Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vodafone 5 χρόνια τώρα όλα οκ. Μέχρι τον Ιούνιο 7.5 (λόγω απόστασης), μετά 49 καρφωτά (Vdsl) και μάλιστα χωρίς διακοπή ακόμα και 15 μέρες!

Δημοσ.

Γενικά δε νομίζω να επηρεάσει και πολύ τους πελάτες αυτό. Δε ξέρω αν σκοπεύουν να την διατηρήσουν με την επωνυμία της όπως πχ με την Q όταν εξαγοράστηκε από τη Wind ή απλά να την ενσωματώσουν αλλά σε κάθε περίπτωση τα συμβόλαια που υπάρχουν ή θα τα τιμήσουν ή θα δώσουν δυνατότητα δωρεάν αποχώρησης, δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν και αλλιώς δλδ.

Δεν έχει νόημα να το κάνεις αυτό, αν είναι να είσαι διαρκώς σε κίνηση και αλλαγές δεν έχει κανένα νόημα. Θεώρησε δεδομένο ότι όποια συμφωνία και να έχει γίνει δεν θα συνεχίσει αλλά θα προσφέρουν την δυνατότητα υπαναχώρησης ατελώς μια και οι πελάτες απλά θα μεταβούν στο νυν δίκτυο wind ή voda. Βέβαια αν δε σε πειράζει εσένα προχώρα το αλλά η δική μου άποψη είναι να πάρεις μια προσφορά και να πας εξ'αρχής με αυτόν που θέλεις. Γλυτώνεις έξοδα και ταλαιπωρία. 

Εχε πάντα στο μυαλό σου τη ρήση του σοφού λαού που λέει "αγοράζεις φτηνά, πληρώνεις ακριβά".  

Δημοσ.

Εγώ βλέπω πως μόνο με την κινητικότητα (όταν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει δωρεάν ) έχεις όφελος ως καταναλωτής. Αν δε πέσει αίτημα φορητότητας τότε η τιμή είναι στάνταρ, μετά ξαφνικά γεννιούνται νέες τιμές χαμηλότερες δια μαγείας.

Εγώ μόλις κάνω την καταγγελία της σύμβασης στη Wind λόγω των αυξήσεων, θα κάνω αίτημα φορητότητας στη Cyta αφού με το απλό dp θα έχω όφελος 5 ευρώ το μήνα σε σχέση με wind (120 στη διετία) ενώ μπορεί να βάλω και vdsl και να μου βγει γύρω στο μισό ευρώ πιο ακριβά από το adsl της wind που πιάνω 8 max. Αν θέλει η wind ας ισοφαρίσει έστω τη τιμή ή ας δώσει vdsl στα ίδια να με κρατήσει.

Επίσης μπήκε και μια κινεζική εταιρεία στο παιχνίδι απόκτησης της Cyta που αν την αποκτήσει θα είναι ιδιαίτερα θετικό για την αγορά (να μην μειωθεί ο ανταγωνισμός) και αυξάνει τις πιθανότητες να μείνει ως έχει η κατάσταση για τους υφιστάμενους πελάτες.

Δημοσ.

Είμαι χρήστης Wind εδώ και 1,5 μήνα. Μου έκαναν προσφορά για 22€ και δέχτηκα. 24μηνη δέσμευση.

Στον λογαριασμό είδα με μικρά μικρά γράμματα να αναγράφεται ότι θα γίνει αύξηση των τιμών κατά περίπου 2,5€ συνολικά. Η αύξηση θα ισχύσει και σε νέους και σε παλιούς συνδρομητές και αν δεν μας αρέσει μπορούμε να σπάσουμε το συμβόλαιο!

Ξεφτίλες σε όλο τους το μεγαλείο. Τα μαζεύω και φεύγω. Μακριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...