giannisXXX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 HELP!!!! Καλημέρα στο φόρουμ Η σύνδεση έγινε τον Ιούνιο μόνο και μόνο για το VDSL 50 και με ταχύτητες άνω των 40 Mbps αυτούς του μήνες .Αλλά εδώ και 2 βδομάδες έχω προβλήματα με την σύνδεση ΜΟΝΟ το πρωί 6:00-8:00 (αποσυνδέσεις,σφάλματα,διακοπές,μη συγχρονισμός κάθε μέρα και λίγο διαφορετικό άλλοτε πολυ άλλοτε λίγο) η αλλά κατάσταση χειροτέρεψε με την επίσκεψη τεχνικώνΤην Δευτέρα 18/9 ήρθαν τεχνικοί και αλλάξαν ζευγάρι Πριν έρθουν τεχνικοί και μετά το τέλος τον προβλημάτων που γίνονται το πρωί Το Speedport 45++ MbpsΑφού αλλάξαν ζεύγος, έχω το Speedport πάνω κυρίως και συγχρόνισε σε 36Mbps μετά από λίγη ώρα από τα κεντρικά με έβαλαν με 34αρι προφιλ Την επόμενη μέρα το πρόβλημα παρέμενε και εμφανίστηκαν καινούργια προβλήματα (όχι συνέχεια) σε καθημερινή χρήση σε παιχνίδια με packet loss Από την τετάρτη το πρωί έπεσα στα 33 Mbps και Πέμπτη σε 32 Mbps. Fast path όλα τα παραπάνω Την δεύτερα που ήρθαν οι τεχνικοί έκαναν αίτημα (άμα θέλω) για υποβάθμιση σε 30αραΕχθές Πέμπτη ζήτησα προφίλ 30αρας (δεν άλλαξα πακέτο ακόμη) σήμερα πάλι τα ίδιο πρόβλημα και της εξήγησα οτι προτιμώ να μου δώσουν πίσω το παλιό ζεύγος που είχα (δεν μου έδωσε απάντηση) και της είπα με 30αρα το head room ήταν πολυ μικρο για να φύγουν τα πρόβλημα και μου ειπε τότε οτι μπορεί να το γυρίσουν και adsl ακόμακαι χθες με 9 ώρες up time το (έκανα restart το μεσημέρι πριν το κάνω από πρωί είχε μαζέψει ~25000 crc errors) Σήμερα 4-5 αποσυνδέσεις απανωτάΤι με συμβουλεύετε να κάνω;Μπορώ να καταργήσω την σύνδεση πριν 12μηνο γιατί μόνο και μόνο έβαλα ΟΤΕ γιατί μου έδινε 50; και το είχα μέχρι την Δευτέρα το πρωί!
bill2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 έλενξε την εσωτερική σου καλωδίωση μιπως κάπου έχει κάτι
keravnos21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Την συνδεση την καταργεις οτι ωρα θελεις αλλα θα πληρωσεις την ρητρα του συμβολαιου η οποια διαφερει αναλογα το συμβολαιο , το προβλημα στην γραμμη σου δεν σημαινει οτι μπορεις να φυγεις οτι ωρα θελεις, δυστηχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Μονο αν ειχες προβλημα στην τηλεφωνια θα μπορουσες να σπασεις το συμβολαιο γι αυτο γραφουν εως 50 στην vdsl και δεν γραφουν καθαρα 50 το ιδιο ισχυει και για το adsl.
giannisXXX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις Εσωτερική καλωδίωση δεν έχει κάποιο πρόβλημα, είναι 1 πρίζα και μετά στο ρουτερ (έχω voip) Τώρα για το εμπορικό κομμάτι μου είπαν από το 13888 για υποβάθμιση 50αρα σε 30αρα ακόμη και σε 24αρι για αυτό λέω άμα μπορώ να το καταργήσω
bill2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 αυτό είναι υποβάθμιση υπηρεσίας και νομίζω απο 15 εως 40 ευρω σε χρεώνουν αλλά είναι εως 50 εως 30 εως 24
giannisXXX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 αυτό είναι υποβάθμιση υπηρεσίας και νομίζω απο 15 εως 40 ευρω σε χρεώνουν αλλά είναι εως 50 εως 30 εως 24 Όταν μου άλλαξαν το ζευγάρι οι τεχνικοί έκαναν αίτημα για "υποβάθμιση" δλδ από οτι κατάλαβα έχω το δικαίωμα γιατί το δίκτυο δεν "υποστηρίζει" 50αρα να πάω σε 30αρα χωρίς κάποιο κόστος για να μου μειωθεί το πάγιο Εγώ πήρα τηλ.στο 13888 για να μου αλλάξουν το ζεύγος έγινε την αίτηση στο τεχνικό τμήμα για αλλαγή ζεύγους άλλα μου είπαν οτι πιθανόν να μην γίνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα