isay Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Addic7ed εχω την αίσθηση οτι μας τρολάρεις. Αφενός τα του wish τα φέρνει ο ταχυδρομος των ελτα και οχι κουριερ. Επισης αυτό το 18 μου χτυπα πολυ υποπτα, συν νεος λογαριασμος Αφετέρου, ακομα κι αν δεν αφησε χαρτάκι, με το tracking number της παραγγελιας που δεν αφησε (το οποιο θα βρεις στις παραγγελιες σου στο wish) πας στο ταχυδρομειο και το παιρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Addic7ed Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, isay είπε Addic7ed εχω την αίσθηση οτι μας τρολάρεις. Αφενός τα του wish τα φέρνει ο ταχυδρομος των ελτα και οχι κουριερ. Επισης αυτό το 18 μου χτυπα πολυ υποπτα, συν νεος λογαριασμος Αφετέρου, ακομα κι αν δεν αφησε χαρτάκι, με το tracking number της παραγγελιας που δεν αφησε (το οποιο θα βρεις στις παραγγελιες σου στο wish) πας στο ταχυδρομειο και το παιρνεις Kαι σου ειπα εγω δεεν παρελαβα κανεενα ελτα δεν εγραφε κανενα πανω μην ονειρευεσαι. Πηρα επιστροφη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanshiro13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Πληρώνεις κ φπα τωρα ξέρετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Addic7ed Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 12/9/2018 στις 11:14 ΜΜ, sanshiro13 είπε Πληρώνεις κ φπα τωρα ξέρετε? Απο ποτε φπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanshiro13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Πληρώνεις κ για κατω απο 20 ευρώ.. 3 ευρώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδια δεν αξιζει αυτο το wish. Εχω πραγγειλει διαφορα πολλα δεν ηρθαν, μια μπλουζα ηταν πολυ μικρη και λεπτη σα χαρτομαντιλο, γενικα ολα βλακειες και φτηνιαρικα. Απο τα 10 πραγματα που πηρα ενα μπρελοκ ειναι που χρησιμοποιω ακομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω και εγώ για όποιον ξέρει. Θέλω να πάρω 5-6 βλακείες από wish. Μπαίνω από το site στο κινητό μου, όχι από την εφαρμογή τους, και μερικά προϊόντα πριν πατήσω μέσα να τα δω γράφουν "διαφημιση". Αυτά είναι κανονικά προϊόντα έτσι? Δεν είναι κάνα fake ad που δεν έρχεται ποτέ? Ενδεικτικά φωτογραφία, έχει κάποια διαφορά από αυτά που δεν γράφουν διαφημιση? Ή απλά πωλητής πληρώνει για να το διαφημίζει? Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από panossar95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MARK0506 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ WISH. ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙ MICRO SD CARD ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ 128 ΓΒ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ 128 ΜΒ. ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.ΠΗΡΑ ΙP CAMERA. ΗΤΑΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΖΟΟΜ ΚΑΙ PT. ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΕΞΟΔΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. ΜΑΡΚ0506 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiwtak. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά Μπορεί να μου πει καποιος..τελωνείο περνανε τα πράγματα οταν εχουν συνολικο κόστος πανω απο 20€πχ. Η ξεχωριστά το καθενα πανω απο 20€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Panagiwtak. είπε Παιδιά Μπορεί να μου πει καποιος..τελωνείο περνανε τα πράγματα οταν εχουν συνολικο κόστος πανω απο 20€πχ. Η ξεχωριστά το καθενα πανω απο 20€ Θα βάζεις ξεχωριστές παραγγελίες που το κοστος cif δεν θα ξεπερνα τα 22 ευρω (πες 21 για να εισαι οκ). Κάθε τετοια αποστολή δεν θα χρεώνεται με επιπλεον δασμους. Λεπτομέρειες για αγορές απο εξωτερικο και τελωνειο -> https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ Επιπρόσθετα διαβασε thn παρουσα συζητηση για αγορές απο wish και σου προτεινω να τα αγοράζεις απο ebay, που θα βρεις ισως και λιγο χαμηλοτερες τιμες και εχεις καλυτερες δικλιδες προστασίας (ebay/paypal) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Χίλιες φορές από aliexpress @Panagiwtak. Και καλά τσάμπα το πουλάει ο πωλητής αλλά τα βγάζει από τα μεταφορικά. Αφού στη Κίνα τους επιδοτεί το κράτος τα μεταφορικά, δλδ στέλνουν τσάμπα αν δεν είναι συστημένο το δέμα. Παίζει να βρεις στο aliexpress το ίδιο πράγμα πιο φθηνά από το "τζάμπα + 3$ μεταφορικά" του wish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leyterhs888 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 παιδια μην δοκιμασετε να αγορασετε φουτερ ειναι απατη ενο διχνει οτι ειναι πιοτιτα μαληνα και λιπα στην πραγματικοτιτα ειναι κατι ναηλον ακσιας τημης σακουλα lidl μην την πατισετε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μονο e-bay.com !!! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από nikosmakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pane6 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά καλημέρα,έκανα κ εγώ 2 αγορές από το wish που δεν ηρθαν ποτέ..ζήτησα τα λεφτά μου πίσω κ εδώ κ ένα μήνα τίποτα..τι μπορώ να κάνω..;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Εχω πάρει πολλες φορες απο wish, τιποτα πολυ ακριβο, καποιες αγορες πετυχημενες και καποιες οχι (απο την αποψη πως το προιον ηταν μουφα). Σημειωτεον, δεν εχει χαθει καμια παραγγελια ολα αυτα τα χρονια, τα εχω παραλαβει ολα. Εχετε υποψιν, το wish ειναι ο μεσάζων, καθε πραγμα που επιλεγετε ειναι απο διαφορετικο μαγαζι, οποτε κοιτατε και καμια αξιολογηση (αν καταφερετε να αναγνωρισετε τις ψευτικες απο τις κανονικες) Μου εχουν τυχει μπλουζακια που ηταν σουπερ (ειδικα κατι quick dry για το γυμναστηριο), μου εχει τυχει να ερθει και μια βλακεια με φτηνη σταμπα. Τα νουμερα στα ρουχα επισης ειναι ενα θεμα, ο ασιατης αντιλαμβανεται το XL με άλλο κριτηριο (κοινως παρτε κανα νουμερο μεγαλυτερο). Γενικα ειναι για φτηνοπραγματα, εκτος και αν εχετε εντοπισει μαγαζι που εμπιστευεστε. Δε νομιζω να επαιρνα κινητο (ακριβο) απο εκει, δεν εχω πετυχει να εχει ποτε τιμη χαμηλοτερη απο (ας πουμε) το Gearbest.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα