NedLock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδια!Για αλλαγή προγράμματος απο Cosmote σκέφτομαι για Vodafone ή wind.Παντα adsl σύνδεση διοτι στην περιοχή μου δεν υπάρχει δυνατότητα vdsl.Σκεψεις σας και εντυπώσεις απο τις 2 εταιρίες; Βρίσκομαι Κερατσίνι στον Πειραιά. Οι γνώμες σας θα βοηθήσουν αρκετά!!!
bill2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 εγω δεν μένω στην περιοχή αυτή αλλά θα σου πω την εμπερία μου απο της 2 εταιρίες εγω είμαι στη hol τώρα είμαι ικανοποιημένος ο πατέρας μου που είχε wind είχε όλο προβλήματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Το Κερατσίνι πάντως το έχει αναλάβει η Wind. Βέβαια μέχρι να τελειώσουν τα έργα και να δωθεί διαθεσιμοτητα στο NGA δίκτυο παίζει να έχει περάσει το 24μηνο συμβόλαιο σε άλλο πάροχο.
d_crazy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικώς, και οι 2 εταιρίες δεν είναι εταιρίες που έχω σε υπόληψη. Η Wind δεν με άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Aπο την άλλη στο παρελθόν, και η Hol τραβούσε τα κολλήματά της. Για λογούς εξυπηρέτησης πελατών και μόνο σου προτείνω vodafone(τουλάχιστον όταν είχα θέμα ήταν αρκετά εξυπηρετικοί) .
bill2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 ασε που hol μπορείς να πάρεις και στο 80040013844 και να σε συνδεσουν στην εξυπηρετηση χωρις χρεωση προτι είναιτεχνική υποστήριξη ενω στη wind μονο τεχνικό τμήμα είναι δωρεάν αν έχεις ένα πρόβλημα με το λογαριασμο σου η κάτι άλλο θα χρεωθεις 0,25 λεπτά
thleorasakias Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 vodafone προτεινω το καλο ειναι οτι χρειαστεις εχει τηλ που δεν χρεωνεσαι επισης οτι θεμα προεκυψε και ανελαβαν μου ηρθε στο κινητο το ονομα επωνυμο αριθμος υποθεσης και την ημερα που θα εχω προσωπικη ενημερωση.
Hardii Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Κατά την εμπειρία μου, μείνε μακριά από την Vodafone. Ειναι οτι χειρότερο.
bill2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 εγώ από Vodafone ειμαι πολύ ευχαριστημένος
ikaruga24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Η κάθε εταιρία έχει αποδείξει μέχρι τώρα την "αξία" της. Μείνε μακριά από wind. Επέλεξε voda ή οτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τι άποψη υπάρχει για τη cyta; Καταρχάς ότι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η πώλησή της. 4
MikeJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καταρχάς ότι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η πώλησή της. Γενικά δε νομίζω να επηρεάσει και πολύ τους πελάτες αυτό. Δε ξέρω αν σκοπεύουν να την διατηρήσουν με την επωνυμία της όπως πχ με την Q όταν εξαγοράστηκε από τη Wind ή απλά να την ενσωματώσουν αλλά σε κάθε περίπτωση τα συμβόλαια που υπάρχουν ή θα τα τιμήσουν ή θα δώσουν δυνατότητα δωρεάν αποχώρησης, δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν και αλλιώς δλδ. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είναι να φύγεις τόσο σύντομα, μην πας εξαρχής...
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κατά την εμπειρία μου, μείνε μακριά από την Vodafone. Ειναι οτι χειρότερο. 16 μήνες δεν έχω κανένα πρόβλημα από vodafone. Μέχρι και την μεταφορά απ τον ένα νομό στον άλλον (λόγω μετακόμισης) τσάμπα μου την έκαναν Ποτέ μα ποτέ δεν είχα αποσύνδεση, ποτέ lag σε games. Εκεί που έμενα λόγω περίεργης περιοχής, είχα 9ρα σύνδεση. Εδώ που μένω τώρα, χτυπάω 21. Αγαπώ vodafone και μισώ wind λόγω άπειρων αποσυνδέσεων.
bill2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ με Vodafone στο ads l είχα 15.7 μέτα στο vdsl 49 μια χαρά. ο πατέρας μου με wind που είχε 20 αποσύνδεσης τη μέρα είχε και όλη τη μέρα τεχνικό στο σπίτι του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα