Postmort3m Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα Μπήκα στην εφαρμογή του ypeka.gr για να εκδώσω το ειδικό σήμα για την κυκλοφορία στον δακτύλιο και ενώ το αυτοκίνητο πληρεί τις προυποθέσεις (Euro 4, υγραέριο, 119 CO2) μου βγάζει ότι δεν τις πληρεί. Είναι Fiat Grande Punto του 2009 με εργοστασιακό υγραέριο. Τι μπορώ να κάνω, που να απευθυνθώ για να δω τι και πως?
panosno1com Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα Μπήκα στην εφαρμογή του ypeka.gr για να εκδώσω το ειδικό σήμα για την κυκλοφορία στον δακτύλιο και ενώ το αυτοκίνητο πληρεί τις προυποθέσεις (Euro 4, υγραέριο, 119 CO2) μου βγάζει ότι δεν τις πληρεί. Είναι Fiat Grande Punto του 2009 με εργοστασιακό υγραέριο. Τι μπορώ να κάνω, που να απευθυνθώ για να δω τι και πως? Διοτι πρεπει να ειναι Euro 5 ή μεταγενεστερης ! http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=822 Ακυρο , τωρα ειδα οτι «Ειδικά για τα υβριδικά και για τα οχήματα αερίου καυσίμου εκ κατασκευής, επιτρέπεται η κυκλοφορία και αυτών που είναι τεχνολογίας Euro 4, εφόσον εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140g/km.» Μηπως ειναι bug του site ??
idomeneas7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ ξέρω πως απλά δείχνεις την άδεια και έτσι επιβεβαιώνεις τις χαμηλές εκπομπές, πρέπει να εκτυπώσεις κάποια βλακεία?
panosno1com Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ ξέρω πως απλά δείχνεις την άδεια και έτσι επιβεβαιώνεις τις χαμηλές εκπομπές, πρέπει να εκτυπώσεις κάποια βλακεία? το χω εκτυπωμενο και το χω στο ντουλαπακι με το book service τα τελη και τα εγγραφα του κτεο και της ασφαλειας εγω παντως http://daktylios.ypeka.gr/ μπες και εκτυπωσε !
idomeneas7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού λέει: Τα οχήματα που, επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθερα στον «Πράσινο Δακτύλιο» θα ελέγχονται από τα όργανα της τροχαίας αποκλειστικά βάσει της άδειας κυκλοφορίας στην οποία αναγράφονται τα όρια εκπομπών ρύπων, η παραβίαση των οποίων θα επιφέρει τις ποινές παράβασης.Η συγκεκριμένη απόφαση του ΥΠΕΚΑ λαμβάνεται με πνεύμα σεβασμού και εμπιστοσύνης στην υπευθυνότητα των πολιτών, τους οποίους καλεί να εφαρμόσουν και περιφρουρήσουν τον «Πράσινο Δακτύλιο». Το ΥΠΕΚΑ βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προκειμένου να γίνεται η έκδοση του «πράσινου σήματος» ηλεκτρονικά. Η έκδοση του βοηθητικού αυτού σήματος θα γίνεται έτσι ώστε να αποφεύγονται χρονοβόρες διαδικασίες και οι πολίτες όλης της χώρας να μπορούν να το προμηθεύονται άμεσα και εύκολα. Οι διαδικασίες της δωρεάν έκδοσης του ειδικού σήματος θα ολοκληρωθούν σε ένα μήνα και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.Σε κάθε περίπτωση η πιστοποίηση της παράβασης παραβίασης του «πράσινου δακτυλίου» θα γίνεται βάσει της άδειας κυκλοφορίας του «πράσινου οχήματος», το οποίο παραμένει το νόμινο κριτήριο ελέγχου των οργάνων της Τροχαίας.Σημειώνεται πάντως ότι από 3 Σεπτεμβρίου που θα εφαρμόζεται ο «πράσινος δακτύλιος» οι κυρώσεις για την παραβίαση του θα είναι οι ίδιες με τις κυρώσεις της παραβίασης του υφιστάμενου δακτυλίου.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Kαλά αφου λέει, εσύ πίστευε οτι δε θα σου δημιουργήσουν ιστορίες και ταλαιωπορίες οι τροχαίοι. Και η ασφάλεια σου ελέγχεται μόνο από τις πινακίδες και δεν είναι υποχρεωτικό να κουβαλάς μαζί σου το χαρτί, οι μπλέ πίθηκοι όμως συνεχίζουν να ζητούν το ασφάλιστρο και να σου τα πρήζουν.
Postmort3m Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται πήρα τηλέφωνο στην Τροχαία Αττικής και μου είπαν να ελέγξω όταν εκδωθει το φεκ για τον φετινό δακτυλιο.. Οποτε μάλλον αυτός ειναι ο λόγος που ενώ πληρει τις προϋποθέσεις το αυτοκινητο δεν το βγάζει στο σύστημα.. Ελπίζω δηλαδή ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα