Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν φίλε πάω να το κάνω και μου βγάζει ότι γίνεται προσπάθεια σύνδεσης και πατάω επιτρέπετε βγάζει τον κωδικό και δεν μπορώ να τον βάλω από την άλλη συσκευή , μήπως γίνεται από pc ;

Δημοσ.

Έχω δυο IPhone και θέλω ν έχω της επαφές μου και στα δυο τηλέφωνα , γίνεται ;

Φυσικά και γίνεται. Βάζεις τον ίδιο λογαριασμό iCloud και στις 2 συσκευές. Στην πραγματικότητα δεν συνδέεις τις συσκευές μεταξύ τους, απλώς συνδέεις και τις 2 με τον ίδιο server (iCloud).

Το πρόβλημα, αν κατάλαβα καλά είναι όταν πας να βάλεις τον λογαριασμό στη 2η συσκευή. Εκεί τι συμβαίνει; Τι εννοείς δεν μπορώ να βάλω τον κωδικό; Δεν βγαίνουν τα 6 κουτάκια για να βάλεις κωδικό; Βγαίνουν αλλά δεν μπορείς να πατήσεις πάνω τους; 

Δημοσ.

Ναι μου δίνει τον κωδικό στην μια συσκευή και στην άλλη δεν μου βγάζει το εικονίδιο για να βάλω τον κωδικό 

Δημοσ.

Ti ios τρέχει η συσκευή που δεν βγάζει το κουτάκι για να βάλεις το κωδικό ; Γιατί το two factor authentication δεν υποστηρίζεται σε ios κάτω από 9 οπότε αν η συσκευή τρέχει κανένα ios 8 είναι λογικό.

Δημοσ.

Εισαι τελειος αδελφε , για αυτο μαλλον δεν γινεται . Στο 4ρι που εχω εχει ios 7.3.2 και στο αλλο εχω το 11 . Οποτε τι μπορω να κανω ;; 

Δημοσ.

Αν μπορείς (επειδή δε γίνεται για κάποιους λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν σε ios 10.3 και έπειτα) απενεργοποιείες το two factor authentication από το site του apple id  https://appleid.apple.com.

Αν ήταν 4s θα σου έλεγα να το αναβαθμίσεις σε 9.3.5 αλλά μάλλον έχεις 4άρι σκέτο οπότε δε πάει πάνω από 7.1.2

Δημοσ.

Τον λογαριασμό τον έχω δημιουργήσει εδώ και δυο χρόνια , αλλά τώρα έχω στην κατοχή μου δυο IPhone . Άρα μπαίνοντας εκεί κάνω απενεργοποίηση του two factor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...