7nikos7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα έχω ένα laptop Lenovo B50-70 (i3-4005U/4GB/500GB/HD Graphics). το laptop ήταν free dos και του έβαλα windows 10 με καθαρή εγκατάσταση. το laptop το έχω περίπου δυόμιση χρόνια και δεν διαθέτει πλέον εγγύηση σήμερα το μεσημέρι λειτουργούσε κανονικά και του έκανα τερματισμό λειτουργίας χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. πριν που πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε καθόλου ούτε καν το φωτάκι από το κουμπί εκκίνησης από κάποια άρθρα που διάβασα στο forum έλεγαν να βγάλω την μπαταρία και τον φορτιστή και να πατήσω συνεχόμενα το κουμπί εκκίνησης για περίπου δύο λεπτά και το οποίο έκανα. στην συνέχεια το σύνδεσα στο ρεύμα και πατώντας το κουμπί απλά ανάβει το φως από το κουμπί εκκίνησης για περίπου ένα δευτερόλεπτο και σβήνει κατευθείαν ( το laptop εννοείται δεν προλαβαίνει να ανοίξει καθόλου). εντύπωση μου κάνει ότι όταν βάζω την μπαταρία (η μπαταρία είναι φορτισμένη) ακόμα και όταν το laptop είναι ακόμα στην πρίζα δεν ανάβει καν το φωτάκι στο κουμπί εκκίνησης καθόλου τι μπορεί να έχει συμβεί?
Raptorex Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Αν χρησιμοποιήσεις το novo button τι σου βγάζει στην οθόνη; https://support.lenovo.com/gr/en/solutions/ht104038
coolerman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέτρησε με πολύμετρο το καρφάκι του τροφοδοτικού, και δες αν τα νούμερα που γράφει το πολύμετρο "συμβαδίζουν" με αυτά που αναγράφει το τροφοδοτικό(volt)
7nikos7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 όταν πατάω το onekey recovery δεν κάνει τίποτα θα μετρήσω και το τροφοδοτικό και θα σας πω ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις
7nikos7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά το πήγα σε μάστορα και έχει κάψει την μητρική. Επειδή δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές πως μπορώ ναδω ακριβώς τι μητρική έχω μήπως και μπορέσω να βρω κάποια μεταχειρισμενη? Το έψαξα λίγο στο βιβλίο που είχε το λαπτοπ αλλά δεν κατάλαβα ποια είναι. Αξίζει να αγοράσω αν βρω καποια μεταχειρισμενη μέσω eBay η είναι πεταμένα λεφτά ? Τελικά το πήγα σε μάστορα και έχει κάψει την μητρική. Επειδή δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές πως μπορώ ναδω ακριβώς τι μητρική έχω μήπως και μπορέσω να βρω κάποια μεταχειρισμενη? Το έψαξα λίγο στο βιβλίο που είχε το λαπτοπ αλλά δεν κατάλαβα ποια είναι. Αξίζει να αγοράσω αν βρω καποια μεταχειρισμενη μέσω eBay η είναι πεταμένα λεφτά ?
Raptorex Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε το serial number του λάπτοπ για να δεις ποια μητρική εχεις. https://support.lenovo.com/gr/en/partslookup Εγώ δεν θα πρότεινα μεταχειρισμενη μητρική σε ηδη παλιό λάπτοπ γιατί ρισκαρεις στο άμεσο μέλλον να ξαναχαλασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα