Προς το περιεχόμενο

Redmi 4-4x με 800ρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα ,τα μαγαζια γνωριζουν με ποια καμερα-οθονη εισαγουν τα κινητα τους?ενδιαφερομαι για την 4/64 snapdragon εκδοση,ρωταω γιατι απο αυτα που διαβαζω,η sony  θεωρειτε ανωτερη.

Δημοσ.

παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα ,τα μαγαζια γνωριζουν με ποια καμερα-οθονη εισαγουν τα κινητα τους?ενδιαφερομαι για την 4/64 snapdragon εκδοση,ρωταω γιατι απο αυτα που διαβαζω,η sony θεωρειτε ανωτερη.

Όχι δεν ξέρουν τίποτα.

Αλλά τα καινούργια έρχονται με Samsung.

• Like 1
Δημοσ.

και κατι τελευταιο,μιας και θα χρησιμοποιω και τις 2 sim,το θεωρειτε καλη επιλογη απο θεμα sar?σκεφτομουν για hawei κυριως επειδη εχουν καλυτερη καμερα αλλα με αποτρεπει το υψηλο sar που εχουν τα κινητα τους.

Δημοσ.

και κατι τελευταιο,μιας και θα χρησιμοποιω και τις 2 sim,το θεωρειτε καλη επιλογη απο θεμα sar?σκεφτομουν για hawei κυριως επειδη εχουν καλυτερη καμερα αλλα με αποτρεπει το υψηλο sar που εχουν τα κινητα τους.

Τα Xiaomi με σχέση τα Huawei σε sar έχουν ποιο χαμηλό.
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα,αγορασα πριν λίγο ένα 4Χ από αγγελία,σφραγισμενο.Ειναι ή έκδοση 4/64 με τον snapdragon.Το κουτί δεν είχε ευρωπαϊκό φορτιστή μέσα και γράφει πίσω 2016101.Να υποθέσω δεν έχει την 800αρα μπάντα έτσι?Όταν βάζω δεδομένα μου έχει το 4G πάνω στην οθόνη πάντως.

Δημοσ.

Καλησπέρα,αγορασα πριν λίγο ένα 4Χ από αγγελία,σφραγισμενο.Ειναι ή έκδοση 4/64 με τον snapdragon.Το κουτί δεν είχε ευρωπαϊκό φορτιστή μέσα και γράφει πίσω 2016101.Να υποθέσω δεν έχει την 800αρα μπάντα έτσι?Όταν βάζω δεδομένα μου έχει το 4G πάνω στην οθόνη πάντως.

Όχι φίλε το Κινέζικο είναι χωρίς Global version και χωρίς 800αρα.

Το 4G στο βγάζει προφανώς από άλλη μπάντα.

Δημοσ.

Από Bangood είναι η απόδειξη οπότε το περίμενα, δεν πειράζει γιατί το πήρα δώρο στο γιο μου,εγώ ερωρευτηκα το Mi Νote 2 που το πήρε φίλος στη δουλειά. Πανέμορφο και τρομερή ποιότητα κατασκευής!Πιστεύω θα αξίζει τα λεφτά που θα δώσω.

Δημοσ.

Από Bangood είναι η απόδειξη οπότε το περίμενα, δεν πειράζει γιατί το πήρα δώρο στο γιο μου,εγώ ερωρευτηκα το Mi Νote 2 που το πήρε φίλος στη δουλειά. Πανέμορφο και τρομερή ποιότητα κατασκευής!Πιστεύω θα αξίζει τα λεφτά που θα δώσω.

Πολύ καλό .

Πρόσεξε τουλάχιστον να είναι με την Global έκδοση για να έχει την 800αρα.

Στο note 4 μπορείς να του βάλεις την Global αν θες να ασχοληθείς,αλλά 800αρα δεν θα έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...