ParhsG Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως η καμερα ειδικα η μπροστα μεγαλη μουφα μου θυμισε κινητο 5ετίας.
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως η καμερα ειδικα η μπροστα μεγαλη μουφα μου θυμισε κινητο 5ετίας. Σοβαρα τωρα,γιατι το λες αυτο;;. Εχω το g5 και οι καμερες του(ακομα και η μπροστινη) ειναι αξιοπρεπες
spirosR7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 για το g6 λεει οντως πολυ μετρια...
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 για το g6 λεει οντως πολυ μετρια... Ξερω πολυ καλα οτι μιλαμε για το g6. Αναφερομαι στο g5 μου,θελοντας να πω οτι αφου σαν προγονος του g6 εχει καλη μπροστινη καμερα,υποθετω οτι το g6 πηγε και 1 βημα μπρος,οχι πισω...
spirosR7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το μονο θετικο ειναι οτι εχει wide angle και η μπροστινη περα απο αυτο ειναι μετρια, σε χαμηλο φωτισμο απλα χαλια.
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχει "φλας"(αναβει εντονο ασπρο η οθονη γυρω)??
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλό είναι ο κόσμος να αγοράζει κινητά ανάλογα με τις δικές του ανάγκες και να κάνει και την σχετική έρευνα αγοράς. Κοινώς αν αγόρασε κάποιος το g6 για την selfie τότε...
ParhsG Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλό είναι ο κόσμος να αγοράζει κινητά ανάλογα με τις δικές του ανάγκες και να κάνει και την σχετική έρευνα αγοράς. Κοινώς αν αγόρασε κάποιος το g6 για την selfie τότε... Εγω δε βγαζω ποτε selfie οποτε δε με νοιάζει. Αλλα για ναυαρχίδα τοσο μουφα μου φαίνεται καπως.
duende Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη selfie cam εκει εξω, παντως δεν ειναι και η χειροτερη. πχ https://www.phonearena.com/news/The-great-selfie-camera-comparison-Galaxy-S8-vs-LG-G6-vs-iPhone-7-vs-Google-Pixel_id93375 φαινεται οτι εχει την πιο ρεαλιστικη καλη αποδοση στα χρωματα, αν και στερειται λεπτομερειας σε σχεση με αλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα