Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με εχει κουρασει πολυ αυτη η φαση με την αππλ.για τιποτα αλλο θα διαβασουμε? μουφα ειδησεις και μουφα κινητο και μουφα καινοτομιες περα απο το Face id.

Μην γινόμαστε κουραστικοί ... οτι δεν μας ενδιαφέρει δεν το διαβάζουμε ... ποσο μάλλον να γράψουμε και ποστ στο άρθρο.

Και σχόλιο στο άρθρο ήθελα να γράψω ... Χαχα.., σορρυ μόλις ξύπνησα ....

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δηλαδή αλήθεια πιστεύετε οτι θα ονομάσει του χρόνου τα κινητα της 9 και 11 (9/11)??? Μάλλον δεν το έχετε σκεφτεί καλά!

Που το πρόβλημα;

Δημοσ.

Δηλαδή αλήθεια πιστεύετε οτι θα ονομάσει του χρόνου τα κινητα της 9 και 11 (9/11)??? Μάλλον δεν το έχετε σκεφτεί καλά!

ναι εκει θα ντραπει,εδω πουλαει τον φορτιστη χωριστα!

Δημοσ.

Μην γινόμαστε κουραστικοί ... οτι δεν μας ενδιαφέρει δεν το διαβάζουμε ... ποσο μάλλον να γράψουμε και ποστ στο άρθρο.

Και σχόλιο στο άρθρο ήθελα να γράψω ... Χαχα.., σορρυ μόλις ξύπνησα ....

με κουρασε ειπα,οχι οτι δεν με ενδιεφερε.ο καθενας μπορει να γραψει οτι σχολιο θελει.αρκει να ειναι σχετικο με το αρθρο.

Δημοσ.

Η πραγματική καινοτομία της Apple είναι ότι πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για κατώτερες οθόνες OLED από τη Samsung αλλά και έξτρα χρήματα για ταχεία φόρτιση και λες και "ευχαριστώ πολύ".

Καταρχας η οθονη ειναι ιδια δεν ειναι κατωτερη.Απλη λογικη.2ον πραγματικα μην μιλατε εσεις για καινοτομια,πραγματικα

Δημοσ.

Γι'αυτό η samsung είναι πρώτη εταιρία στον κόσμο γιατί φτιάχνει μόνη της τα τηλέφωνα της όπως και η Huawei...

Σιγουρα οπως τα λες ειναι

Δημοσ.

με εχει κουρασει πολυ αυτη η φαση με την αππλ.για τιποτα αλλο θα διαβασουμε? μουφα ειδησεις και μουφα κινητο και μουφα καινοτομιες περα απο το Face id.

Έχω μάθει από φιλαράκια σου οτι με το Android που έχεις δεεν .... τίποτα

Δημοσ.
Σιγουρα οπως τα λες ειναι

Είναι όπως τα λέω η samsung είναι πρώτη εταιρία σε πωλήσεις οθονών επεξεργαστών και συσκευών στον κοσμο...

Και δεν θα πουλούσε ποτέ στην apple την καλύτερη οθόνη amoled πάρε για παράδειγμα note 8 είναι απλησιαστο σε οθόνη.....

• Like 1
Δημοσ.

Είναι όπως τα λέω η samsung είναι πρώτη εταιρία σε πωλήσεις οθονών επεξεργαστών και συσκευών στον κοσμο... Και δεν θα πουλούσε ποτέ στην apple την καλύτερη οθόνη amoled πάρε για παράδειγμα note 8 είναι απλησιαστο σε οθόνη.....

Ωπα χαλαρωσε καταρχας,σου θιξαμε samsung?ελεος μετα μιλατε για προβατα

Ειδες εσυ την οθονη του iphone 8 και του Χ και δεν σου αρεσαν?Επισης εχεις σκεφτει ποτε οτι οκ αγοραζει μια οθονη καποιος απο καπου και οτι πρεπει να ειναι ιδια και στην αλλη συσκευη?Δηλαδη δεν παιζουν ρολο αλλα πραγματα οπως π.χ. η super retina τεχνολογια της apple?καποιες τεχνολογιες της οποιαδηποτε εταιριας πανω στη συσκευη?

Δημοσ.

Ωπα χαλαρωσε καταρχας,σου θιξαμε samsung?ελεος μετα μιλατε για προβατα

Ειδες εσυ την οθονη του iphone 8 και του Χ και δεν σου αρεσαν?Επισης εχεις σκεφτει ποτε οτι οκ αγοραζει μια οθονη καποιος απο καπου και οτι πρεπει να ειναι ιδια και στην αλλη συσκευη?Δηλαδη δεν παιζουν ρολο αλλα πραγματα οπως π.χ. η super retina τεχνολογια της apple?καποιες τεχνολογιες της οποιαδηποτε εταιριας πανω στη συσκευη?

Δημοσ.

Η οθόνη του note 8 είναι καλύτερη σε σχέση με το iphone x (δεν το λέω εγω τα ξενα site)δεν ειμαι κατά της apple ειχα iphone 6 πιο παλιά απλά ειμαι κατα στο να παρουσιάζουν ενα προιον το οποιο ειναι υπερβολικά ακριβό σε σχέση με αυτα που προσφερει..

οταν λεω η samsung ειναι πρωτη εταιρια στον κοσμο πατα και δες το στο google το προιγουμενο μου τηλεφωνο ηταν το mate 9

καμια σχεση δεν ειμαι με καμια εταιρια απλα επιδη αλλαζω τηλεφωνα σιχνα εχω μια σχετικη γνωμη....θεωρω το ios βαρετο δικη μου γνωμη ο καθενας περνει οτι του αρεσει...

δεν κραταω επιθετικη σταση απεναντι σου σου λεω απλα οτι σαν εταιρια η samsung ειναι πρωτη εταιρια σε κατασκευη οθονων επεξεργαστων και τηλεφωνιας παγκοσμιως....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...