chrisgewrgi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 μιας και προσφατα αναβαθμιστηκε η περιοχη και απο 5 τωρα κλειδωνει κοντα 20.σκεφτηκα να αναβθμισω την γραμμη σε vdsl 50. δεν ξερω ομως μηπως κανω την κινηση και αντι για 50 πιανει 25 και πληρωνω τσαμπα λεφτα..φενεται απο τα στατιστικα αν την σηκωνει? ευχαριστω
isay Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ρώτα γείτονες που εβαλαν vdsl πόσο κλειδώνουν. Αυτό ειναι βασικό. Αν εχεις μαλιστα ατομα στην ίδια ή διπλανες πολυκατοικίες ακομα πιο καλα. Απο εκεί και πέρα ΑΝ νομίζεις οτι δε σε φτάνει το 20αρι που πιάνεις (που για παρα πολλούς αλλους ειναι απιαστο ονειρο) και οι αναγκες σου απαιτουν 50αρι κρίνε αν θες να το κάνεις. Πχ στο δικό μου σπιτικό πιάνω 19 και οι αναγκες μου υπερκαλύπτονται, οποτε δεν εχω κανενα λογο να παω παραπάνω.
chrisgewrgi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ολοι οι γνωστοι μου εδω στην περιοχη ακομα κλειδωνουν στο 4.βλεπαμε οτι εκαναν εργα πανω απο 1 χρονο και αλλαξαν και ολες τις καμπινες στην περιοχη.και ξαφνικα εκει που δηλωσα βλαβη γιατι κλειδωνα στο 2 , ηρθε ενας του οτε μου συνδεσε το τηλεφωνο πανω στο ρουτερ και μιλουσε στο κινητο του με καποιο συναδελφο του και του ελεγε τον αριθμο του τηλεφωνου μου.μαλλον θα ηταν στην καμπινα ο αλλος και με συνδεσε στα καινουργια;; μαλλον..και ηταν κυριακη παρακαλω.και μολις εφυγε μου λεει εισαι ετοιμος...τωρα πιανεις 20..εμεινα ξερος χαχα.15 χρονια σερνοταν...πριν 6 μερες αυτο..και χθες με πηραν τηλ για προσφορα vdsl.αλλα 5 ευρο περιπου..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό το πράγμα που δεν αναφερετε εξαρχης την περιοχή λες κι είναι επτασφράγιστο μυστικό δεν το καταλαβαίνω. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι ρε παιδια δεν εχω προβλημα με την περιοχη.απλα σκεφτηκα οτι δεν θα δωσετε σημασια στην περιοχη διοτι ειναι νησι.κερκυρα-καλλιθεα.το θεμα ειναι αν απο τα στατιστικα της γραμμης μπορεις να παρεις μια ιδεα μεχρι ποσο μπορει να σηκωσει περιπου
Ntinaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 για να ανεβηκε ετσι το ADSL σημαινει οτι το VDSL σου θα σκοτωνει. οταν ειχα adsl κλειδωνα στα 3-4 οταν ηρθε το vdsl ξαφνικα ανεβηκε στα 19 και μετα εβαλα 50αρα και εχω attainable 113...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι ρε παιδια δεν εχω προβλημα με την περιοχη.απλα σκεφτηκα οτι δεν θα δωσετε σημασια στην περιοχη διοτι ειναι νησι.κερκυρα-καλλιθεα.το θεμα ειναι αν απο τα στατιστικα της γραμμης μπορεις να παρεις μια ιδεα μεχρι ποσο μπορει να σηκωσει περιπου Αστειευομαι κυρίως, απλά επειδή το βλέπω συχνά είπα να το αναφέρω. Έχει σημασία η περιοχή γιατί μπορεί να έχουμε διαβάσει αν έχουν γίνει έργα κι αν έχει δωθεί διαθεσιμότητα. Από ότι βλέπω πάντως στο topic της Κέρκυρας έχει δωθεί διαθεσιμότητα VDSL από τις καινούριες καμπίνες. Οπότε λογικά δεν θα έχεις θέμα.
GiwrgosP- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Attainable 19484 Actual 19791 Μαλιστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα