Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry παιδιά, το ξέρω αλλά δεν αντέχω.... Ο δικός μου ήρθε με προφιτερόλ!

Αν δεν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό καλύτερα μη λες τίποτα
  • Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό καλύτερα μη λες τίποτα

Με το ελαχιστότατο googlαρισμα ή αν έβλεπες ελάχιστα δευτερόλεπτα θα είχες πάρει την απάντησή σου. Αλλά βλέπεις βαριέσαι. Σου λέει σιγά μην ψάξω εγώ. Υπάρχουν κάτι κορόιδα εκεί στα φόρουμ να ψάχνουν μιας και δεν έχουν τίποτε άλλο σοβαρό να κάνουν.

• Like 2
Δημοσ.

Με το ελαχιστότατο googlαρισμα ή αν έβλεπες ελάχιστα δευτερόλεπτα θα είχες πάρει την απάντησή σου. Αλλά βλέπεις βαριέσαι. Σου λέει σιγά μην ψάξω εγώ. Υπάρχουν κάτι κορόιδα εκεί στα φόρουμ να ψάχνουν μιας και δεν έχουν τίποτε άλλο σοβαρό να κάνουν.

και στην τελικη ο ανθρωπος μια ερωτηση εκανε δεν πρεπει να τον πιάνετε και απο τα μουτρα .....και αντί να τον βοηθησεις τι  κανεις του τα χώνεις !

Δημοσ.

και στην τελικη ο ανθρωπος μια ερωτηση εκανε δεν πρεπει να τον πιάνετε και απο τα μουτρα .....και αντί να τον βοηθησεις τι  κανεις του τα χώνεις !

Καλά και εσύ προσπαθείς να βοηθήσεις, άλλο που έχεις πάρει στον λαιμό σου τόσο κόσμο μ αυτά που γράφεις :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο δεν το καταλαβα ποτε, ειναι πιο γρηγορο να ανοιξεις ενα θεμα σε forum και να περιμενεις απαντηση, απο το να πας στο youtube και να βαλεις στην αναζητηση amd 1600 wraith cooler  και να σου δωσει πρωτο πρωτο video που κανει unbox και δειχνει λεπτομερως και την ψυκτρα;

Ειναι θεμα βαρεμαρας η απλα δεν εμπιστευεται καποιος τα ματια του (video youtube) και θελει και σιγουρη απαντηση απο αλλους;

Δημοσ.

Αυτο δεν το καταλαβα ποτε, ειναι πιο γρηγορο να ανοιξεις ενα θεμα σε forum και να περιμενεις απαντηση, απο το να πας στο youtube και να βαλεις στην αναζητηση amd 1600 wraith cooler  και να σου δωσει πρωτο πρωτο video που κανει unbox και δειχνει λεπτομερως και την ψυκτρα;

Ειναι θεμα βαρεμαρας η απλα δεν εμπιστευεται καποιος τα ματια του (video youtube) και θελει και σιγουρη απαντηση απο αλλους;

Καθαρά θέμα βαρεμάρας ή τρολαρίσματος. Δεν βρισκόμαστε στην 10ετία του 80 που δεν είχαμε youtubια αλλά ούτε καν ιντερνετ. Πλέον έχουμε τα πάντα στο πιάτο μας. Θέμα ανοίγουμε όταν υπάρχει κάτι σοβαρό και όχι για ψύλλου πήδημα που γνωρίζει και η γάτα του γείτονα.

Καλά και εσύ προσπαθείς να βοηθήσεις, άλλο που έχεις πάρει στον λαιμό σου τόσο κόσμο μ αυτά που γράφεις :-D :-D

Ακόμα ασχολείσαι μαζί του? Όσο ασχολείσαι τόσο χαλιέσαι. Εδώ δεν ασχολούνται τα αφεντικά.

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή είδα video με την ψυκτρα αλλά δε φαίνονταν ξεκάθαρα αν είχε πάνω πάστα. Έλεος πια, την τρίχα την κάνετε τριχιά. Όποιος βαριέται να συμβάλει στο φόρουμ καλύτερα να μην απαντάει καθόλου παρά να κάθετε και να απαντάει με ειρωνείες. Τεσπα.το θέμα ας λήξει εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...