και να ξαναδώσουν στην Ελληνική τηλεόραση

σημαντικές παραγωγές.

Δημοσ.

Επιτέλους μια σοβαρή σειρά με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ερμηνείες (αγαπάμε Μυρτώ Αλικάκη όσοι ασχολουμαστε

λίγο με θέατρο).

Δεν ειναι η σειρά που μας καθιλώσει, σε καμία περίπτωση δεν ειναι Νησί που θα ανταγωνιζόταν survivor, αλλά υπάρχει ποιότητα

και αυτό ειναι το σημαντικο. Ελπίζω να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι και να ξαναδώσουν στην Ελληνική τηλεόραση

σημαντικές παραγωγές.

Ετσι ακριβως..

Οι "μεγαλοι" δινουν ρεστα , ειδικα ο γκλετσος που δεν το περιμενα..

Δεν ειναι τυχαιο που κατ εμε τα πιο βαρετα σημεια ειναι οταν ειναι οι 2 πρωταγωνιστες μαζι.

Κατα τα αλλα , αστερακι εν μεσω χαους ..

Και πολυ ωραια μουσικη επενδυση καθως και φωτογραφια...

Μετεωρα τα σπανε !

• Like 1
Δημοσ.

Εαν αλλαξουν ηθοποιους στους 2 πρωταγωνιστες η σειρα θα ηταν πολυ μπροστα ..

Κριμα για τους "παλιους" που θα τους χαντακωσουν αυτοι οι 2 ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...