Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας θελω να εκταταστησω τα windows xp εναν παλιο υπολογιστη με usb υπολογιστη αλλα δεν μπορω μου βγαζει προβλημμα και δεν προχωραει βοηθεια
gusdevelopers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας θελω να εκταταστησω τα windows xp εναν παλιο υπολογιστη με usb υπολογιστη αλλα δεν μπορω μου βγαζει προβλημμα και δεν προχωραει βοηθεια τι σφάλμα σου βγάζει τα νύχια μας θα μυρίσουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 οπως παει να κανει εγκαταστασει μαυριζει η οθονη και μαθε να μηλας καλυτερα δεν σου μηλησα ασχημα
chios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω την εντύπωση ότι τα Windows xp δεν μπαίνουν από usb δοκίμασε από cd
spectaculator Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Σιγά βρε αδερφάκι! Δε σου μίλησε κι άσχημα! Κι εσύ μάθε να βάζεις και κανένα τόνο για να διαβάζουμε ευκολότερα. Στο πρόβλημά σου λοιπόν. Είσαι σίγουρος πως το στικάκι δεν έχει πρόβλημα; Το έχεις δοκιμάσει ξανά αλλού και κάνει την εγκατάσταση κανονικά; Το ποιο πιθανό είναι να μην είναι καλό το image των XP στο στικ. Αν έχεις από τις πρώτες εκδόσεις των XP τότε σε σκληρό με περισσότερα από ένα partitions η εγκατάσταση κολλά πριν το partition management των XP. Τα XP τα έχω σε multi-boot usb και μπαίνουν κανονικά. <script> </script>
jim_p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Για αρχη, σιγουρεψου οτι ο υπολογιστης μπορει οντως να εκκινησει απο usb, πχ δοκιμαζοντας (στο ιδιο ή σε ενα αλλο στικακι) καποιο αλλο iso, πχ του hiren's, ειτε τσεκαρωντας στο bios αν υπαρχει η αντιστοιχη επιλογη. Αν ειναι τοσο παλιος που να μην εχει καν την δυνατοτητα εκκινησης απο usb, την πατησες. Μετα, περνα το iso των xp στο στικακι με ενα αξιοπιστο προγραμμα, πχ με το rufus, και ξαναδοκιμασε.
NickTheGamer95 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας θελω να εκταταστησω τα windows xp εναν παλιο υπολογιστη με usb υπολογιστη αλλα δεν μπορω μου βγαζει προβλημμα και δεν προχωραει βοηθεια Καλησπέρα φίλε εδώ είσαι: https://www.youtube.com/watch?v=DRSG1siaYwE για να κάνεις bootable τα xp από usb δοκιμασμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα