Προς το περιεχόμενο

need for speed underground kai fx 5200

petros61

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χεχε επειδή και εγώ είμαι κάτοχος της 7500 έχω να πω ότι παίζω το παιχνίδι όλα στο full με 1024x768!

Kαι σέρνεται μόνο τη στιγμή που θα βγει καπνός (σε τρακάρισμα ας πούμε!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

re auti i fx 5200 exei kapsei kosmo!!!!2 filoi mou piran tin asus fx 5200 k ligo na anebasoun tin analisi paratiroun kolimatakia mesa sto paixnidi!!!!!!k milaw apo 640x480 se 800x600!!!!!!!!gia details i medium!se full milame gia arketa kolimata se oli tin diarkeia tis pistas!oxi megala alla paratireis gaps.

panw katw diladi douleoun me tis idies analiseis pou douleuw k egw!(msi gforce 4 mx 440!!!)

ATI RULEZ!!!!! :twisted:

paidia ta official patches tou paixnidiou ta katevazoume apo edw:

ftp://ftp.ea.com/pub/ea/patches/nfs-underground/pc

Apo ti stigmi pou den exei vgei se afto to site to 4o patch egw de to vazw sto sistima mou.. Den einai official opote de 3erw ti borei na kanei/allazei...

H teleutaia ekdosi tou paixndidiou officially einai i 1.3.0 tin opoia tin exei kapoios pernwndas to patch NFSU_US_PATCH_3.RTP ή NFSU_EUROPE_PATCH_3.RTP ανάλογα με την εκδοση που έχει.

Πόση μνήμη RAM έχει το σύστημάσ σου; Εγώ το τρέχω σε δύο υπολογιστές (celeron 2000, 512 MB DDR 333, GeForce 4 MX440 64MB και celeron 2000, 512 MB DDR 333, GeForce FX5200 128MB) και δεν κολλάει σε κανέναν από τους δύο. Το τρέχω σε 800*600 full detail και στους δύο. Για τη RAM σε ρωτάω γιατί το παιχνίδι το δοκίμασα σε αντίστοιχο pc με 256 ΜΒ RAM και έτρωγε χοντρό κόλλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...