takoulou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 48 λεπτά πριν, ubic είπε Καλημέρα Παρήγγειλα κάποια προϊόντα από το wish .Ηρθανε σχεδόν όλα μαζί.Το προβλημα είναι ότι δε μπορώ να βρω τρόπο να τα στείλω πίσω.Σαν μαζικη αποστολή που κάπου λέει γίνεται.Αυτα τα return labels πως τα βρισκω?Ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ! Καλημέρα..Για πιο λόγο να τα στείλεις πίσω; Σε συμφέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xara217 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω για αγορές απ' το wish και το aliexpress σε χρεώνουν και την προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος είτε απ' την κάρτα είτε απ' το paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Xara217 είπε Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω για αγορές απ' το wish και το aliexpress σε χρεώνουν και την προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος είτε απ' την κάρτα είτε απ' το paypal? Σε ευρώ βλέπεις τιμές στο wish, σε ευρώ σε χρεώνει το paypal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Πηρα προ ημερων ένα power bank 5 ευρω Δεν δουλευε μεσα από την εφαρμογή εκανα αναφορα και εστειλα και μια φωτγραφια και σε 2 ημερες ειχαν επιστραφει τα λεφτα στην καρτα μου 24 λεπτά πριν, Xara217 είπε Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω για αγορές απ' το wish και το aliexpress σε χρεώνουν και την προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος είτε απ' την κάρτα είτε απ' το paypal? Το wish όχι με χρεωστικη καρτα Από Alli με εχουν χρεωσει με πληρωμη από paypal παρολο που εχω βαλει τιμες σε ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Το ali δεν δέχεται PayPal τουλάχιστον τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xara217 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Το 19 λεπτά πριν, aGka8l είπε Το ali δεν δέχεται PayPal τουλάχιστον τώρα Το ξέρω με κάρτα πλήρωσα έκανε 1 ευρώ το προϊόν με free shipping και με χρέωσε αλλά 2.15€ έξτρα που δεν ήξερα γιατί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, Xara217 είπε Το Το ξέρω με κάρτα πλήρωσα έκανε 1 ευρώ το προϊόν με free shipping και με χρέωσε αλλά 2.15€ έξτρα που δεν ήξερα γιατί Το επιπλεον 2,15 που το ειδες; Στην παραγγελία σου στο site του ali ή στη χρέωση που εμφανιστηκε στην κάρτα σου; Αν το πρώτο επικοινωνησε με το ali, δες τι εγινε και ζητα πιστωση. Αν το δευτερο, μιλα με την τραπεζα σου, αλλα μαλλον προμήθεια απο μετατροπή συναλλαγματος (δολλαρια -> ευρω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexiassss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω ... Εάν δεν επαρκεί το υπόλοιπο μου για μια παραγγελία (ενώ μπήκαν στο ιστορικό παραγγελιών) όταν θα ξανά βάλω περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό μου λογαριασμό θα μου τα τραβήξει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων (μεγάλη ανάγκη να μου πείτε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dengeo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μόλις εγκατέστησα την εφαρμογή στο κινητό μου ήρθαν sms απο 5ψήφια με χρέωση. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή έχει συμβεί και σε άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Εχω απο καιρο την εφαρμογη και εχω παρει κατι ψιλολογια αλλα δεν μου ηρθε sms ποτε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soc_h Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Να ρωτήσω, έχω παραγγείλει διάφορα ψιλολοΐδια από Wish και καθώς δεν έχω παραλάβει ποτέ μέχρι τώρα, τα φέρνει ταχυδρόμος στο σπίτι ή αφήνει σημείωμα και πρέπει να πάω με αυτό και την ταυτότητα να παραλάβω από το ταχυδρομείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Έχει μπόλικες μάσκες απο πολλούς πωλητές. Να παραγγείλουμε ή δε θα έρθουν ποτέ, τι λένε οι έμπειροι? 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, margaritagr είπε Έχει μπόλικες μάσκες απο πολλούς πωλητές. Να παραγγείλουμε ή δε θα έρθουν ποτέ, τι λένε οι έμπειροι? 😛 Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία εν μέσω πανδημίας😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μα επειδή ειναι πανδημία είπα μήπως ήδη κάποιος παρήγγειλε Βρηκα έναν πωλητή που εχε και δυο κριτικές απο Έλληνες πρόσφατα αλλα το χασα 😡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Έχει μπόλικες μάσκες απο πολλούς πωλητές. Να παραγγείλουμε ή δε θα έρθουν ποτέ, τι λένε οι έμπειροι? 😛 Αν παραλάβεις σε 2-3 μήνες θα νιώθεις ευλογημένος ή όχι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα