secr324 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Παρατηρώ ότι αναγράφεται σε σοβαρές εταιρίες με ποιοτικές αγγελίες στο linkedin, ότι αναγράφεται πχ "posted 2 weeks ago - 20 views" και "Be one of the 10 first applicants" Και αναρωτιέμαι, είναι δυνατόν μέσα σε δύο βδομάδες να έχει εμφανιστεί αγγελία σοβαρής εταιρίας μόνο 20 φορές και να έχει δεχτεί λιγότερο από 10 αιτήσεις; Εκτός από την πιθανότητα να αναρτάται και αλλού η αγγελία, υπάρχει και κάτι αλλο;
Dinos_12345 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Απλά παίζει οποίος ενδιαφέρεται για την εταιρία να κοιτάζει τακτικά το site της.
doctor_667 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ίσως δεν υπάρχουν αρκετά άτομα που να μπορούν να την καλύψουν; Το έχω ξαναπεί ότι η έλλειψη στην Β. Ευρώπη είναι πολύ μεγάλη οπότε τα νούμερα που λες δεν μου κάνουν εντύπωση. Άκουσα τις προάλλες ότι ψάχνανε στην εταιρία που δουλεύω (από τις μεγαλύτερες εταιρίες ΙΤ στον κόσμο) για developers στο Βέλγιο και είχανε μια αίτηση μέσα σε μια βδομάδα. 1
leonidas_fs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικά υπάρχει μεγάλη έλλειψη από καλούς προγραμματιστές! Εδώ εμείς στην Ελλάδα ψάχνουμε php developer πάνω από 2 μήνες! Δίνουμε και την δυνατότητα για remote working και πάλι μόνο ένα άτομο ενδιαφέρθηκε..το μόνο που ζητάμε είναι καλή γνώση php!
masteripper Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορώ να πω ότι τα παραπάνω φαίνονται ιδιαίτερα περίεργα καθώς πολύς κόσμος ψάχνει και δεν βρίσκει....τίποτα....θα ήμουν περίεργος να δω τις απαιτήσεις των παραπάνω αγγελιών καθώς και τις προσδοκώμενες απολαβές... Δεν μπορώ να ξεχάσω μια φοβερή περίπτωση που είχα πάει για συνέντευξη και απλώς ζητούσε ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στον χώρο του προγραμματισμού...απο Delphi μέχρι .ΝΕΤ και απο SQL μέχρι C++....και όλα αυτά σε 1 άθλιο γραφείο που μύριζε μούχλα... 2
ktf Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικά υπάρχει μεγάλη έλλειψη από καλούς προγραμματιστές! Εδώ εμείς στην Ελλάδα ψάχνουμε php developer πάνω από 2 μήνες! Δίνουμε και την δυνατότητα για remote working και πάλι μόνο ένα άτομο ενδιαφέρθηκε..το μόνο που ζητάμε είναι καλή γνώση php! PHP developers υπάρχουν με την σέσουλα στην Ελλάδα. Μήπως οι απολαβές είναι χαμηλές ή η πόλη μικρή? 1
masteripper Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Συνήθως είναι θέμα απολαβών καθώς έχω δει κάτι φοβερές αγγελίες ειδικά στην Θεσσαλονίκη που ζητάνε την μάνα τους και τον πατέρα τους και όλα αυτά για το ιλιγγιώδες ποσό των 500€/μήνα.....που ειδικά πριν το Brexit έπαιζε μέχρι και για ημερήσια απολαβή για contractor στο UK 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα