tsifotis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Η υπογραφη εχει και ενα ακομα βασικο καλο.Σκεφτειτε το εξης:Υπαρχει μια εκκρεμοτητα και χρειαζοταν η εγκριση σας, πχ ανανεωση συμβολαιου κινητης ή παραλαβη δεματος ή οτιδηποτε.Για καποιον λογο ειτε αλλαξατε γνωμη, ειτε χασατε το χαρτι ειτε οντως δεν θυμαστε, δεν εχει σημασια... αλλα ειναι κατι παραπανω απο μονο "κουβεντιαστο".Οταν υπαρχει υπογραφη, πρεπει να μπειτε στην διαδικασια του ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ, δηλαδη μηνυσεις κλπ κατι που δεν ειναι παιξε-γελασε.Ιδιας αξιας ειναι και η ηχογραφηση της φωνης σας σε μια αυτοματοποιημενη συνομιλια, πχ μεταφορα σε νεο παροχο τηλεφωνιας. Μπορειτε να ισχυριστειτε οτι σας εκαναν μονταζ αλλα θα σκεφτειτε πρωτα: Οντως μου στησαν τοσο μεγαλη απατη ή οντως απλα δεν το θυμομουν; Οποτε οσο χαλια και να ειναι η σε πιστοτητα η υπογραφη σε σχεση με αυτην της ταυτοτητας, εαν σας την δειξουν θα ξυσει λιγο καλυτερα το κεφαλι να πειτε "αααχ ναι μωρε" κατι που χωρις εστω αυτο το "απαρχαιωμενο placebo μεσο" ειτε απο δολο ειτε απο αφηρημαδα λεγεται πιο ευκολα ενα "ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩΣΑ ΕΓΚΡΙΣΗ" κουνωντας δαχτυλο και βριζοντας τα λαμογια που σας την εφεραν. Απο την αλλη δουλευει και αναποδα. Μια εταιρια που θελει να σας φορτωσει κατι δεν θα μπει στην διαδικασια να πλαστογραφησει την υπογραφη σας για να κερδισει κατι, το οποιο εαν γινει επανειλημμενως και εχει απανωτες καταγγελιες πλαστογραφιας την εβαψε. Ενω αν ηταν μη αμφιδρομη ειδοποιηση θα εμπαινε για πλακα στον πειρασμο. 1
deltagama Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν γίνεται να την κάνεις ακριβώς ίδια όσο και να εξασκηθείς! Γενικά το έχω κι εγώ απορία πως έχει τόση αξία και είναι αποδεικτικό κάτι που κάνουμε κάθε φορά διαφορετικό ή που μπορούμε να κάνουμε επίτηδες διαφορετικό. Η μονογραφή τι αξία έχει; Μετράει αντί υπογραφής; Και εγώ πάντως αλλά και ο πατέρας μου, και δύσκολη υπογραφή κάνουμε(ο πατέρας μου έκανε) και ίδια κάθε φορά.
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ πάντως αλλά και ο πατέρας μου, και δύσκολη υπογραφή κάνουμε(ο πατέρας μου έκανε) και ίδια κάθε φορά. Εννοώ απόλυτα ίδια, μέγεθος κλπ. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να την πετυχαίνει κάποιος ακριβώς κάθε φορά!
phanispal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ πάντως αλλά και ο πατέρας μου, και δύσκολη υπογραφή κάνουμε(ο πατέρας μου έκανε) και ίδια κάθε φορά. Την κάνεις ίδια με τα κλειδιά του φορτηγού της UPS και σε αυτό; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Χωρις να ξερω, πιστευω οτι θεωρείται αυτο που εχεις στην ταυτοτητα σου Δεν εχει παρα πολυ μικρη σχεση η υπογραφη μου στην τατοτητα του 1987... Στις Τραπεζες μετραει το δειγμα υπογραφς που εχουμε δωσει .Το βλεπουν σε καθε οθονη οταν παμε για συναλλαγη .
Manjaro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Η υπογραφη εχει και ενα ακομα βασικο καλο. Σκεφτειτε το εξης: Υπαρχει μια εκκρεμοτητα και χρειαζοταν η εγκριση σας, πχ ανανεωση συμβολαιου κινητης ή παραλαβη δεματος ή οτιδηποτε. Για καποιον λογο ειτε αλλαξατε γνωμη, ειτε χασατε το χαρτι ειτε οντως δεν θυμαστε, δεν εχει σημασια... αλλα ειναι κατι παραπανω απο μονο "κουβεντιαστο". Οταν υπαρχει υπογραφη, πρεπει να μπειτε στην διαδικασια του ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ, δηλαδη μηνυσεις κλπ κατι που δεν ειναι παιξε-γελασε. Ιδιας αξιας ειναι και η ηχογραφηση της φωνης σας σε μια αυτοματοποιημενη συνομιλια, πχ μεταφορα σε νεο παροχο τηλεφωνιας. Μπορειτε να ισχυριστειτε οτι σας εκαναν μονταζ αλλα θα σκεφτειτε πρωτα: Οντως μου στησαν τοσο μεγαλη απατη ή οντως απλα δεν το θυμομουν; Οποτε οσο χαλια και να ειναι η σε πιστοτητα η υπογραφη σε σχεση με αυτην της ταυτοτητας, εαν σας την δειξουν θα ξυσει λιγο καλυτερα το κεφαλι να πειτε "αααχ ναι μωρε" κατι που χωρις εστω αυτο το "απαρχαιωμενο placebo μεσο" ειτε απο δολο ειτε απο αφηρημαδα λεγεται πιο ευκολα ενα "ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩΣΑ ΕΓΚΡΙΣΗ" κουνωντας δαχτυλο και βριζοντας τα λαμογια που σας την εφεραν. Απο την αλλη δουλευει και αναποδα. Μια εταιρια που θελει να σας φορτωσει κατι δεν θα μπει στην διαδικασια να πλαστογραφησει την υπογραφη σας για να κερδισει κατι, το οποιο εαν γινει επανειλημμενως και εχει απανωτες καταγγελιες πλαστογραφιας την εβαψε. Ενω αν ηταν μη αμφιδρομη ειδοποιηση θα εμπαινε για πλακα στον πειρασμο. Τα μαύρα γράμματα είναι το σημείο που συμφωνούμε... δεν έχει καμία αξία η υπογραφή ούτε η ηχογραφημένη φωνή σου, όλα στην ζωή κουβεντιαστά είναι και υποτίθεται πως ο λόγους σου μετράει γιαυτό και υπάρχει τάξη. Ακόμη και η ίδια η αξία του χρήματος κουβεντιαστή είναι δεν βασίζεται πουθενά αλλού απο την δική σου πίστη στον λόγο του εκδότη των χρημάτων που κρατάς (πχ ΕΚΤ) χωρίς τζίφρες ή όρους ή τιποτα.. είναι αέρας κοπανιστός παρόλα αυτά έχει αξία λόγω του ότι είναι κουβεντιαστά συμφωνημένο πως έχει αξία.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Θα θελα να επαναφέρω το θέμα αλλαγής της υπογραφής. Στην ταυτότητα, την είχα βγάλει 15 ετών, έγραψα απλά το όνομά μου ως "υπογραφή" γιατί τότε δεν είχα. Χρησιμοποιώ την τωρινή που έχω από όταν ήμουν 18. Θέλω να ρωτήσω, αν πάω πχ σε μια τράπεζα που δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε λογαριασμό, ούτε κάρτες κτλ και ως εκ τούτου δεν έχουν δείγμα υπογραφής μου, γίνεται να βάλω μια καινούρια δική μου ή από κάπου μπορούν να βρουν την παλιά μου υπογραφή; Και δεν είναι μόνο το παράδειγμα της τράπεζας, αλλά έχω - όπως οι περισσότεροι - υπογράψει υπεύθυνες δηλώσεις κτλ. Μπορεί κάποιος να αλλάξει την υπογραφή του;
AristidisZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Στην τράπεζα θα σε βάλουν να υπογράψεις ώστε να έχουν δείγμα, ούτως ή άλλως και ασχέτως με την ταυτότητα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Στην τράπεζα θα σε βάλουν να υπογράψεις ώστε να έχουν δείγμα, ούτως ή άλλως και ασχέτως με την ταυτότητα Ετσι ακριβως και το σκανιαρουν και φαινεται on Line σε όλα τα καταστήματα της .
GiaEm Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Εμένα τις προάλλες μού έτυχε να πάω στον οικογενειακό γιατρό και επειδή είχε χαλάσει το μηχάνημά του που βγάζει το κείμενο που πρέπει να υπογράψω (για φάρμακα που μού γράφει, επισκέψεις κτλ), μού είπε να υπογράψω στην λευκή κόλλα και θα έβαζε το κείμενο μόλις έφτιαχνε το μηχάνημα.. Πάνω στην βιασύνη μου, το έκανα (υπέγραψα στην λευκή κόλλα). Επικίνδυνο ?
Kostasspil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 24 minutes ago, GiaEm said: Εμένα τις προάλλες μού έτυχε να πάω στον οικογενειακό γιατρό και επειδή είχε χαλάσει το μηχάνημά του που βγάζει το κείμενο που πρέπει να υπογράψω (για φάρμακα που μού γράφει, επισκέψεις κτλ), μού είπε να υπογράψω στην λευκή κόλλα και θα έβαζε το κείμενο μόλις έφτιαχνε το μηχάνημα.. Πάνω στην βιασύνη μου, το έκανα (υπέγραψα στην λευκή κόλλα). Επικίνδυνο ? Εχεις ακουσει που λενε για την υπογραφη και το...αλλο;;
CheOnWeb Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 54 minutes ago, Kostasspil said: Εχεις ακουσει που λενε για την υπογραφη και το...αλλο;; Άμα κάνει καμμιά μ@λακία ο γιατρός, θα το δει και το άλλο...
ELTASSOS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, GiaEm είπε Εμένα τις προάλλες μού έτυχε να πάω στον οικογενειακό γιατρό και επειδή είχε χαλάσει το μηχάνημά του που βγάζει το κείμενο που πρέπει να υπογράψω (για φάρμακα που μού γράφει, επισκέψεις κτλ), μού είπε να υπογράψω στην λευκή κόλλα και θα έβαζε το κείμενο μόλις έφτιαχνε το μηχάνημα.. Πάνω στην βιασύνη μου, το έκανα (υπέγραψα στην λευκή κόλλα). Επικίνδυνο ? Ε μαλλον θα ηθελε να γραψει κανα περιεργο φαρμακο η ακριβο σε κανα ανασφαλιστο και να παρει μιζα....πχ 30% την τιμη φαρμακου. Για δανεια κλπ χρειαζονται και αλλα δικαιολογητικα απο εφορια οποτε μαλλον χλωμο αλλα πολλα γινονται. Μηπως σου ζητησε και ταυτοτητα και φορολογικα τραπεζικα στοιχεια?...αν ναι, να ανησυχεις.
GiaEm Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 * Btw, μετά μού έστειλε e-mail - από τον επαγγελματικό του λογαριασμό (δηλ. φαίνεται ότι είναι αυτός 100%) - στο οποίο με διαβεβαίωσε ότι συμπλήρωσε, απλώς, τα καθέκαστα και όλα οκ ! Εννοείται πως έχω κρατήσει το e-mail ! * Από περιέργεια, ELTASSOS, πως δηλ. θα το κάνει κάποιος αυτό με το φάρμακο σε ανασφάλιστο & μίζα ?? Και που κολλάει η υπογραφή άσχετου (εμένα) σε αυτό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα