george1703 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ο ryzen 1600 ερχεται με πάστα στην ψύκτρα? ή πρέπει να του βάλω εγω?
forgotten Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 ερχεται με παστα στη ψυκτρα ναι.... 1
nikos5800 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 ναι ερχεται με παστα στην ψυκτρα όπως είπε και ο forgotten!
kogos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Όλες οι ψύκτρες της amd έχουν πάστα. Και νομίζω και της ιντελ
afantos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Sorry παιδιά, το ξέρω αλλά δεν αντέχω.... Ο δικός μου ήρθε με προφιτερόλ! 5
george1703 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Sorry παιδιά, το ξέρω αλλά δεν αντέχω.... Ο δικός μου ήρθε με προφιτερόλ!Αν δεν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό καλύτερα μη λες τίποτα 1
kogos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εντάξει, λίγο γέλιο δεν βλάπτει. Άλλωστε ήταν αρκετά ευγενικός και είπε sorry εκ των προτερον
therion13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Χαχα πολύ ωραίο το αστείο και ακόμα πιο αστείος ο άλλος από κάτω ο τέρμα αρνητικός και ξενέρωτος 1
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό καλύτερα μη λες τίποτα Με το ελαχιστότατο googlαρισμα ή αν έβλεπες ελάχιστα δευτερόλεπτα θα είχες πάρει την απάντησή σου. Αλλά βλέπεις βαριέσαι. Σου λέει σιγά μην ψάξω εγώ. Υπάρχουν κάτι κορόιδα εκεί στα φόρουμ να ψάχνουν μιας και δεν έχουν τίποτε άλλο σοβαρό να κάνουν. 2
life is music Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Με το ελαχιστότατο googlαρισμα ή αν έβλεπες ελάχιστα δευτερόλεπτα θα είχες πάρει την απάντησή σου. Αλλά βλέπεις βαριέσαι. Σου λέει σιγά μην ψάξω εγώ. Υπάρχουν κάτι κορόιδα εκεί στα φόρουμ να ψάχνουν μιας και δεν έχουν τίποτε άλλο σοβαρό να κάνουν. και στην τελικη ο ανθρωπος μια ερωτηση εκανε δεν πρεπει να τον πιάνετε και απο τα μουτρα .....και αντί να τον βοηθησεις τι κανεις του τα χώνεις !
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 και στην τελικη ο ανθρωπος μια ερωτηση εκανε δεν πρεπει να τον πιάνετε και απο τα μουτρα .....και αντί να τον βοηθησεις τι κανεις του τα χώνεις ! Καλά και εσύ προσπαθείς να βοηθήσεις, άλλο που έχεις πάρει στον λαιμό σου τόσο κόσμο μ αυτά που γράφεις :-D 1
Razor333 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Με το ελαχιστότατο googlαρισμα ή αν έβλεπες ελάχιστα δευτερόλεπτα θα είχες πάρει την απάντησή σου. Αλλά βλέπεις βαριέσαι. Σου λέει σιγά μην ψάξω εγώ. Υπάρχουν κάτι κορόιδα εκεί στα φόρουμ να ψάχνουν μιας και δεν έχουν τίποτε άλλο σοβαρό να κάνουν. Αυτο δεν το καταλαβα ποτε, ειναι πιο γρηγορο να ανοιξεις ενα θεμα σε forum και να περιμενεις απαντηση, απο το να πας στο youtube και να βαλεις στην αναζητηση amd 1600 wraith cooler και να σου δωσει πρωτο πρωτο video που κανει unbox και δειχνει λεπτομερως και την ψυκτρα; Ειναι θεμα βαρεμαρας η απλα δεν εμπιστευεται καποιος τα ματια του (video youtube) και θελει και σιγουρη απαντηση απο αλλους;
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο δεν το καταλαβα ποτε, ειναι πιο γρηγορο να ανοιξεις ενα θεμα σε forum και να περιμενεις απαντηση, απο το να πας στο youtube και να βαλεις στην αναζητηση amd 1600 wraith cooler και να σου δωσει πρωτο πρωτο video που κανει unbox και δειχνει λεπτομερως και την ψυκτρα; Ειναι θεμα βαρεμαρας η απλα δεν εμπιστευεται καποιος τα ματια του (video youtube) και θελει και σιγουρη απαντηση απο αλλους; Καθαρά θέμα βαρεμάρας ή τρολαρίσματος. Δεν βρισκόμαστε στην 10ετία του 80 που δεν είχαμε youtubια αλλά ούτε καν ιντερνετ. Πλέον έχουμε τα πάντα στο πιάτο μας. Θέμα ανοίγουμε όταν υπάρχει κάτι σοβαρό και όχι για ψύλλου πήδημα που γνωρίζει και η γάτα του γείτονα. Καλά και εσύ προσπαθείς να βοηθήσεις, άλλο που έχεις πάρει στον λαιμό σου τόσο κόσμο μ αυτά που γράφεις :-D Ακόμα ασχολείσαι μαζί του? Όσο ασχολείσαι τόσο χαλιέσαι. Εδώ δεν ασχολούνται τα αφεντικά. 3
george1703 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή είδα video με την ψυκτρα αλλά δε φαίνονταν ξεκάθαρα αν είχε πάνω πάστα. Έλεος πια, την τρίχα την κάνετε τριχιά. Όποιος βαριέται να συμβάλει στο φόρουμ καλύτερα να μην απαντάει καθόλου παρά να κάθετε και να απαντάει με ειρωνείες. Τεσπα.το θέμα ας λήξει εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα