Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικότερα τι ισχύει. Αν η συσκευή ξεκίνησε 23/09/17 την κυκλοφορία η εταιρία μπορεί να σε καλύψει μέχρι και 22/09/19 και χωρίς να είναι απαραίτητη η απόδειξη για τον προφανή λόγο, αρκεί να μην είναι δηλωμένη κλεμμένη ή τπτ τέτοιο. Από εκεί και πέρα αν εσύ το πάρεις όταν το κινητό είναι λίγο πριν τον τάφο για την εκάστοτε εταιρία δλδ το πήρες 23/10/18 και η παραγωγή σταμάτησε 22/09/17, αν εσυ είσαι γκαντέμης και χαλάσει 22/09/19 μπορεί να σου ζητήσει απόδειξη γιατί είσαι ήδή 1 χρόνο και μετά την αρχική παραγωγή. Ελπίζω να είναι κατανοητή η σκέψη μου. Επίσης θα συμφωνήσω ότι πολλά σφραγισμένα αλλά αν παρατηρήσετε την αγορά μέχρι και πριν 2 βδομάδες ήταν νεκρή. Με το που γύρισαν άρχισαν πάλι αγοραπωλησίες επιδοτήσεις απο συμβόλαια δωράκια κλπ. ΧΩΡΙΣ φυσικά να αποκλείω αυτό που υπονοείται.

Δημοσ.

αφού θες τόσο πολύ απόδειξή και εγγύησή δώσε ένα 100ευρώ επιπλέον και παρ το απ το σκρούτζ ... γιατί μπορεί να σε καλύψουν μπορεί και όχι

Δημοσ.

Ακούγεται λιγο σαν τα παιχνίδια απο τον θείο...

Πολλά κινητά απο δώρα μάζεψε.

Εγώ θα φοβόμουν να προχωρήσω. Για λίγα ευρω να μην έχεις ύστερα εγγύηση. Η ακομη χειροτερα να εχει δηλωθει κλεμενο ιμει

Δημοσ.

Ακούγεται λιγο σαν τα παιχνίδια απο τον θείο...

Πολλά κινητά απο δώρα μάζεψε.

Εγώ θα φοβόμουν να προχωρήσω. Για λίγα ευρω να μην έχεις ύστερα εγγύηση. Η ακομη χειροτερα να εχει δηλωθει κλεμενο ιμει

μέλος για κοντά δεκαετία στο φόρουμ με ένα κάρο αξιολογήσεις πουλάει κλεμμένα μάλιστα τι άλλο θα διαβάσουμε

Δημοσ.

μέλος για κοντά δεκαετία στο φόρουμ με ένα κάρο αξιολογήσεις πουλάει κλεμμένα μάλιστα τι άλλο θα διαβάσουμε

Καλα κλεμμενο δεν παιζει ν ειναι αλλα μην νομιζεις

Μελος με πολλες αξιολογησεις και κοντα με παρουσια 6 ετων εδω μεσα πηγε να μου πασαρει κινητο αμφιβολου προελευσης... ;)

Οποτε καλο ειναι να την ψαχνουμε ακομα κ αν εχει πολλες αξιολογησεις κτλπ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...