Προς το περιεχόμενο

Redmi 4-4x με 800ρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμ αφου λες αερολογιες

να ελεγες οτι κολλαει οτι κανει κατι αλλο οκ δεκτο

Μην ασχολείσαι το σάλιο σου χαλάς.

Αυτό εδώ απο το e-shop λέτε να εχει την 800αρα;

http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-redmi-note-4x-16gb-3gb-sd-4g-lte-dual-sim-black-eng-p-TEL.090992

Δεν είμαι και σίγουρος άλλο όχι.
  • Like 2
Δημοσ.

Θα φάμε και ξύλο εδώ μέσα σε λίγο,απαγορεύεται μάλλον σε αυτό το φόρουμ να έχουμε διαφορετικές απόψεις!

ρε φιλε δεν μας λες τι παιζει με το κινητο .....απλα λες χαζομαρες που δνε ισχυουν !

Δημοσ.

Θα φάμε και ξύλο εδώ μέσα σε λίγο,απαγορεύεται μάλλον σε αυτό το φόρουμ να έχουμε διαφορετικές απόψεις!

Με βάση αυτά που λες και με τα θέματα που έχεις ανοίξει τι περιμένεις να σου πούμε....
  • Like 2
Δημοσ.

Που θα βρω την έκδοση 64/4 με την 800αρα και τον snapdragon άλλα με 2 χρόνια εγγύηση μέσω infoquest?Τα σκρουτζομαγαζα δίνουν μόνο 1 χρόνο νομίζω.

Δημοσ.

Που θα βρω την έκδοση 64/4 με την 800αρα και τον snapdragon άλλα με 2 χρόνια εγγύηση μέσω infoquest?Τα σκρουτζομαγαζα δίνουν μόνο 1 χρόνο νομίζω.

Plaisio έψαξες;

Δημοσ.

Υπάρχει μαγαζί με 2 χρόνια εγγύηση αλλά όχι τις info quest και με αυτά που θες.

Για το note 4(x) να υποθέσω....

Δημοσ.

Βρηκα 1 κομματι σε κωτσοβολο και αλλο ενα στο πλαισιο...βεβαια η τιμη ξεφευγει στα 259.

259 το πήρα και εγώ, αξίζει όμως.

Δημοσ.

Βρηκα 1 κομματι σε κωτσοβολο και αλλο ενα στο πλαισιο...βεβαια η τιμη ξεφευγει στα 259.

Τόσο κάνει .....
Δημοσ.

ισχυς αλλα μεχρι να με ειδοποιησουν για την 800αρα το χασαμε

αδερφε παιζει να ρωτησες ποτε θα γινει restock η μπορεις ν μαθεις? γτ υπαρχει περιπτωση να γινει αμεσο ρεστοκ..σε μενα δωσαν ασαφης απαντηση παντως σε εμαιλ που τους ειχα στειλει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...