Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αγοράσει κάποιος θερμαγώγιμη πάστα, υπάρχει κάποιο χρονικό όριο που μπορεί να την κρατήσει και να την χρησιμοποιήσει; Αν ξεπεραστεί κάποιος χρονικό διάστημα η πάστα χάνει τις ιδιώτητές της; Ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω μια να αλλάξω την παλιά στον επεξεργαστή μου, αλλά η υπόλοιπη που θα παραμείνει στο σωληνάριο δεν θα χρησιμοποιηθεί για χρόνια......

Δημοσ.

Αν αγοράσει κάποιος θερμαγώγιμη πάστα, υπάρχει κάποιο χρονικό όριο που μπορεί να την κρατήσει και να την χρησιμοποιήσει; Αν ξεπεραστεί κάποιος χρονικό διάστημα η πάστα χάνει τις ιδιώτητές της; Ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω μια να αλλάξω την παλιά στον επεξεργαστή μου, αλλά η υπόλοιπη που θα παραμείνει στο σωληνάριο δεν θα χρησιμοποιηθεί για χρόνια......

Βαλτην καπου δροσερα, πχ σκοτεινο ντουλαπι και θα ειναι μια χαρα για παρα πολλα χρονια
  • Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται από την πάστα. Για να σου κρατήσει πρέπει να την σφραγίσεις καλά και αν γίνεται βάλτην και σε ένα σακουλάκι που σφραγίζει, αφού βγάλεις όσο μπορείς τον αέρα. 

Μια λευκή πάστα που είχα την άφησα σε κλειστό σωληνάριο και σε ένα χρόνο έγινε πέτρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ την βάζω στο.... Ψυγείο.

Κάπου κάποτε είχα διαβάσει κάποιον να το προτείνει και το δοκίμασα. Την τρέχουσα πάστα την έχω πάνω από 2.5-3 χρόνια και είναι κομπλέ και από υφή και από απόδοση.

Δημοσ.

Εγώ την βάζω στο.... Ψυγείο.

Κάπου κάποτε είχα διαβάσει κάποιον να το προτείνει και το δοκίμασα. Την τρέχουσα πάστα την έχω πάνω από 2.5-3 χρόνια και είναι κομπλέ και από υφή και από απόδοση.

Νομιζω οτι ειναι υπερβολη αυτο,απο ολες τις πλευρες.

Εαν ειναι να κρατας σωληναριο παστας 3 χρονια,τοτε καποιο λαθος κανεις.

Καλυτερα να αγοραζεις μικροτερο σωληναριο,αφου προφανως δεν τη χρησιμοποιεις συχνα.

Και ο φιλος παραπανω που τη χρειαστηκε μετα απο ενα χρονο ειναι στην ιδια φαση με εσενα.

Καλυτερα να αγοραζεις μικροτερη ποσοτητα,ωστε να μην εχεις και την εννοια  μη χαλασει ( ασχετως που κανει 7 ευρω ολο το σωληναριο ).

Παρ ολο που χρησιμοποιω συχνα λογω δουλειας,παιρνω 4G σωληναριο καθε φορα και ειμαι ξενοιαστος.

Δημοσ.

Παστα αλλαζω καθε 6μηνες στο Pc.Τα μικρα σωληναρια δεν αξιζουν και πολυ σε τιμη.

Απο την στιγμη που σε θερμοκρασιες ειμαι κομπλε,δεν βρισκω υπερβολη το να κραταω παστα τοσο καιρο.Και αφου στο ψυγειο μου κραταει μια χαρα,το μεγαλο σωληναρια αξιζει αναλογικα σε money/time.

Υπερβολη θα ηταν να επαιρνα το μεγαλο σωληναριο και να εχανε την αποδοση της με τα χρονια,οποτε να ειχα θεμα στις θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Ας μην αναλυσουμε αλλο το θεμα της υπερβολης.

Το ψυγειο δε σωζει την κατασταση,το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις ειτε την εχεις εξω,ειτε στο ψυγειο.

Mονο εαν την βαλεις καπου αεροστεγως κλεισμενη θα εισαι σιγουρος.

Κατα τα αλλα εαν δεν τη βαλεις στο ντουλαπακι του αυτοκινητου δε θα εχεις προβλημα.

Ο φιλος με την ασπρη παστα μαλλον ειχε αλλο θεμα,ισως να μην ειχε κλεισει καλα και για αυτο εγινε πετρα.

Δημοσ.

Μπορει οντως εξω να μην εχει θεμα η παστα.Δεν το ξερω γιατι δεν το εχω δοκιμασει σε προσωπικο μου σωληναριο.Απλα ετσι εχω μαθει και τοσα χρονια ετσι την εχω.Ετσι και αλλιως χωρο δεν πιανει.

Παντως στην δουλεια οταν κανουμε μια φορα τον χρονο το προβλεπομενο μαζεμα και βρισκουμε καμια που εχει πεσει απο καμια τρυπα κλπ ειναι λιγο "¨καπως" και τις πεταμε.

Δημοσ.

Ειναι ευκολο να δεις εαν εχει θεμα η παστα,αν πατησεις το σωληναριο για να βγει και εχει την οποιαδηποτε ιδιομορφια τοτε μαλλον ειναι για πεταμα,αλλα αυτο πιστευω οτι γινεται μονο μετα το εξης σκηνικο : 
Βαζεις την παστα στο σημειο που θες,την αφηνεις ανοιχτη μεχρι να τελειωσεις τη δουλεια,δε σκουπιζεις το στομιο και κλεινεις το καπακι.

Εαν στραβοβιδωσει τοτε παιρνει αερα μονιμως και χαλαει.

Δεν εχω κατσει να κανω πειραματα μιας και ειναι ακριβο υλικο,αλλα απο οτι εχω καταλαβει στεγνωνει ευκολα εαν εχει επαφη με τον αερα.

Προσφατα ενω εβαζα την παστα πανω στον επεξεργαστη χτυπησε το τηλεφωνο και επειδη επρεπε να απαντησω,αργησα καποια λεπτα να βαλω την ψυκτρα.

Μετα απο 2 μερες με πηρε τηλ ο πελατης ( που συμπτωματικα ηταν εκεινος που με ειχε καλεσει ) ,οτι ο υπολογιστης εκλεινε.

Πηρα το pc,εβγαλα την ψυκτρα και αλλαξα παστα.

Μετα ολα δουλεψαν ρολοι.

Δημοσ.

Ο φιλος με την ασπρη παστα μαλλον ειχε αλλο θεμα,ισως να μην ειχε κλεισει καλα και για αυτο εγινε πετρα.

Όχι, κανονικότατα είχε κλείσει. Τα σωληνάρια, ότι και περιεχόμενο κι να έχουν, αν ανοιχτούν μια φορά και σπάσει το μεταλλικό κάλυμμα, μοιραία κάποια στιγμή γίνονται πέτρα. Δεν είναι αεροστεγείς συσκευασίες.

Δημοσ.

Δεν ξερω πως γινεται η παστα μετα απο ενα χρονο.

Προφανως πρεπει να ειναι κλεισμενο αεροστεγως για να μην εχει θεμα.

Δεν αξιζει καν σαν πειραμα παντως..

Δημοσ.

Δεν νομίζω πάντως για λίγα λεπτά που άφησες την πάστα στον αέρα να δημιούργησε τετοιο πρόβλημα που να σβήνει ο υπολογιστής. Μου έχει τύχει άπειρες φορές να βάλω πάστα και να τύχει κάτι άλλο και θέμα με θερμοκρασίες δεν είχα ποτέ.

Δημοσ.

Εξαρτάται από την πάστα.

Συνήθως αν περάσουν τα  χρόνια γίνεται λίγο πιο πηχτή και δεν απλώνετε εύκολα. Κάνει όμως την δουλειά της. Αφαιρείς λίγο κοντά από το στόμιο που συνήθως πετρώνει και βάζεις από την υπόλοιπη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...