spirosR7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα πηρα σημερα το g6 platinum απο phonegallery. Ηταν μισοφορτισμενο σχεδον με 40% μπαταρια. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στη πρωτη χρηση ζεσταθηκε σχετικα ευκολα. χωρις ιδιαιτερη χρηση πχ παιχνιδια λιγο yt facebook καμερα κλπ. επισης τωρα που το φορτιζω ειναι λιγο ζεστο 35 κατι βαθμους η μπαταρια συμφωνα με το cpu-z και 46 κατι στα sensors δυστυχως δε ξερω τι ειναι αυτο... Ρωταω λοιπον μηπως το κινητο εχει καποιο θεμα που ζεστενεται γιατι αποτι εχω ακουσει ειναι απο τα κιντα που ζεστενοντε ελαχιστα ακομα και με βαρια χρηση. Με την εγγυηση η το doa μπορω να κανω κατι γιαυτο το θεμα?
saruman123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι μια χαρά μου ακούγεται. Είναι ακόμα αρχή. Το 40% και αυτό φυσικό είναι , όλα τα κινητά περίπου τόση μπαταρία έχουν στο κουτί. 1
ParhsG Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ το πήρα και εκει ηταν περιπου 40κατι. Γενικά ολα τα κινητα ετσι ειναι, είναι φορτισμένο σε ιδανικο επιπεδο για να διατηρείται η μπαταρία. Οσο για ζεστη με τα updates λιγο μου ζεστάθηκε. Με gps και maps αλλα και game που έπαιζα 3-4 ωρες περιμενα να βράζει αλλα ηταν κανονικη θερμοκρασία! Το 5x που ειχα εβραζε, σχεδον δε το ακουμπαγες μερικες φορες Με τη κάμερα βεβαια περίμενα κάτι καλύτερο αλλά τη παλεύει. Η ευρυγώνια έχει πολυ θολουρα κατα τη γνώμη μου
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μετά το 55αρι αρχίζει και γίνεται ανησυχητικό πιστεύω ειδικά αν είναι συνέχεια έτσι.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Παω λιγα χρονια πισω. Android 5.0 σε lg g3 με μιση ωρα παιχνιδι εφτανε στους 90 με 93 βαθμους κελσιου. Καλα ακουσατε. Απο πισω δεν μπορουσες να το ακουμπησεις με τιποτα. Φυσικα εφταιγε το πατατολογισμικο της lg καθως μετα στο 6 βελτιωθηκαν πολυ τα πραγματα... Μεχρι λιγους μηνες μετα που καηκε η πλακετα.(emmc) Απλα ενημερωτικο το ποστ μου. Πρισοχη με τις θερμοκρασιες και ts το g6 ειναι πολυ καλα. Το τωρινο μου xiaomi mi max δεν ανεβαζει ποτε σε καμια περιπτωση πανω απο 40 βαθμους.
spirosR7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) σημερα ειδα οτι ειχε διαθεσιμη αναβαθμιση επισης ειδα οτι ειναι καπως πιο κρυο απο χτες σε απλη χρηση αλλα η μπαταρια σαν να πευτει καπως γρηγορα. Ισως η αναβαθμιση φτιαξει την αυτονομια. Θα δειξει. Εμενα η ευρυγωνια καμερα μου αρεσει τρελα... edit: μετα το update η μπαταρια συνεχιζει να μου φαινετε μετρια οσο για τη θερμοκρασια φαινεται καπως καλυτερα... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2017 από spirosR7
spirosR7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα επανερχομαι στο θεμα. Σημερα που το φορτιζα φορτισε σχχετικα γρηγορα και παρατηρησα οτι ειχε ζεσταθει σκεφτομαι να το επιστρεψω με την εγγυηση που εχει αλλα δε ξερω τι θα πουνε μπορουν να πουν οτι ειναι φυσιολογικο και να μη το αλλαξουν τι να κανω?
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ζεστενεται λογω της γρηγορης φορτισης. Φορτιζε με απλο φορτιστη αν δεν θες ζεστες
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Γρήγορη φόρτιση σημαίνει ότι η συσκευή για να φορτίζει πιο γρήγορα το πρώτο κομμάτι μέχρι περίπου 70% δίνει παραπάνω ρεύμα στο κινητό και αργότερα στο τέλος δίνει λιγότερο. Δοκίμασε χωρίς γρήγορη φόρτιση και αν σου κάνει τα ίδια το πας πίσω.
ParhsG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Νομιζω το ψειρίζεις πολυ.Εγω ειμαι κομπλε και με games δε μου ζεσταίνεται καν. Στη φορτιση μονο
spirosR7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα και παλι επιστρεφω για τη μπαταρια του. Ειμαι στη 3η μερα χρησης (βασικα 3μιση Σαββατο βραδυ το πηρα) και η μπαταρια του δε δειχνει φυσιολογικη μαλλον προβληματικη μου φαινεται. Χωρις καν να παιζω καθολου παιχνιδια σημερα μονο facebook καμερα και λιγο browsing δεμου φαινεται ενταξει εδω εχω και τις εικονες χρησης να μου πειτε τι βλεπετε αν ειναι να το επιστρεψω...
saruman123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor Απο το Play Store που λενε δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία του κινητού να δεις που εχεις το προβλημα.
vchristod84 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα και παλι επιστρεφω για τη μπαταρια του. Ειμαι στη 3η μερα χρησης (βασικα 3μιση Σαββατο βραδυ το πηρα) και η μπαταρια του δε δειχνει φυσιολογικη μαλλον προβληματικη μου φαινεται. Χωρις καν να παιζω καθολου παιχνιδια σημερα μονο facebook καμερα και λιγο browsing δεμου φαινεται ενταξει εδω εχω και τις εικονες χρησης να μου πειτε τι βλεπετε αν ειναι να το επιστρεψω...Τα screenshots λένε ότι είσαι στο 61% με 2 ώρες και 13 λεπτά χρήσης. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το περίεργο. Μια χαρά είναι η αυτονομία σου
mpeliaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε μου μια χαρα είναι το κινητο.μην ψαχνεις για προβληματα ενώ δεν υπάρχουν.εγώ έχει τύχει να δω και 3 ώρες sot έχει τύχει και 6.είναι αναλογως την χρήση που κάνεις.
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα και παλι επιστρεφω για τη μπαταρια του. Ειμαι στη 3η μερα χρησης (βασικα 3μιση Σαββατο βραδυ το πηρα) και η μπαταρια του δε δειχνει φυσιολογικη μαλλον προβληματικη μου φαινεται. Χωρις καν να παιζω καθολου παιχνιδια σημερα μονο facebook καμερα και λιγο browsing δεμου φαινεται ενταξει εδω εχω και τις εικονες χρησης να μου πειτε τι βλεπετε αν ειναι να το επιστρεψω... Η συσκευη σου εχει σοβαρο θεμα... Την αγοραζω για 50€ να αλλαξω το g5.. Μην μου αρνηθεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα