Προς το περιεχόμενο

Redmi 4-4x με 800ρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω το 4 εχει 800αρα και το 4Χ οχι.

1)Redmi Note 4 Helio X20, δεν έχει 800άρα

2)Redmi Note 4X (για την αγορά Κίνας) με snapdragon 625 και αυτό χωρίς 800άρα

3)Redmi Note 4 για αγορά Ινδίας που απαγορεύεται ΜΤΚ και άλλων χωρών αν ΔΕΝ γράφει 2016102 είναι snapdragon 625 χωρίς 800άρα

4)Redmi Note 4 Global Edition γράφει στο κουτί 2016102: snapdragon 625 με 800άρα (προσοχή πολλά σκρουτζομαγαζα λένε global στο όνομά άλλα εννοούνε την rom ενώ πουλάνε τον Κινέζο ή Ινδό χωρίς Β20 )

5)Redmi Note 4X της infoquest: η infoquest βαπτίζει έτσι το global οπότε έχει κανονικά 800άρα στα μεγάλα καταστήματά Πλαίσιο, Γερμανός κλπ και δω στο κουτί 2016102

με λίγα λογία πρέπει να γράφει στο κουτί 2016102 οτιδήποτε άλλο δεν έχει Β20

• Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και ποια ειναι η διαφορα τους?

συμφωνα με το gsmarena ισχυει αυτο που εγραψα

Προσεξε καλα το λινκ που δινεις. Σου δειχνει συνολικα τα χαρακτριστικα για ολες τις εκδοσεις(λαθος κατα τη γνωμη μου του gsmarena). Σωστος ο saruman123.

Δημοσ.

Πήρα σήμερα από Κάιζερ το 4αρι,μου γράφει η κάρτα sd δεν αναγνωρίζει την Kingston Micro sd... μου λέει να κάνω μορφοποίηση αλλά θα χαθούν τα πάντα.Πριν 4 μέρες σε s8 plus μια χαρά δούλευε πάντως.

Δημοσ.

Πήρα σήμερα από Κάιζερ το 4αρι,μου γράφει η κάρτα sd δεν αναγνωρίζει την Kingston Micro sd... μου λέει να κάνω μορφοποίηση αλλά θα χαθούν τα πάντα.Πριν 4 μέρες σε s8 plus μια χαρά δούλευε πάντως.

Καλά εσύ ότι πάρεις έχεις πρόβλημα,οπότε άσε να μην το σχολιάσω....όσο για την Kingston έχει και αυτή τα θέματα τις.
  • Like 1
Δημοσ.

ακου τι θα κανεις...κανε backup στον υπολογιστη τα παντα-μετα κανε φορματ την καρτα στο τηλεφωνο και τελος αντιγραφη τα ιδια αρχεια μεσα..

τα xiaomi μας και τα 2 ηθελαν την διαδικασια αυτη .

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται για καινούριο Νote 4 έκδοση 64/4 με την 800αρα ας μου στείλει pm.Μια φόρτιση έχει κάνει μόνο.

Τι έγινε γιατί το δίνεις;

Δημοσ.

Απλά δε μου αρέσει και θεωρώ πολλά τα 205 ευρώ για αυτό το κινητό.Γουστα είναι αυτά βεβαια!

Δώσε λίγο χρόνο στην συσκευή, έτσι είπα κ εγώ την πρώτη φορά και το πούλησα.

Μη το πουλήσεις, τι δεν σου αρέσει;

Δημοσ.

Απλά εγώ το αγόρασα να το κρατήσω κάνα δίμηνο μέχρι να μαζέψω χρήματα να πάρω το note 8 η κάνα mate 10 pro.Νομιζα ήταν αλουμίνιο η κατασκευή του,αλλά ξεγελαστηκα από τις φώτο.Πολυ πλαστικούρα,άθλια κάμερα και ηχείο.Το N96 που είχα για εφεδρικό ανώτερο σε κάμερα ήχο και ποιότητα κλήσης.Μονο η μπαταρία του μου αρέσει.

Δημοσ.

Απλά εγώ το αγόρασα να το κρατήσω κάνα δίμηνο μέχρι να μαζέψω χρήματα να πάρω το note 8 η κάνα mate 10 pro.Νομιζα ήταν αλουμίνιο η κατασκευή του,αλλά ξεγελαστηκα από τις φώτο.Πολυ πλαστικούρα,άθλια κάμερα και ηχείο.Το N96 που είχα για εφεδρικό ανώτερο σε κάμερα ήχο και ποιότητα κλήσης.Μονο η μπαταρία του μου αρέσει.

Πας καλά η πίνεις κάτι; αλουμίνιο είναι τι λες; πιο μοντέλο πήρες;

Κάμερα άψογη την ημέρα και χάλια όπως όλα την νύχτα, ηχείο άψογο.

Δημοσ.

Ε είδες κακως τα έγραψα γιατί θα πέσετε όλοι να με φάτε.

εμ αφου λες αερολογιες

να ελεγες οτι κολλαει οτι κανει κατι αλλο οκ δεκτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...