philos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Προσπαθώ να φτιάξω το εξής απλό: ένα κουμπί/link που όταν το πατάς θα ανοίγει ένα popup με μια εικόνα + κουμπί "Χ". Η εικόνα θα πρέπει να εμφανίζεται στο 100% των διαστάσεών της, ανεξαρτήτως της ανάλυσης της οθόνης, ας υπάρχουν και scrollbars.Θέλω να το κάνω να δουλεύει σωστά και σε mobile browsers/ συσκευές.Έχω συνθέσει το εξής από αριστερά και δεξιά.https://jsfiddle.net/kbgam9a8/Γενικά δουλεύει σωστά σε desktop browser και στο Lumia 930 μου με Internet Explorer, όμως έχω λάβει παράπονο ότι σε Samsung Galaxy S7 με Chrome ο χρήστης δε μπορεί να κάνει scroll αριστερά και δεξιά, μόνο πάνω/ κάτω μπορεί να κινηθεί + ότι δεν μπορεί να κάνει zoom in/out (καλά αυτό να υποθέσω ότι δεν γίνεται αφού η εικόνα προβάλεται στο 100% των διαστάσεών της; ). Τι λέτε να φταίει; Αν υπάρχει και κάποιος τρόπος να αναπαράγω τις συνθήκες ώστε να επιβεβαιώσω το πρόβλημα και να προσπαθήσω να το διορθώσω, πείτε μου (δυστυχώς δεν έχω το σχετικό κινητό τηλέφωνο). Εδώ θα βρείτε και ανεβασμένο το αυτόνομο html, πέρα από το παραπάνω jsfiddle.
dominotrix Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι δε χρησιμοποιεις lightbox, prettyphoto, fancybox, κλπ σχετικα plugins? Αυτο που ζητας το εχουν ηδη ετοιμο.
XPHSTOS_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω, θα πρέπει να πιάσεις στα χέρια σου S7 και να δεις...Πανε σε κανένα γερμανό ή πλαίσιο και στα ανοικτά που έχει βάρα το demo που έχεις..Προσωπικά σε Mi5 με chrome παίζει όπως το θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα