pitogyrakaisoutzoukakia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) **Παιδια χιλια συγνωμη που δημοσιευω κατι τετοιο εδω στο φορουμ και οχι στις αγγελιες απλα επειδη δεν πιστευω πως θα δει κανεις την αγγελια που ανεβασα στα διαφορα και ηλπιζα να βρεθει καποιος να με εξυπηρετηση εδω στο φορουμ.Αν ειναι τελειως off-topic και ενοχλει το θεμα αυτο βγαλτε το Ειδαλλως διαβαστε παρακατω: Καλησπερα παιδια προσφατα το κινητο του πατερα μου εφαγε βουτα απο μηχανη και εσπασε η οθονη απο εκεινη την μερα ο πατερας μου εχει μεινει χωρις τηλεφωνο εφοσον δεν δουλευει η αφη.Με μια γρηγορη ματια στο σκρουτζ συνηδητοποιησα οτι οι τιμες ειναι εξοφρενικα τρελες σε σχεση με εναν πωλητη στο alixpress η ακομη και στο eBay.Αν υπαρχει καποιος να εχει αυτο που ζηταω σε φυσιολογικη τιμη βεβαια (γυρω στο 20-30αρι) θα ημουν πολυ ευχαριστημενος. Το τηλ μου (6988075183) αν υπαρχει καποιος που εχει παρακαλω ας με κανει μια κληση να συνεννοηθουμε,επειδη ειναι επειγων Ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2017 από pitogyrakaisoutzoukakia
isay Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 20αρικο για redmi 4x χλωμό σε κόβω εκτός αν κάποιος το εχει μεταχειρισμένο
ziaba Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 είναι άτοπο να συγκρίνεις τις τιμές έξω με δω που περιλαμβάνουν +24%, δασμούς, κέρδος του καταστήματος (δεν δουλεύει κανένας για την ψυχή της μάνας του) κτλ ... ακόμα από Κίνα θα περιμένεις πάνω από ένα μήνα να σου έρθει η οθόνη ενώ από δω είναι ετοιμοπαράδοτη + υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τελωνείου (15€ + 24% ΦΠΑ) ... και αν σου έρθει ελαττωματικό προϊόν άλλους 2 μήνες για πήγαινέ έλα δηλ χωρίς συσκευή
pitogyrakaisoutzoukakia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε φιλε δεν ειναι δυνατον ομως να παιρνουν κατι 15ευρω (και λιγοτερο εφοσον χονδρικης) και να το δινουν 50..Υπαρχουν φοροι δασμοι φπα ανεβασμενο αλλα και παλι δεν μπορουν να εχουν τρεις φορες ανεβασμενη τιμη.Επισης μετχειρισμενη να ειναι δεν με ενοχλει αρκει να ειναι λειτουργικη. Ευχαριστω παιδια εκ των προτερων
kostasSTi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε φιλε δεν ειναι δυνατον ομως να παιρνουν κατι 15ευρω (και λιγοτερο εφοσον χονδρικης) και να το δινουν 50..Υπαρχουν φοροι δασμοι φπα ανεβασμενο αλλα και παλι δεν μπορουν να εχουν τρεις φορες ανεβασμενη τιμη.Επισης μετχειρισμενη να ειναι δεν με ενοχλει αρκει να ειναι λειτουργικη. Ευχαριστω παιδια εκ των προτερων Όπως και να'χει, σου λέει εγώ την έχω εδώ, την παίρνεις ΤΩΡΑ και αν έχει πρόβλημα σου την αλλάζω ΑΜΕΣΑ. Αυτό είναι που πληρώνεις παραπάνω εκτός από φόρους+κέρδος. Αν έχει ένα δεύτερο κινητό (έστω και δανεικό) να κάνει τη δουλειά του για κανένα μήνα, πάρε μια απ'έξω και περίμενε να έρθει. Αλλιώς είναι μονόδρομος...
pitogyrakaisoutzoukakia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Υπαρχει κανενας με καποια μεταχειρισμενη; ή οτιδηποτε γιατι δεν βρηκα πουθενα
albabis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 γιατί δεν αλλάζεις μόνο το digitizer? https://olla.gr/spare-parts/more-brand-parts/xiaomi-spare-parts/touch-panel/ipartsbuy-xiaomi-redmi-note-4x-touch-screen-digitizer-assembly-black-ipartsbuy/?sef_rewrite=1&ref=bestprice.gr βέβαια θελει να γνωρίζεις πολύ καλά τι κάνεις και κάποια εργαλεία εδώ οδηγίες και αντί για το θερμαντικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις σεσουάρ μαλλιών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα