Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

είχα αφήσει τον υπολογιστή ανοιχτό για λίγο μόνο του και όταν επέστρεψα είχε ανεβάσει θερμοκρασία και το ανεμιστήρακι της κάρτας γραφικών ή ακουγόταν φουλ. τοο πρόγραμμα που είχα ανοιχτό ήταν to krita. Η οθόνη δεν άνοιγε και έκανα force restart από το κουμπί. Κατά τοboot δείχνει συνήθως μια οθόνη με γραφικά με το μοντέλο της μητρικής. Αυτή την φορά και από δω και πέρα είχε πιξελιασμενες γραμμές μέσα στην εικονα. Μετά το λόγκο των windows μαύριζε η οθόνη πριν μπω στην σελίδα του λόγκιν. Προσπάθησα να κάνω refresh, reset τίποτα. Λέω δεν τό γλιτώνω το φορμάτ. Κάνω φορμάτ όλα καλά μέχρι που πάω να περάσω drivers. Κατά την διάρκεια του περάσματος των οδηγων της κάρτας γραφικών κάνει τον ήχο ότι εντόπισε υλικό και μαυρίζει η οθόνη και κάνει τον ίδιο ήχο πάλι σαν να αποσυνδέθηκε το υλικό. Η οθόνη πάλι δεν δείχνει τιποτα. Μήπως έχει πάθει βλάβη ή κάρτα ή η μητρική γιατί τους ίδιους οδηγούς που είχα πριν πήγα να βάλω... Δεν ξέρω τι φταίει... Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια σας...

Η κάρτα γραφικών είναι μια amd v4900 firepro

Η μητρική μια gigabyte ud 970a νομίζω

Επεξεργαστής amd fx 8350

Δημοσ.

Προβλημα καρτας μου μυριζεται συμφωνα με τα λεγομενα σου. Βρες μια δανεικη καρτα απο καποιον να δοκιμασεις. Αν δεν βρεις καρτα, αν δε κανω λαθος εχει δικη της καρτα γραφικων η μητρικη. Δες απο πισω τις θυρες μηπως εχει καμια hdmi. Αν εχει, βγαλε την προβληματικη κςρτα απο πανω και δοκιμασε με της μητρικης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...