slk200gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Να σε βοηθήσω, post #62 του link που έδωσα. Έχει και πιο κάτω βααριέμαι να τα ξαναδιαβάζω... Δεν λεει οτι πληρωσε import fees,ουτε ποτε εγινε η αγορα,αυτη η φαση εχει περιπου 2 χρονια που ισχύει
Whitefanged Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν λεει οτι πληρωσε import fees,ουτε ποτε εγινε η αγορα,αυτη η φαση εχει περιπου 2 χρονια που ισχύει Θα με τρελανεις. Τον ρωταω ξεκαθαρα αν πληρωσε import fees και μου απανταει πως το εκανε. post#64 http://www.insomnia.gr/topic/651264-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/page-5 Ναι τα ειχα πληρώσει. Μάλιστα είχε βγει πολύ μικρό ποσό και είχα μπει στο chat τους και είχα ρωτήσει αν είναι σίγουροι μιας και το ποσό είναι εξαιρετικά μικρό. Η υπέροχη ινδή που μίλησα, μου είπε μην ανησυχείτε είναι όλα οκ. Ε εντέλει δεν ήταν, ο τύπος που μίλησα στο τελωνείο είπε πως προκύπτουν επιπλέον χρήματα και αδιαφορεί τι λέει το Άμαζον. ε καλά Print Screen πριν από 2 χρόνια δεν έχω όχι αλλά δεν έχω και κάποιο λόγο να πω ψέμματα, απλά λέω την εμπειρία που είχα. Αν αυτό πλέον έχει βελτιωθεί και έχεις αγοράσει κάτι ο ίδιος που δεν σου ζήτησε, τι να πω ίσως έτυχε σε εμένα. Από τότε δεν αγόρασα τίποτα άλλο από Άμαζον Αμερικής προσωπικά Αν όμως το έκανες και όλα δουλεύουν ρολόι, καλό είναι να το ξέρουμε ;-) Από Newegg πάντως που είχα μια κουβέντα πριν λίγο καιρό δεν ισχύει 101% Ανεξάρτητα πάντως απο την ευκολία ή μη μιας αγοράς απο το αμερικάνικο amazon, πιστεύω το μεγαλύτερο αρνητικό είναι η διαδικασία της εγγυήσης. Φαντάσου να στείλεις πίσω ενα προϊόν και να κολλήσει εκεί ως εισαγώμενο είδος, ή να σου στείλουν αντικατάσταση και να θέλουν να το ξαναπεράσουν τελωνείο... Για να ξαναμπούμε ontopic, σε κάθε περίπτωση δεν θα πρότεινα στον ts αγορά gpu από αμερικάνικο/αυστραλιανό/κινέζικο(?) amazon. Τα μεγάλα ευρωπαϊκά καταστήματα που στέλνουν Ελλάδα και τα ευρωπαϊκά amazon έχουν παρόμοιες διαθεσιμότητες με τα overseas και παρόμοιες τιμές. Τώρα άμα βρει καμιά killer προσφορά ή κάποια gpu που δεν υπάρχει Ευρώπη (δυσκολάκι) ας κάνει ότι καταλαβαίνει . 1
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Το οτι λεμε την εμπειρια μας απο τα Ελληνικα τελωνεια και να λεει ο αλλος οτι δεν ειχε θεμα με ξεπερνα. Απο την στιγμη που εστω και ΕΝΑΣ ειχε θεμα (στην περιπτωση μας ειναι βεβαια παραπανω) παει να πει οτι υπαρχει θεμα. Το θεμα βεβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ αλλα απο τους δικους μας "γρηγορους" που συνεργαζονται με τις courier και προφανως μοιραζονται τα "κερδοι". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα